DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

joooj kakvih free shopova kod nas ovde ima,dodjite kod mene i odushevicete se,pozzz za sve pirinchane damice,a ako neko ne veruje da sam smrshala neka krene sa pirinchom pa neka se uveri,JA sam ODUSHEVLJENA apetit mi je na minimumu jedem dva puta dnevno ali samo pomalko,umesto hleba tost prepechen u rerni i uspecete. :D :D :D Bozhe kad se setim nekada...striktno vruc hleb od juche nisam mogla da jedem,a sada sve krcka...ali idemo dalje
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Uh shto grmiiiiiiiii :roll: .idem gasiti ovo a i stigoshe mi prijatelji neki malo na kafitzu .Kakvih ima free shopova?Kakva cena takva i roba a ?Kao ovaj moj jado :wink: Cmok te jesy.Pishemo se posle..Idem da vidim sa tranvajskog mosta oce neki chika da skochi u Savu :roll: .E Boze,Boze
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma kome se ti jesy pravdash?I koga ubedjujesh da si smrshala?Tvoja stvar i bitno je da si ti zadovoljna sa sobom :evil: Jel se ti boish nekoga tu?Ma nisi u Albaniji shvati jednom. Da imaju obraza i savesti nebih te ni komentarisale .Opusti se i uzivaj zenska glavo i ovako ti je dosta tamo pod*ebavanja samo se ti opusti :oops: .....I neobracaj panju na dokonjache i blebetanja prazna .Jaoj sad depilirala noge fuj idem se tushnuti.Mogu misliti kako je tek onima koi to rade ?Ajd noge ali izmedju nogu :-? Ajaoj fujj :x
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Koliko ova pat za nama pa nas i imitira u oblachenju.Ali kupljeno je u fre nek jaj bude poklanjam joj ..Bedu sam uvek pomagala 8) .I uvek su uzimali od mene.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ah kad osecaju na nekim temama smrad ?Kako im je tek kad to rade ?Pogotovu po ovoj vrutjini i to josh moraju svakom :x i romkinjama i svakom.Ali shta cesh ?Posao je posao :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Ma ti si MIKALJ sunce moje, ko ce meni da cuva decu, moju milu devojcicu, moze, moze, a ja dobila karte od televizije za premijeru, pa svejedno nemam de decu, pa ces ti da mi se nadjes, ti si srculence jedno..Al si mlad da budes baba, cekaj jos malo, kad zardja onaj tvoj nordijac :lol: hheee
Jesy cestitamo za sinkov ispit, krempite su ti bile supperr njmmm :lol:
Muz mi je sad done sa posla neku hrpetinu slatkisa, al ja nista al stvarno nista ne mogu da okusim , samo sam popila jogurt, malo kupus salate i to je to..E ne mogu ladno nista da jedem!!! 8) POOOZZZZZ
herculence
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 1:52 pm

Post od herculence »

SRAM DA VAS BUDE GOSPODJO MIKALJA! Ja sam Romkinja i ne mogu da verujem da takav prostakluk je moguc ovako javno na forumu. Molim Vas za javno izvinjenje svim pripadnicima romske nacionalnosti, ili cemo preduzeti odgovarajuce mere.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

herculence napisao:SRAM DA VAS BUDE GOSPODJO MIKALJA! Ja sam Romkinja i ne mogu da verujem da takav prostakluk je moguc ovako javno na forumu. Molim Vas za javno izvinjenje svim pripadnicima romske nacionalnosti, ili cemo preduzeti odgovarajuce mere.
Mislim izazvana od dotichne osobe sa teme ALAPACA koja pokusava vec danima da nas ovde provocira i ne samo mene.Jesam reagovala burnije.Mada ne vidim da sam Vas uvredila tj Rome?Boze moj pa i vi se depilirate zar ne?Ali nije mi teshko ni da se izvinem ROMIMA ZA UVREDU .Ako se smatraju uvredjenim zbog ovog posta?
A dotichnoj "dami"poruchujem da se smiri jednom A i ona sanyalica ,poludela sto smo je odkrili sto je upala ovde da provocira i do te mere da nam avatare uzima.Sad likuju .Ali BEDNE SU ! I nek samo nastave tako.Martrat opominjem te prekini !Zar te nije sramota vishe?Trazit cemo od admina zashtitu ,a ako ne videt cemo ?NEKA SE STIDE!!!!!
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Gospodjo ili gospodjice Herculence potpuno Vas podrzavam, a doticna osoba je vrlo prosta i treba ovde javno pred svima da se izvine.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

mikalja napisao:Ah kad osecaju na nekim temama smrad ?Kako im je tek kad to rade ?Pogotovu po ovoj vrutjini i to josh moraju svakom :x i romkinjama i svakom.Ali shta cesh ?Posao je posao :wink:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

mikalja napisao:Ah kad osecaju na nekim temama smrad ?Kako im je tek kad to rade ?Pogotovu po ovoj vrutjini i to josh moraju svakom :x i romkinjama i svakom.Ali shta cesh ?Posao je posao :wink:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Samo su dve stvari beskrajne:svemir i ljudska glupost.Za ovo prvo bas i nisam siguran.
ALBERT EINSTAIN

Izvinjavam se gdji Herculence i svim zenama za primitivizam od strane gdje Mikalje i molim sve koji dolaze na ovaj forum i ovu temu da to uchine.
Zaključana tema