DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja volim da mi dodju komshinitze na kafu.Ali stvarno nevolim tako navalentne i neosecajne ljudejesy napisao:tuuu sammm,ma chim sam doshla sa posla i krenula da ljushtim krompir dodje mi komshinica,u nevreme ali...jbm ga,e da ona zna da ja sedim kao na trnju,nisam uspela ni da vas pozdravim,ljubim vas moje damice,pozzz

-------------------------

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
ja bash retko gde idem,odem ali chekam da me cimnu,znachi tada su slobodne,a kod mene kao supermarket,dodju kad hoce uzmu shta im treba...iako sam ja na poslu oni trazhe sinu a njega sramota da kazhe nesmem od mame nego da pa kad meni treba npr mikser ubijem se trzheci,pozovem sina pitam kome je dao on mi kazhe...da pop...dish.Ja vishe volim da se dopisujem sa vama nego da idem bezveze po komshiluku,zato ja volim veliki grad,imash2-3 prijatejice,kad ih pozovesh dodju,najavish im se i odesh kod njih to je to,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
mama79va,ma nema veze neshto trba da spadne....zezam se,nego pripazi malo i na hranu mila,pa morace da krene.Mika ja sad doshla bila malo preko ulice do koleginice,sanyalica ode na sastanak,martat komp odnela kod onog???klimavog a mislim???/i iko nije bilo na forumu i ja reshih da prosahetam malooo,ljubim vas sveee

nije srecan onaj ko ima shta zheli,