DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

a mika mika..ko zna shta si radila pa ti spale gace u sred bela dana hhaaahhhaaa
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Nisam nishta :oops: !Bar da jesam nebi ja ni prichala :P !A moozda bih radila pa one sletile ali neema :roll: :P hehe e jesy moja nestashitza deficit teshki :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

pa sta da uradim,mislim po potanju hrane,mislim sta vi radite?
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Idem polako da sredjujem dokumenta ,i papirologiju.Nakanjujem se vec par meseci i rachune samo platimo bacamo i tako nagomilalo se!Kao trebat ce,trebat ce !Uh shto to mrzim da radim ali mora se :oops: .A i od Vas nikog nema !Ko zna gde ste se dale?Ljubim Vas i pozdravljam SVE!
_____________Laku notj
Em ti evo neko ide do q :oops: :oops: :oops: ..Opet ce mi ostati ovo ,nemogu to raditi pred nekim bzvz
Ljub Vas sve.........
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

MAMA79VA JA CHIM SAM KRENULA SA PIRINCHOM IZBACILA SAM VECHERU,HLEB JEDEM ALI SAMO TOST I TO PREPECHEN U RERNI,izvini pisala sam velikim slovima nisam vikala nego me mrzi da brishem i ponovo pishem,nastavljam dok sam se pridrzhavala toga ja sam mrshala sada na poslu dosta jedem i osecam da nisam josh smrshala ali nisam se merila,zadnje merenje 5 kg manje,jedi vishe povrca i voca,pozzz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mika samo ti sreti to pa kuckaj posle,pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:pa sta da uradim,mislim po potanju hrane,mislim sta vi radite?
Mnogo toga milice nasha!Ako si tu i pratish onda nadam se da se da chitash postove.Da se ne ponavljam uvek ,malo prevrni postove.ali moras raditi vezbe ja dosta dosta radim vezbe ,redukujemo hranu,izbacili smo hleb eventualno po parcence i ti razanog ili crnog.veceru smo izbacili a pogotovu posle 19h.Vodimo rachuna shtajedemo.testo izbaciti ili smanjiti na minimum jesti povrce shto vishe kuvano meso ,pilece belo meso na zaru,ribu i tako, voce ,grickalice ne gledati a kamoli jesti .Slatkise nix i tako i videcesh efekta onda?Ja radim vezbe ujutru i uveche po pola sata ili 45 min.Vezbam na nordijcu sprava neka bar po 40 min dnevno.Ne veceram .Ili zavaravam se sa korenjem nekim i pijem vode dosta tako svi radimo>Nadam se da si chitala nas dushitze?I efekat je tu ne moze da izostane. :P Ljub te idem sreca neki naletese samo na kratko idem da gasim ovo da mi ne odvlachi paznju da bi mogla da konachno sredila papire one :oops:
_________Pozdrav za sve i ljub Vas sve!jesy,martat,sanyalicu, malisku, ledenicu, Savage_Rose, Kena ,grazzu nashu dragu ,hijenu i sve koji natrche :)
_____Pozdrav :roll: :P :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

sanalyce zhiva li si???martat izgleda nije popravila pc,mikalja ode da sredjuje dokumenta,samo smo ja i mama79va tu,DOLAZITE VISHEEE dosadno je bez vas
aleksam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 09, 2008 9:15 pm

ima rešenja

Post od aleksam »

svašta sam čuo ali ovo je fantastično. zrno po zrno palata.

šalu na stranu ja znam rešenje za vaše probleme. radi se o vrhunskim nutricionističkim proizvodima za kontrolu telesne težine koji postoje već 28 godina i dali su rezultate za 60 miliona korisnika. sa ovim proizvodima sve je veoma jednostavno a rade na kontroli telesne težine bilo da imate manjak ili višak kilograma.

ako je neko zainteresovan za više informacija javite se na moj email: [email protected]
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma ne razumem te,ili za manjak ili za vishak,oba istovremeno NIKAKO,daj neki primer shta za mrshavljenje a shta za gojenje
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

ma hajde,kakvi preparati..ovo sto mi radimo je ok..ja se nadam da ce pokazati efekat..sve radim sto i vi..izbacila sam veceru,hleb,jedem dvopek,volim jogurt i mali i ja ga pijemo kao na takmicenju..e jedino sto ne radim bas vezbe..nekada mi nije tesko,a nekada mi j e bas tesko..ali zato igram fudbal svako vece ...
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mama79vavezhbe ne radim ni ja,nNEMOGUUU samo se krecem i to ne mnogo,pa najverovatnije zato sporo mrsham,ali ti imash malog trchkash za njim po ceo dan eto ti vezhbi,kada su mi deca bila mala ja sam imala 60 kg to je i moja devojachka tezhina,a od rata na ovamo ugoila sam se 19 kg,sada sam smrshala 5-6 ja zadovoljna,ali i da nesmrsham vishe briga me,makar se lepo druzhimo,ja i neizgledam tolko debela jedino STOMAAAKKKinache ostalo je OK
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Tako je, kevo, zajebi preparate! :D
Koliko se ljudi porazboljevalo od tih njihovih shit-ova!
Mikalja, ti si mi sumnjiva sto se tiche guzzve...znash ono:ko omirisa...a i krkash tog pirindzze svaki dan. Znash ti da moze wc sholja da ti se raskoka jednog dana :lol: :lol: :lol:
Ajd laka vam noc :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

ma shta hoce sad ovaj aleksam ?Misli navalit cemo da naruchujem odkucane gluposti?Posalji ti meni aleksam na pp da li zelish da budesh zdrav?Ako zelish morat cesh mi poslati 200 evrica a ja cu ti napisati sta da radish ok?Boze Boze valjda misle da ako smo na dijeti da smo ludi.Ispishi druze shta imash otvori temu da svi vide ,shta krijesh ?Samo ispishi ako zelish da pomognesh narodu a ne PREVARU???
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

kada sam krenula da se gojim 2-3 kg nabacila,necu ja dijetom,nego naruchim bozhen,ispila ja celu kutiju osecala sam se SUPER e posle togaaaa....vratim kg duplo i josh dodam neosetno,zato nikakvi preparati ponekad uzmem kirkolino za mrshavljenje i senu chaj,nishta vishe,eee mogla bi i ti da pijesh to,svakog dana po jednu sholju i smrshacesh sigurno,ja sam dosta nemarna pijem 2-3 dana pa nedelju nepijem,ali kad odem na GO koristicu ga svakodnevno i smrshacu josh2-3 kg to mi je CILJ
Zaključana tema