Dobro jutro svima!Popijeno deveto zrnce .
Ja ne osecam promene posebne nikakve,samo shto mislim da je josh rano.I da ne treba ochekivati chuda .Nadati se boljem treba ,jer nada je chudo i verovanje.Nekako sam zadovoljnija uopshte,a i verujem da cu uspeti .Nit jedem vishe nit manje nit gladnim posebno .Sve u svemu nije loshe .A nisam se vagala josh kao da mislim da mi je josh rano,pa da se ne razocharam?Kad popijem 20-ak onda cu.I da bude 0,5 kog bit cu zadovoljna .Jer mislim shto vishe zrnaca bude pijeno i shto duze dana da ce pocheti i kilogrami leteti.Zato josh se ne merim ,kad se izmerim mozda se i obradujem? .Podravvv vrednice
bockey napisao:Evo i ja da se prijavim 11 zrnaca i -1.4kg jejej
Mada sam samo juce izgubila 0.4 zahvaljujuci temperaturi (ne ponovilo se).
Skooooooro kilogram i pooooooo !SVAKA CHAST !Bash me raduje ,jer onda i za mene nade ima Samo napred
Dodushe ja se nisam vagala ,jer me ima podosta mozda sam i ja 1kg izgubila ,ali neka pricheka josh desetak dana.Jer ima me previshe pa mozda teze ce ici hehe
heh...hvala hvala! Rekoh da sam bolesna, nista mi se ni ne jede, ali opet, ceo kg pre temperature je otisao. Doduse moram priznati da uz pirinac vodim racuna o kolicini hrane (ne i o vrsti... pa makar mi vojvodjani znamo sta je dobra hrana ) a i da pijem Apetit bloker (u sustini jabukovo sirce i inulin razmuceni u 2dl vode) pre jela! Pa onda em voda zauzme mesto, em inulin malo nabubri, pa sirce spere sve otpade! Preporucujem
leajj napisao:meni 14 i nista nisam izgubila!
a da izbacim slatkise?
Uh meni su izbacili slatkishe jer sam diabetichar .Samo polako ,ne odrichite se svega kad je Bog dao da nemorate .Polako oticice i kilogrami .Samo chuvajte da Vam zdravlje neode!!!
bockey napisao:heh...hvala hvala! Rekoh da sam bolesna, nista mi se ni ne jede, ali opet, ceo kg pre temperature je otisao. Doduse moram priznati da uz pirinac vodim racuna o kolicini hrane (ne i o vrsti... pa makar mi vojvodjani znamo sta je dobra hrana ) a i da pijem Apetit bloker (u sustini jabukovo sirce i inulin razmuceni u 2dl vode) pre jela! Pa onda em voda zauzme mesto, em inulin malo nabubri, pa sirce spere sve otpade! Preporucujem
Ma iako si bolesna,pojede se opet .Dobro si ti skoro kilogram iiiiii poooooo .Pishem slovima jer mi tako izgleda lepshe za ochi hehe.Znaju Vojvodjani shta je dobra hrana,mada mora se smanjiti malo .
Ja u zadnje vreme pijem rasola ,prochisti organizam samo tako .Dobro bude kad nigde ne moram ici ,inache ??????
Izgleda da me bolest izjeda iznutra, ja imam jos pola kile manje nego juce. A pojela sam 2 pomorandze uz jutarnju kafu. Sendvic sa salatom i pavlakom, rucala puno supe. Celo popodne grickala plazmu i vecerala kasu od razi sa dodatkom mekinja i meda.
Iskreno se nadam da mi se nece sve vratiti kad ozdravim. A pijem i pirinac, danas 12!