DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Hejjjjj!!!
Gde ste pirindzzeee??? :wink:
Joj Miko, i mojoj sestri nocas, tj. u zoru jako pozlilo! Skochio joj pritisak, pa je povracala, ma uzas...Puno radi, ugojila se u zadnjih god.dana a ceo zivot je bila kao glistica...danas cu da idem kod nje da je izgrdim jebemlijoj...Sad je OK, Bogu hvala. Naravno, javila mi se tek kad joj je bilo bolje. Uh, jako brinem, jer mi je samo ona ostala...Dobro je da je cerka OK, a kako bi drukchije i bila :D Ah ti snovi...ja to najbolje znam...ali tu sam expert, tako da se odmah budim, ako mi se san ne svidi :wink: pa ga tako zajebem, mislim, njega-ruznog sna :wink:
Ejjj Saro, ajmo vecheras na Exit :D Uspavamo Sunchicu i malo sexpistolamo u ponoc! A? Evo, ja garantujem da ce nam i Martat doci, a i Jesy kad bi odmah krenula, mogla bi stici! E zamislite nas, pankerke, vecheras se nadjemo na Sex Pistolsima zaista!!!! :o :D :wink: :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Spremite ovakve 8) cvikere, a nabacite ovakav :D osmeh, a tamo cemo se cerekati ovako :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Sve smo za exit :D Meni bi dobro doshao onako se bash klatim sad .Ono neznam gde mi je doope a gde glava : :roll: sanyalice zao mi je shto ti je sestri tako bilo loshe !A necu ni da zamishljam koliko si se uplashila :( !Prolazila sam kroz to jbm li ga.Ali ovo je stvarno ludo vreme.Jas retko sanjam ,vishe sanjam budna tj mashtam to me i odrzava :P kao kad sam se sa "dedom" podfzapala juche.Evo viche hhhahah deda ti je doope tvoje on je "dechko " nesmem pisati a skloni se sad cu da napishem i klis .On je dechko samo ne upishki vishe plochice iznad wc sholje nego podne :D :D :lol: :lol: :lol: .Ja mogu ugradi ne chip nego zakovati je sa onim daskama kao kad se prozor polupa ,da lopovi ne ulaze :wink: :D :D :D
_______________Pozdrav :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Hejjjjj!!!
Gde ste pirindzzeee??? :wink:
Joj Miko, i mojoj sestri nocas, tj. u zoru jako pozlilo! Skochio joj pritisak, pa je povracala, ma uzas...Puno radi, ugojila se u zadnjih god.dana a ceo zivot je bila kao glistica...danas cu da idem kod nje da je izgrdim jebemlijoj...Sad je OK, Bogu hvala. Naravno, javila mi se tek kad joj je bilo bolje. Uh, jako brinem, jer mi je samo ona ostala...Dobro je da je cerka OK, a kako bi drukchije i bila :D Ah ti snovi...ja to najbolje znam...ali tu sam expert, tako da se odmah budim, ako mi se san ne svidi :wink: pa ga tako zajebem, mislim, njega-ruznog sna :wink:
Ejjj Saro, ajmo vecheras na Exit :D Uspavamo Sunchicu i malo sexpistolamo u ponoc! A? Evo, ja garantujem da ce nam i Martat doci, a i Jesy kad bi odmah krenula, mogla bi stici! E zamislite nas, pankerke, vecheras se nadjemo na Sex Pistolsima zaista!!!! :o :D :wink: :lol:
Nadam se da ce ti sestri biti bolje ?Zelim joj da se to ne ponovi ,nek se prichuva ,pogotovu klope po ovim vrucinama a i nervoze ! A za moju ceru uh.Ma skochila sam ja odma sva u goloj vodi.I pred zoru zakunjam i sanjam opet i skochim odma kad mi srce nije prepuklo i nisam ni legala vishe.Fala bogu nije joj nishta.Kako kazu shto u snu nece na javi ,ali ukakala sam i shefa i stanitzu bila dok je nisam chula.Ljubim Vas sveee
Idem malo uzeti jagnjetine ona ne goji :wink: :D :D :D ajte dame da ruchkamo mese malo i paradajza :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

I ko kaze da sam se bas jako uspavala :D :D :D Pa i nisam koliko mi dusa trazi odmora. Nego sam morala prvo mojoj suncici napraviti njen ruckic (pri tom nisam stigla ni ljudski u kafici uzivati), a onda sam skontala da od sve jucerasnje price zaboravi ja da skuvam rucak za danas :oops: 8) pa sam po tom pitanju bila na popravnom :wink: :wink:

I eto i mene sada .... Ako ti je miko za utehu i ja sam imala nocnu moru od sna od kog sam se probudila i koji mi se u opste ne svidja, a koji sluti na ne daj Boze bolest :cry: Tome je verovatno potpomoglo i Exit do 7 jutros. Nadam se da se nece ni meni obistininiti kao ni tebi. Uzgred, jel ti to cerka mnogo daleko?

