DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

D.Jutro lepotitze moojeeee :D :D .Da Vas pozdravim i da se upishem?Jutros 85 zrncadi .Iiidemo nazad :wink: lakshe je.Ljubim Vas sve Vesele moje devojchitze.Pozdravljam Vas mnogo,mnogo spavalitze moje.Samo Vi lalkajte ti jesy iskoristi dok si na GO?A maliskica nadam se da je bebitza dobro pajka i da je jutros ovo vreme uspavalo malo duze da moze mlada mamitza josh da lenshkari kad joj je Bog dao.Moja ledenica je vec na nogitzama a mozda i u moru vetj,pratjaka se.Ja sam na nogama od ranog jutra :( .No, nema veze.Bar sam uradila vezbitze,chak sam i nordijatz muchila Bogami iz 2x oko sat i neshto.Ljub Vas idem u kupovinu sitnitza nekih.Cmok Vas ja :P
Poz za sveeee ...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

64 zrnaca jutros odddeee,iako neko neveruje u ovu dijetu,ja izgubila 5 kg,SUPERISHKA prezadovoljna sam,pozzz :P :P :P
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav jesy ,stize ti mila :D .Ma nek i neveruju .I sami znaju da se od samog pirincha ne mrshavi.Nego treba doope oznoiti.Hranu redukovati.Bash se radujem da si skinula 5kg .Pa super.I vreme je ipak proshlo.A shta kao treba da verujemo u neke flastere?Zalepish flaster i jedesh koliko "hotjesh"A kilogrami se" tope " HaHaHaHa.E ovde stvarno gluposti ljudi pishu i shto je naj gore i sami veruju u sopstevene gluposti :o .Mozda misle da cemo mi poverovati u te gluposti kuku?Pa hvala Bogu josh nas razum sluzi.I kako koja ulazi na irtz tako prvo ovde svrati .
Da zavire ima li nas?jesmo li shta pisali da prochitaju shta i onda?Juuuuu Ju kakve tamo gluposti pishu?Cmokim te jesy pusti lujke.Ljub za tebe jesy i za sve za sve one lepojke,veselitze nashe, koe natrche.Sad sam ushla i torbe onako stoje.Neshto i struje mi nesta na tren :oops: ,Uh a to najlakshe ubija stvari onako,naprasno kad nestane struje :roll:
Ljubatz ..... :oops: ..Sva sretja te sam napustila pirinach ,te sam pobegla :D :D :D .A non stop o njemu prichaju i tu vise?Ma neka ih ,zao je meni Zlobnih ljudi.Kad nemaju SVOJ zivot nek vire u tudji,shta cemo im mi ?One imaju veliki problem u glavi :( ....
Ruchak odoh zavrshavati..I kad mi dete natrchi sve batzam :P :D :D :D
da je vidi majkitza SUNCE moje :)
PooOoz cmokitjak

Pobegla sam moram ,BzZzzzzZZZZZZZZZZzzz :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ali meni se stvarno smanjio apetit,ranije chim ustanem jedem i to dok se prejedem...a sada ne da nisam gladna,nego mogu jesti a mogu i nejesti.kad osecam sitost izbegavam jesti,kazhem sebi zashto kad ne moram,uveche umesto vechere neshto od povrca ili se napijem vode i evo rezultata,pozzzzzzdoshla mi komshinica odoh da kuvam kafu,dodjite i vi na nashu kosovsku kaficu
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ja i komshinica popile kaficu, a vas nemaaa,sinak mi se javio polozhio je ispit,presrecna sam ,ljubim vas SVE
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mikaaa vidish da sam uspela,ma rekla sam da cu uspeti
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Ja sam tek na 10 zrnu jos nisam krenula da skidam , da neverujem u ovone bi ni pocinjala brojanje zrnaca, al naravno verujem, al mora da se pazi na ishranu i bice efekata, jedino ka se manje jede i pazi sta jede, , ma kakvi carobni flasercici, to je mozda za one koji nemaju samokontrolu!!
A ja gde sam skinula 10 kg posle porodjaja skinu cu jos ova cetri...Ma i onako sam glavna cica u kraju, pa nek crknu duswmanke...
A kilazu skidam zbog sebe, da ne moram da kupujem nove farmerke :lol:
Jos koje kilce pa mogu i une farmerkice uske najuze,jos malo..Al sto se pirinca tice, stvarno od jutros skoro da nemam apetita, pocetak kraja suvisnim kg :evil: POZZZ Za moju JESY, pa zeno draga svaka cast, % kg to je nesto, Sad si riba i po, necemo te prepoznati kad te vidimo, HEEEEE :wink:
anka26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 12:00 pm

