DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nema sanse da se inficira mislim bar .Ja perem noge u alkoholu koliko se plashim te infekcije nemate pojma.Jer ponekad i onaj jod zut ko gofno zalepi se ja ochistim sa alkoholom.Bash imam fobije od inficiranja rana i to strogo vodim rachuna ali bol me ubi.Boli p mu materinajesy napisao:to je masna gaza zalepljena na papiru,to je toali obavezno hidrogenom i jodom isperi pa onda stavi gazu,nisam sigurna kolko ce ti to pomoci kod bola ali nece se inficirati

Idem nemam zivaca da kuckam.
Pozdravljam Vas sveeeeeee....
Lepo pajkite kad odete
_________________________Pozdrav

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
auuu kakve ste bre! Bolje da sam otisla nekud u zivot hahaha vi me korpirale dok sam jela kukuruz...a sama sam ovih dana-moji otisli u zavichaj od muzza hahah koji izraz "zavichaj od muzza"
Ajd laka vam noc i lepo sanjajte. Ja sam zadovoljna. Rekoshe da starost pochinje tek u 65., ali se plashim da ni tada necu izaci iz puberteta
:lol
Drzz se , Miko, do sutra ce proci.
Draga Martat, zajebi lickanje kutje, baci se na nekog frajera
Jesy, prostudiraj ti sve ono sto sam ti tamo poslala
mozda jos nije kasno da ga sjebesh s"oproshtenjem 
Ajd laka vam noc i lepo sanjajte. Ja sam zadovoljna. Rekoshe da starost pochinje tek u 65., ali se plashim da ni tada necu izaci iz puberteta

Drzz se , Miko, do sutra ce proci.
Draga Martat, zajebi lickanje kutje, baci se na nekog frajera
Jesy, prostudiraj ti sve ono sto sam ti tamo poslala

- mikalja
- Stalni član
Pregura ja nothas notj
!Malo sedela malo lezala i tako trpela do oko 3 ili pola 4 ujutru
!popila protiv bolova ali ne vredi bolelo za medalju
!I jutros oko 3 skochim i sve odmotam.Operem nogu i stavim alkohola na prst natopim onda gazu jodom i stavim na prst i natopim dobro.Onda isechem parche Stanicida.Skinem onu vatu sa jodom i stavim onaj flaster stanicida.I zalepim polako.Zamotam zavojom i ovlaz stavim zavoj novi preko ,polako zavijem da mi flaster ne spadne.I polako,polako poche bol popustati onaj bash ludachki.I chak i zaspem oko 4 pola 5 i spavala do 9 skoro.Sad onako kvrcka ali mnogo manje.Posledne cu ponovo popodne tako ponoviti ,nadam se da ce biti bolje.Ali ne mrdam nikud danas jok
.E tako martat ljubim te za ovaj stanicid (mamu im je*em kako niko od lekara nije mi rekao za njega)znam da za nokat neznaju nishta ali za ovo su znali.
Ljubim vas sve...

Ljubim vas sve...
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Dobar danchic svima. Dobro je, Mikaljo, da ti je bolje. Pa eto, imamo ovde sve moguce znanje sveta hahaha kad smo pametne kao pchelice i iskusne kao francuske sobarice
Najedoh se blitve, pa malko odmora, a onda opet sastanchenjeee
e ali danas nije sport, nego posao u pitanju
Ako stignem, javljam se.
Budite dobre

Najedoh se blitve, pa malko odmora, a onda opet sastanchenjeee

Ako stignem, javljam se.

Budite dobre

- mikalja
- Stalni član
sanyalice pozdrav milice moja lepa
,samo sastanchish da netjesh nam postati predsednik ili shta u vladi?To nebi bilo loshe
Onda bi ti nama preko vezitze sredjivala shto shta
.Nadam se da si mi dobro ,idem i ja imam obaveza samo da Vas pozdravim i ljubnem
Chudo da jesy nije provirila?Sad ce i ona pozdravljam je puno kao i martat nashu mama79va grazzu nashu ,pa nje josh nema
Pozdravljam je puuuuno ,puno puno kao i moju Malisku, ledenicu,hijenche nashe i sve sve Bash sve sanyalice pishemo se cokim te ,bash pametnitze prava rech i bolje mi je ljubim Vas sve dushitze moje mile...