grazza napisao:Gospodjo ili gospodjice Herculence potpuno Vas podrzavam, a doticna osoba je vrlo prosta i treba ovde javno pred svima da se izvine.
Pricitaj sebe tamo BRUKO JEDNA! Jesi doletela a tamo ismejavash se danima i kome i zashto?Ko ti drma kavez?Prochitajte se malo .Kako vam vise samo ne dosadi ?Naterujete suze na ochi mladicama, zashto?Da ih uklonite odavde i ti i martrat i sanyalica .Zbog toga sto smo je prokuzile da je usla da nas ismejava?A sad doletela si Dobit cesh mushtuluk znash shta?I koi ti pripada?
Kako ste bedne ...I MOLIM T JAVNO :OSTAVI ME ZENO VISE NA MIRU!!!NISTA TI NE RADIM I SETAJ!!!
Zao mi je da si zakasnila mc ufffff ...
I ja se izvinjavam G-dji Ili G-djici Herculence zbog glupih i sramotnih reci id strane Mikalje.Citiracu je ako treba i bezbroj puta da vise nikada nikome ne padne na pamet da na ovakav nacin vredja.
javno se izvijavam i ja gospodjici ili gospodji Hrculence, draga gospodjo, pa vidite da je doticna vrlo prosta, ne ume cak ni da pise, pravo da Vam kazem meni treba Vujaklija da rastumacim sta je pisac hteo da kaze. Ali nemojte se osecati prozvanom, to i nije tako strasno kada procitate i shvatite da joj je to dusevna hrana. pA PUSTIMO JE NEKA UZIVA U PIRINCU IONAKO NIJE ZA NISTA DRUGO.
Pricitaj sebe tamo BRUKO JEDNA! Jesi doletela a tamo ismejavash se danima i kome i zashto?Ko ti drma kavez?Prochitajte se malo .Kako vam vise samo ne dosadi ?Naterujete suze na ochi mladicama, zashto?Da ih uklonite odavde i ti i martrat i sanyalica .Zbog toga sto smo je prokuzile da je usla da nas ismejava?A sad doletela si Dobit cesh mushtuluk znash shta?I koi ti pripada?
Kako ste bedne ...I MOLIM T JAVNO :OSTAVI ME ZENO VISE NA MIRU!!!NISTA TI NE RADIM I SETAJ!!!
Zao mi je da si zakasnila mc ufffff ...
MOLILA BIH DOTICNU DA MI OVO PREVEDE NA SRPSKI, ENGLESKI TALIJANSKI SVEDSKI ILI NEKI DRUGI STRANI JEZIK. IZVINJAVAM SE NISTA NE RAZUMEM
Samo Vi vredjajte i uzivajte u svoim glupostima.To ste i zelele da me iznervirate i uspele ste ! I sta je sad?grazza ajde josh koi put dotrchite .I ne krijem se ja ni od gog.Jednom se izvinuti za Vase gluposti ,mislim da je dosta !Sram Vas bilo !Stidite se svoih postupaka .Tztztz do koe mere Vi idete ? Ne stidim se JER JA IMAM SRTZE ZA SVE VAS TU!A i vujakliju traziti trebash zbog Vas! A sad ostavite me na miru.Jer tze te se svadjati same sa sobom.Kao shto chinite uvek.Razgovarete ,same sa sobom.Pitate se i odgovarate same .A ako hoce nek idu ko god zeli za Vama.Sigurno potrchati netju za Vama .Jer za mene ste VAZDUH!!!Ovo ste zeleli samo da bi se svadjale?Ali partner Vam necu biti NIKADA!NISTE MOJ NIVO! STIDITE SE SVOIH POSTUPAKA!!!!!!
A to gore?Ne pada mi napamet da ti prevodim?Sedi na ALAPACE I Chitaj sta ste pod*ebavale i shvati cesh koliko ste bedne? I ne jednom? Molila sam te javno da me ostavish na miru!Ne,nevredi ,nedokazano, a sad brishi .Od sad Vazduh ste ok?I bile ste, ali ne vredi sa kokoskama drugachije.Samo vi vredjajte !!!!!!!!!!
Poslednja izmena od mikalja u Sre Jun 04, 2008 10:22 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Tako je, jesy videla si i pp nadam se ?skubisa da znas da nisi u pravu ,ali si me podsetila posto mi kazu da sam za L.L .mogla bih jedan , .Hvala na savetu
meni nije jasno,nisam sve ni prochitala,ako vam se nesvidja ovaj forum zashto ulazite ovamo, zashto biste svima podizali pritisak,moracu sve da prochitam ali.....3 sata nisam tu a ovamo frka,nemojte vishe provocirati ovde smo da bi se druzhile,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
jesy draga mi smo svi bili na ovom postu pre svih vas, ali nas doticna gospodja oerala svojim vredjanjem i glupostima. Vredjala je jednu po jednu dok nismo otisle, a sada nastavlja i dalje i vedja Rome. Strasno, nemam reci.
PRETECE PORUKE??????TAKO TI SUTRA SVETAC POMOGAO A I MENI !DAJ ADMINA DA VIDI TU PRETECU PORUKU JA CEKAM!!!! SRAMOTO JEDNA!!!ON SNIMA PORUKE PA TRAZIT CEMO DA VIDIMO!!!!!