DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

tuuu sammm,ma chim sam doshla sa posla i krenula da ljushtim krompir dodje mi komshinica,u nevreme ali...jbm ga,e da ona zna da ja sedim kao na trnju,nisam uspela ni da vas pozdravim,ljubim vas moje damice,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mika drago mi je da si bolje kao i nasha sanyalica i njoj je bolje,eee sada pno vazhi KO SE SNAMA DRUZHIIIIII.....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

jesy napisao:tuuu sammm,ma chim sam doshla sa posla i krenula da ljushtim krompir dodje mi komshinica,u nevreme ali...jbm ga,e da ona zna da ja sedim kao na trnju,nisam uspela ni da vas pozdravim,ljubim vas moje damice,pozzz
Ja volim da mi dodju komshinitze na kafu.Ali stvarno nevolim tako navalentne i neosecajne ljude :oops: Dodju kad im se cefne,nemaju ni truna obzira.Recimo da si ti bila na poslu i da si tek doshla i da ne znash gde bi pre udarila :oops: Da imash muza sina sve mushki da treba to nahraniti .Ili uveche volim se razgatjiti da izvinete i odmaram,dal gledala tv ili nebitno a oni zasedu kao nekad na prelu na selu uveche,kad im je to bilo sve u zivotu :oops: .Ma mi smo narod nekulturan strashno ..Ajd jesy nadam se da ta zemska ce da skonta da i Vi imate dushu a i gushu :wink: i da trebate prvo spremiti da bi pojeli neshto.Ono kad tako neko se na*ebe chovek nit ga slusha nit shta,samo gledash kad tje dupe podignuti i otici :) Aj Ljubim te jesy i sve damitze ostale.Moj muz doshao popili kafu on je vetj nashao komshije u kuci :D A on umoran ovo vreme .popili kafu ali on ne** be to..Ustade i kaze izvinite idem da odmorim ne mogu da gledam od umora i ode na sprat :wink: !Oni josh malo posedeli popili po pivo josh i odoshe sad!A mi cemo ruchati kad muzitj ustane taman ,da ne ogladnim za vecheru :wink:
------------------------- :wink: Kuckamo se posle !A ti jesy daj komshinitzi da ti guli krompir ili shta drugo :D mozda ce da skonta neke stvari :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ja bash retko gde idem,odem ali chekam da me cimnu,znachi tada su slobodne,a kod mene kao supermarket,dodju kad hoce uzmu shta im treba...iako sam ja na poslu oni trazhe sinu a njega sramota da kazhe nesmem od mame nego da pa kad meni treba npr mikser ubijem se trzheci,pozovem sina pitam kome je dao on mi kazhe...da pop...dish.Ja vishe volim da se dopisujem sa vama nego da idem bezveze po komshiluku,zato ja volim veliki grad,imash2-3 prijatejice,kad ih pozovesh dodju,najavish im se i odesh kod njih to je to,pozzz
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

RAZJURI TO BRE, JESY, HAHAHA :wink:
DA VIDISH KAKO JA TO ONAKO KROZ OSMEH, KULTURNO ODJBM HAHAHA :lol:
MIKO, MIKO HM PA ZNAS STA,BILA BIH JA DOBRA GDJA MINISTARKA...A I PISHE MI U ZVEZDAMA...JAVICU CHIM BUDEM INAUGURIRANA HAHAHA
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

VIDITE MOJ AVATAR! TO SMO SE MI GRUPNO SLIKALE ZA FORUM.
C C C IMA NAS KAO...PIRINCHA HAHAHA :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

kako smo slatke,sve na jednom mestu,pozz
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ti si ova shto joj se samo oke vide :o
Pozdravljam te, dusho, i odoh na jbni sastanak :(
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

lepo nam se provedi,pisacemo vecheras,idem malo da proshetam,ljubim va sveeee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Shta nam je sa sanyalicom ?Ne vidi dobro pa jadna pishe sa caps lockom !Mora da je neko u guzvi onoj prdnuo i ona se gushi i izvlachi se od muke nit vidi nit chuje :oops: ?Ko je prdnuo nek prizna? Jaoj ja bezim iz one hrpe iz one guzve,po ovoj vrucini :x
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Gospodja Ministarka igra bridz,pushi :lol: a i ima shvalera :wink: Otmenost na nivou sanyalice :D :wink:
Poz jesy i sanyalice mrtat moja i mama79va vidim nije bila mamicka a bila je na sajtu 8) Ljub vas sve 8) .Idem pozdrav za sve Vas....damitze pirinchane i duvanske i td i td :) :wink: :P
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

pozdrav za moje dame..danas 31 zrnceee
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

jedva cekam da predje 40 da vidim da li ce da spada nesto..mada kakav sam baksuz pre ce mi spasti gace nego kg
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:D mama79va :D meni gace su spale i pre pola sata .Za malo da se obrukam tu sedeli komshije i odoshe ja podize ruke da namestim zavesu i verovala ili ne gace opo dole :lol: .A da li ti josh neshto radish po pitanju dijete sem rize mila?
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mama79va,ma nema veze neshto trba da spadne....zezam se,nego pripazi malo i na hranu mila,pa morace da krene.Mika ja sad doshla bila malo preko ulice do koleginice,sanyalica ode na sastanak,martat komp odnela kod onog???klimavog a mislim???/i iko nije bilo na forumu i ja reshih da prosahetam malooo,ljubim vas sveee :D :P
Zaključana tema