sanyalica napisao:Tako je, kevo, zajebi preparate!
Koliko se ljudi porazboljevalo od tih njihovih shit-ova!
Mikalja, ti si mi sumnjiva sto se tiche guzzve...znash ono:ko omirisa...a i krkash tog pirindzze svaki dan. Znash ti da moze wc sholja da ti se raskoka jednog dana
Ajd laka vam noc
Jaoj ne od pirindza !Ali od zelenisha kukukuku fuj.Hocu ja to ,meni cerka kaze majko ti kao Svabe nishta to tebi !Ja stvarno to upotrebljavam pochesto
To je zdravo!Nije zdravo zadrzavati u sebi gasove lekar mi rekao i ja slusham
E kevo, ako imash dobar zeludac, znas da nije lose piti ujutro 1 kashiku jabukovog sirceta i kashiku meda razblazene u chashi tople vode. Ja to uzimam povremeno za chishcenje organizma. A kazu da je dobro i za snizavanje krvnog pritiska. Mene to nenormalno osvezi na sabajle.
Mada, jabuka je ZAKON za mene ujutro!
Ja nisam zavrshila josh one papirine jbm ih !Mnogo sam sageta u bash nezgodnom polazaju ,ne preporuchujem nikom da bude iza mene ..Pozdravljam Vas sve idem ono zavrshiti...
____________Lepo mi pajkite sanyalice skitnice lepo pavkaj i privedi neshto Iskoristi slobodan stan
Pozdravche ljub Vas SVE!
mika jesi li sredila dokumenta???tu nam je mamica i sanyalica se avila ali...nema martat shta li je sa njom.da li je u pitanju komp ili spava,ljubim vas sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Martat sredjuje komp hm i josh neke radove izvodi...
Jesy, pa jesmo li se dogovorili da cu biti gdja ministarka?!Pa moram onda sve da imammm Shta me pitash gde sam. Pa tamoooo
sanyalica za sada mozhe samo da sanja dok se njeni vrate iz zavichaja,odmori mi ti naspavaj se i sanjaj neshto LEPOOO nemoj samo leptire,ljubim te mila,pa mi ujutru radimoo ,pozzz a sanjacu i ja neshto lepoo,ljubim vas sveee
ma kakav zeludac..hteli da mi rade gastrosklopiju ja pobegla...ne smem..boli me zeludac ..danas nisam pila kafu i nije me boleo...a nego smem li da jem kubenicu kolio hocu ?ili ne:(
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
E bash mi treba sad da privodim! Iscedili me kao krpu na sastanku
Ja cu bre da privodim uvek, a ne sad kad imam gajbu
Uostalom, neka se taj moj neki frajer pobrine za gajbu i ostale stvarchice i sitnice
jaooj stvarno,pa ja zaboravila gdjo ministarka,a jesi li nauchila da igrash bridz,prvo to ide,pa dok to nauchish vratishe se tvoji sa turneje,pih jbmga