Pozdrav za pirinchane damitze moje .Idemo dole .Jutros 94 popih .Vidite kako ide brze na dole.do 94 uzbrdo bilo je bash ono pf pf a sad opaa ide samo ..maliska lutko sretjan ti pochetak.Svaki je pochetak naj tezi ,sad vishe ti nisi na pochetku bit ce to sad sve oke pozdrav za tebe i za nashu jesy .Gd je ona ?Vidim da joj tastatura brlja inache ih javila bi se ona.Ali nema veze jesy pishi ti ,javi se ) razumet ce mo mi.Bash je onako simpatichno kao beba kad uchi progovarati ..Pozdravljam Vas sve ko god naleti Ljub Vas pa mozda se chujemo posle.Lepo vreme pa se malo cheprka kao radi se poneshto ..Iiiidemo daaaalje OOp OoOp
popijeno 55 belih zrnaca,bravo za malisku uspela si,problem je samo da se krene,a posle ide samo,meni je pirinach na pameti chimm se probudim,pozzz za miku,idem spremati ruchak,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Imala sam problem sa tastaturom brkaju slova katastrofa pa dok iskucam poruku leelllee namuchim se,a ja kao neki majstor.....odvijem shrafove i krenem popravljati,i mozhete misliti shta je ispalo........sklopim a omo shta god pritisnem ono slovo xxxxxx i tako ona stara otputovala a nova je tu.Josh bolje,ali je malo drugachija pa dok se snadjem,pozzzzz
HeHeHe jesy !Bar si se ponovila?Ova moja tastatura je toliko prljava qq .Unutra u njoj ima vishe ostataka grickalitza nego po stolu posle ruchka .Ima tu i ziro cole i kafitze svashta pomalo.Zacementirala bwe skroz na skroz.Imam drugu novu ali navikla na ovu ..E sad cu je malo probati ochistiti.Prinet cu sve shta mi treba i polako pa ako me sutra nema da znate shta je? to mikalja majstorisala .Cmokim te jesy i malisku nashu i ledenicu i i i i sve caos
MIKALJ a otpzdravljam te i nemoj da te sanjamo, ja ne znam sta bismo bes tebe, kako bi se setila te magicne rizeee I nemojte vise da grickate po tasaturama, mada ja ne grickam nekad mi se desi da progutam po neko slovo i to nekad i vse njih, mad ni meni moja tastatura nije bas ok. klinac je prosuo celu casu soka od jebuke na nju...izgleda da joj se sok svideoooo
ma svideo joj se sok chim josh radi,ako vam zatreba majstor javljam se kao dobrovoljac,a ha ha...muyh mi kazhe e kad bi svako bio majstor,pa niko nishta nebi imao pokvareno,uzimash majstorima hleb.Ma nema veze ja sam opet tu pozdravljam vas puno puno puno,a posebno nashu ledenicu,da zna da mislimo na nju,ljubim vas
ma svideo joj se sok chim josh radi,ako vam zatreba majstor javljam se kao dobrovoljac,a ha ha...muyh mi kazhe e kad bi svako bio majstor,pa niko nishta nebi imao pokvareno,uzimash majstorima hleb.Ma nema veze ja sam opet tu pozdravljam vas puno puno puno,a posebno nashu ledenicu,da zna da mislimo na nju,ljubim vas
E odoh gasim se i ja tj PC.Vidi ti nashih majstoritza ?Posule tastaturu sokom pa sad duplo post izbacuju .Ljub ja Vas ,proshiri se ovaj forum.Te malo ovde ,te malo na temi proja te na mojoj staroj temi Diabetes ,i svuda po malo proleti vreme .A josh na kanalu #politika zapocheli neku svadju te i ja zasuchem rukave kuku tucha do sad .Nisam ni znala da onako znam politichiti, .A Bogami bilo je svashta.Sad gasim i odo na tushiranje.Ljub za jesy, maliska i moju ledenicu miljenitzu ma gde bila nek ne brine ako treba icicemo tuci onog "dasu"samo bude li je nervirao i dalje grrrrr .Neka nam se odmori dushitza nasha.Laku noc
Dobrooooo juuutroooo lepotitze moje .Da se prvo upishem!Jutros 93 zrna .Jaok koliko je lakshe unazad tj dole se kotrljati .Videt tje te.Cmokim Vas i idem na vezbitze .Pozzzzzz i cmokara za jesy malisku ledenicu i poz za SVE CAOS
MIKALJA, doro jutro, ja sam skoro ustala, pa mi muzic skuvo kafu i doneo u krevet , al zaboravio da ja pijem pirinac, pa sam gucnula gutljaj, dva kafe, pa sam se onda setila i brze bolje po svoja 2 zrnca...valjda nece nista da bude sto sam popila malo kaafe, tacnije, tek sam krenula da pijem kafu
Jeli se vama desavalo tako nesto pirincane dame i sta ste radile u tom slucajuu?
pozzzzzzzzzzzzzzzz
Uhu maliska moja .Desavalo se zenskima da zaborave i popiju tek posle ruchka .Nishta zato, samo da ti ne predje u naviku .O u krevetu dama kafitzu dobija?ZAto ti morash dietu drzati .Jer gooza raste ,Naravno zekim se ..Cmok.A kako kazu u svakoj shali ima i po malo shale .Dok si ti ustala ja sam odradila vezbe ishla po leb i td i 45 min nordijatz maltretirala lipsala sam .Ali jutarnja gimnastika mila moja
56zrnaca jutros odeeee,juhuu kako brzo vreme leti,ja stigla do tog broja...super.Malishka nishta strashno,vazhno je da si popila,to je samo prvih dana problem dok krenesh a posle ide lakshe,videcesh,ljubim vas
maliska ja sam na kalendaru iznad datuma ispisala brojeve do 100 i tako svakog jutra chim popijem pirinach prekrizhim taj br.vec mi je to obaveza chim otvorim ochi umesto meda i vode ja popijem pirinach pa onda ustajem iz kreveta....probaj tako uspecesh,pozzz za malisku mikalju ledenicu...... ovde je nenormalna vrucina pakao ljubim vas