Post od anka26 »

Pozdrav pirincane dame!!!
Ja jutros 64 zrna popih, ali imam jedan problem.....
Da li je moguce da sam se malo ugojila (osecam malo me stezu pantalonice) jer vec 7 dana nisam isla na tenis( a od kako sam pocela pirinac da pijem 2-3 puta nedeljno idem na tenis)?
A mozda i zbog toga sto treba da dobijem,a!!!?

Pozdrav
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

BRAVO Jesy za avatar :) .Jao shto je sladak,vetj sam ga maznula :wink: .Chestitam za sincheka :roll: .On bash gura sa tim ispitima.SVAKA CHAST .Pa nasha deca nashe blago kud vece bogatstvo od njih?Josh tako kad su dobri ih :D :D :D .Chastish li?A za provokatzije zaboli te ta shto sedish na njoj.Bar je sve manja i manja .Dok svaka pomalo gritzne tebi super :D .Kad si sestritza i nesvesno ti pomazu chapkajuci je da ti pomazu hehe :lol: :lol: .Maliska milice nasha,pa znamo mi da si ti tzitza i pre diete a utjitjesh u farmerke nego shta?Ove se navadile da ti glodju goozu ,shta da ti radim kad si slatka :wink: ...
anka26--Ne bih trebalo da od 2-3 puta neidenja na tenis ne mozesh da udjesh u farmeritze.MPS ,vetj moze da utiche.Ipak oteknesh i puna si vode .Probaj sreco, sem tenisa da malo hranu redukujesh.Retzimo ako bi mogla vecheru izbaciti ili samo neshto malo minimalno pojesti .Tek toliko da zavarash glad.Smanji hleb i testeninu.Jedi shto vishe votja,povrtja .Nadam se da tjesh uspeti :wink:
Pozdrav za sve Vas
Ljub Vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nisam ja ni sumljala u tebe jesy :wink:
Josh da uspesh one Foldere i super
I to cemo polako
Maliska imas pp odgovorila sam ti pronjuskaj.Neshto zeza ovaj sajt :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:D :D :D :D HeHeHe jesy :wink: Otvorila se jaja i levo i desno :) blizanci dvojajchani :P
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

MIKALJA, srecno,za prinovu,mnogo ti je slatka beba :lol:
Anka26, dobro dosla medj nas, pirincane cicojke! A ti samo pici tenis, to je mnogo zdravo, heee he. pOOOOOOOZZZZ
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma uspela sam sve i kg se tope to je vazhno,za malishku i anku26 curice samo da znate da sam i ja mislila da nishta od pirincha ali...tek od 30 sam pochela da osecam da mi se smanjio apetit,pa sam polako redukovala hranu iiiii evo uspeha.Dodjite na krem pitu chastim za sina pozzzzzzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Hvala maliska ali nije moja bebitza.A toliko molim cerku da rodi bebitzu :P .A ona kaze AAAAAAAAA pa necu bre ,mlada sam za udaju ja.Zelim prvo da uspem u zivotu.Pa kud veci i lepshi uspeh :oops: Ajoj, reko, kao da se morash udati zato.Da mi je ova pamet i ona mladost i zdravlje?Uhh .Samo rodi i nama daj .Niko sretjniji nebi bio.Ne bi morala ni pokrenuti se oko bebe sem kad pozeli da je mazi i poigra se sa njom/im.maliskice ovo je tvoja bebitza maja :wink: .Samo si je ostavila kod mene ,da ti idesh sa dragim na neko slavlje.Ne brini nishta od srtza cu je chuvati :D :D :D ...jesy i ti si tu?Ja prala sudje neko one velike neke sherpetine."Obozavam" to da radim :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ovaj je za medalju :D :D :D :D :wink: Bio u free shopu :lol: :lol: :lol:. Shta tje jadan :cry: :cry: :cry:
Zaključana tema