Sanjalice nadam se da ti je sestra ok. Znam kako ti je jer ja i prodjem kroz slicne stvari sa mojom. I ona ima visok pritisak od ekstra losih stvari u zivotu, plus veca kilaza plus ponekad na zalost napadi panike. Bilo bi super da odemo negde zajedno, al je Exit bez veze ove godine. Prosle godine je bio bolji izbor muzike (Sting i sl.).

A jessy cu izgleda da najvise zavidim :wink: :wink: jer se ona brcka u jezeru, mada joj ne zavidim na svekrvi :roll: :roll: .
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:I ko kaze da sam se bas jako uspavala :D :D :D Pa i nisam koliko mi dusa trazi odmora. Nego sam morala prvo mojoj suncici napraviti njen ruckic (pri tom nisam stigla ni ljudski u kafici uzivati), a onda sam skontala da od sve jucerasnje price zaboravi ja da skuvam rucak za danas :oops: 8) pa sam po tom pitanju bila na popravnom :wink: :wink:

I eto i mene sada .... Ako ti je miko za utehu i ja sam imala nocnu moru od sna od kog sam se probudila i koji mi se u opste ne svidja, a koji sluti na ne daj Boze bolest :cry: Tome je verovatno potpomoglo i Exit do 7 jutros. Nadam se da se nece ni meni obistininiti kao ni tebi. Uzgred, jel ti to cerka mnogo daleko?

Sanjalice nadam se da ti je sestra ok. Znam kako ti je jer ja i prodjem kroz slicne stvari sa mojom. I ona ima visok pritisak od ekstra losih stvari u zivotu, plus veca kilaza plus ponekad na zalost napadi panike. Bilo bi super da odemo negde zajedno, al je Exit bez veze ove godine. Prosle godine je bio bolji izbor muzike (Sting i sl.).

A jessy cu izgleda da najvise zavidim :wink: :wink: jer se ona brcka u jezeru, mada joj ne zavidim na svekrvi :roll: :roll: .
Ma nijee daleko, samo tu u Australiji jebenoj :-?
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ma sta se sekiras ... tu iza coska :roll: :roll: . pa gde cak tamo pobeze .... zar je nije mrzelo da leto (dupe zaboli od sedenja i dosade u aviounu i pored filmova).

Jel skypujes s njom?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ako je verovati predanjima?Kazu (jutros sam slushala)Da ako na Petrovdan se sanja loshe da ce biti bash kontra i da te sne netreba obazirati .Jer kao i danas je svetac poshto su bili njih dvojica braca Petar i Pavle!Pa ajde da verujemo u to bolje nam je :wink: .Ja imam jagnjetine dobila jer to meso smem jesti.A shta kuvam nesmem ni da kazem smejat cete mi e jer je Nedelja.Neshto me uhvatilo i pasyulj kuvam eno ga mirishi :D .Sadosta pershuna i zelenisha i propekla junetine komade bez kostiju i ubacila.Od muza prijatelj svratio da mu ovaj moj neshto pokaze neku papirologiju i udje gde sam ja i kaze a aaaaaaaa da nece biti vishka jedan tanjir kako mirishi?Bit ce reko i 3 jer ja kad to kuvam kao za vojsku stavim,poshto turim u frizider pa se podgrejati valja :wink: .sad josh malo i gotov ce biti nisam zurila nek krchka i necu paradajz i kratavce za salatu ,nego kupus mada svu kucu isprljam kad ga rendam :P .Pa cu i za njega jednu chiniju i salate i sherpicu suljpe nema veze shto je Nedelja eno ima pechenja ali jokk :D :)
Pa da uveche ne torochi Saro nego pristavi neshto.Tako sam ja radila uvek a i sad pochesto ..

