mikalja napisao:REKLA SAM TI DA ME IGNORISHESH grazza!!!Ako neznash shta je to ?To je zeno ono kad nekog ne primetjujesh ili ti pravish se da ga n primetjujesh!SHVATI JEDNOM !I OSTAVI ME NA MIRU!!Uvlachi se drugima koi tze ti tetoshiti :Da draga ,hvala mila,kiss i to od mene OD*EBI JASNO!!Ali neznash ti to nit mozesh?Ako ne znash uchi od drgih poshto si samo "faca"na chatu !NE OBRACAJ MI SE !NE SPOMINJI MOJ NICK I NE KORISTI LJUDE KAO SREDSTVO TVOJE za opstanak po sajtovima BEDNO JE! I neznam ko je spodoba?Da nisi ista ta nebi visila u sobitzi ,nego bi bila trazena tu u jedvo chekan gost A ti jesy duushice mila moja,naprasno sam ti tako dobra ufff.Laku notz mila i lepo pavkaj .Jer ujutru ce ova SPODOBA DOVESTI sajt drugaritze da uh nahushkava .Vetj vidjeno.Pozdrav jesy i ako ko svrati od pirinchanih dama?Nadam se da ih netje ujesti pas na vratima
ti si zeno stvarno bolesna........
i neverovatno bezobrazna......
Dobar dan svima. Chitajuci vasha kuckanja, zestoko sam pozelela da postanem pirincahana dama ili mindza od pirindza! Drage moje, kako se to postaje? Molim za pomoc.
D.Dan svima koliko Vas god ima .Da se upishem dok me josh ovo pamcenje sluzi ..Jutros 97 zrncadi prijavljujem da je ootishlo.Dobro nam doshla sanyalitza !Ako zelish mila da ostanesh na pirinchanoj dieti izvoli budi sa nama.Pomocicemo ti koloko bude u nashoj moci?Za sad prochitaj prvu i drugu stranu,postove.Od nicka kzoja a onda ce ici sve lako.Dieta je jako prosta i laka .Dodushe morash imati samo strpljenja jer ne ide brzo.Ali shto je bro to je i kuso zar ne?Ovde pijes rizu na tashte od prvog dana 1 zrno ujutru na tashte i tako drugi dan 2 zrna i sve tako do 100 i onda nazad.Prvo 100 pa 99 i sve do 0.Uz to malo koriguj hranu ,fizichke aktivnosti pojachaj i bit ce i efekta.Ja sam za sada skinula 9 kg.I mogu ti reci da sam zadovoljna.Ako budesh se odluchila da ostanesh?Zelim ti da uspesh u onom shto zelish .Prijatno i dobro nam doshla.
P.S
Ako ostanesh pitaj ,shta budem mogla ja cu ti od srtza pomoci ..
pozdrav za Sve
Ljubatz...
Pishemo se posle hitam sad
jutros popijeno 45...ide polako ali sigurnomerila sam se (iako sam rekla da cu to raditi mesechno)i 3 kg manje....JA ZADOVOLJNA,dobro nam doshla sanyalice,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Hvala jesy!Znam da mogu malo,no nebi da se navikavam nije bash preporuchljivo.Mogu ja i bez jagoda..U svakom sluchaju hvala i prijatno... I ujedno i da Vam pozelim laku notj svima........
Pozdrav za moje pirinchane dame.Jutros sam popila 98 zrna pirincha polako stizem do pola
.Pozdravljam Vas sve ,budite mi dobro,jer danas ko zna da li cu uspeti se javljati ?Imam tu zenitze koe mi sredjuju kutju (ono proljetjno chishtjenje).Pa ako stignem javit tju se posle?Nadam se jesy da mi se netjesh mnogo umoriti i dobila sam tvoj pp.Kratko sam odgovorila na isti ljubim te puno puno puno ..
Pozzzzz
jutros popijeno 46 belo zrnce,pozdravljam sve pirinchane dame,a da bi trebala i ja da podignem kucu za prolecno chishcenje trebala bi i ja,ali..neki drugi dan,ljubim vas caoooossss
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
TUCHAAAAAAA!!!!
mene nema malo i wi odma haos odje naprawite... bruka! stid i sramota da was je!!!
E pa owako... imam tuzne wijesti... ja sam batalila sa pijenjem pirinca od kad sam dosla u cg... jer pored swog momka pocela sam da zaborawljam da treba da popijem.. i tako ewo 25 dana ja nisam pila nista, a taman dosla do 56-57 zrna... bedak...
ALI!... danas sam popila 3ce zrno! Njaaaaaaaaaaa!!! krenula sam ispocetka hihihi
i ewo da wam se jawim...
a da, za owo wrijeme sto nisam pila, pa ostala sam na istoj kilazi, a i apetit je ostao na slabo... tako da definitivno radi, i zato sam pocela ispocetka....
e sad was poz pa se cujemo owih dana. PA PA!