__________Gde je jesy ?Nije da josh spava :o
Pozdravljam je puno i nadam se da se lepo provela na Slavi.Ja veceras idem na veceru jer dva brata pa ovaj jedan nash prijatelj veceras zove a brat mu je sinoc.Najgore mi bude kad one sitne kolache nesmem ni pogledati :( A bude ih po zilion vrsta
___POzdravche :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma da Skype mi nogo znachi ,dzaba i msn ali Skype je zakon.A nepitaj me otishla preko sportista i ostala nastavila da zavrshi medicinu tamo.Nashla i posao pobegla iz nashe "divne"zemlje .Kaze ovde ne moze da se razvija dovoljno i necu da je sputavam .Bila je na usavrsavanju u Londonu i oni joj pomogli i ona ode.Mi sta cemo?Da svom detetu kvarimo srecu nepada mi napamet.Ako ona uspe i bude srecna ja cu biti troduplo.Nedaj Boze da ovde propala ceo zivot bi sebe krivili i ja i otac joj.NO NO NE TREBA decu sputavati.Treba biti uz njih i podrzavati ih i pomagati koliko mozemo i nemozemo.Ona kaze samo OVDE SE GUSHI ,od nepravde i zeli da se okusha pa mi smo tu za tudje a za nju UVEK I DANJU I NOCU.Ako treba prodat cu kucu izaci na ulicu ,samo da njoj zatreba.Ali ona je jedno divno i vredo dete ali jbg.Svi idu svojim putem.A njoj mnogo znachi kad je ne gushimo i ne sputavamo .Onda joj je mnogo l lakse .A nama kako je?Nije ni vazno :roll: Jer ona ako je nesrecna ,i nezadovoljna chemu onda nasha sreca i kako i da budemo?
JER JE ONA NASHA JEDINA PRAVA SRECA!!!!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Ma sta se sekiras ... tu iza coska :roll: :roll: . pa gde cak tamo pobeze .... zar je nije mrzelo da leto (dupe zaboli od sedenja i dosade u aviounu i pored filmova).

Jel skypujes s njom?
Koje pitanje :oops: :D ?Ti kao da je otishla da kupi cipele :P
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ma znam kako je ne treba decu sputavati. A ja sam tako rekla cisto da okrenem salu. Imam ja jedno otreznjujuce iskustvo po tom pitanju. Naime, kad sam bila na faksu odem na praksu u Nemacku, cak 2 puta. Jedne godine mi bilo ludilo dobro, drustvo, provod i rad. A druge WAKE up call. Naime, na poslu je bilo OK , ali ovako ubila me samoca. Drustva slabo, a bila 1992 i ne mozes iz govornice dobiti kucu.... nego samo sa posla. Ljudi bili super pa me pustali da zovem kuci, jer su me i moji tesko od kuce dobijali.
Najgore mi bilo vikendom ... nigde zive duse da rec ma i na nemackom i na engleskom ne mora srpski, progovorim. E tad sam shvatila da nisam da odem da nema nigde mog oko sebe.
A osecaj gusenja mi je poznat i dan danas. Prosto ti nedaju da rasiris krila... valjda cu ja naci nekako nacin da uspem. Pogotovo kad sada imam moju suncicu (tako joj tepam i jos da je mamin osmeh i sve na svetu celom :D :D :D ) i tesko da ce biti vise dece ... previse loseg oko toga se desavalo ....

Utesila si me onom napomenom o snovima za Petrovdanskim snovima. Bas sam se bila zabrinula .... :cry: :cry:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Nego devojke odoh da se tesim na zenski nacin po ovom paklu - kupovina. Doduse za kucu, al bolje ista nego nista .... :wink: pa se cujemo kasnije.

Pozdrav,
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ajde idi jedino na pijacu gde bi danas drugo mogla popodne Nedelja? :D
Idem i ja da vidim shta cu obuci vecheras da biidnem lepa kao :P Ili shire neshto da se nevidi koliko se pojede kuku da nije kg vishka al bi bilo njami njami :D :D :D poz lepojke moje...
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Eto mene nazad :D :D :D. Draga miko omasila si moj dan kad obavezno idem na pijacu je subota pre podne. Danas sam isla u tempo koji radi po ceo bogovettni dan 00-24.

Iskreno nesto se i nissam utesila. :cry: :cry: Sve me sustiglo kao i vreme koje je postalo sumorno oblacno, sparno ....

Inace miko ja uvek kuvam uvece rucak za naredna 2 dana sem kad mi se dogodi kao juce ....
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

ja cu vam se ugusiti danas...uzas koliko je toplo..pa ni klima mi bas ne pomaze ,a tek pumpica...nigde vazduha..da bar hoce da spici neka kisa da se osvezim...
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Zaključana tema