DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
kod nas je oblachno sprema se kisha,odvratno je,kod mene svi pospali jedino ja nemogu preko dana da spavam
mikalja pozdravljam te a skubisi shaljem izvinjenje ako sam je neshto uvredila,mada ja mislimda se netreba ljutiti,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Ni ja po danu nikako ne mogu da zaspem a vreme je tmurno nikakvo.A josh mi javili da je jedna divna zenitza shto je samnom bila u bolnitzi ,preminulajesy napisao:kod nas je oblachno sprema se kisha,odvratno je,kod mene svi pospali jedino ja nemogu preko dana da spavam![]()
![]()
mikalja pozdravljam te a skubisi shaljem izvinjenje ako sam je neshto uvredila,mada ja mislimda se netreba ljutiti,ljubim vas
- skubisa
- Aktivan član

- Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm
evo mene opet, iako sam rekla da necu vise ucestvovati....
sta cu, kad vas sve puno volim
nisam ljuta, samo me je prilicno bocnuo onaj mikaljin komentar, ja sam napisala da me je to uvredilo, a ona se naljutila na mene (mada iskreno mislim da nema razloga).
ne zelim da se ovde prepucavam, ni da se svadjam sa bilo kim, ovde smo da se druzimo i da pruzimo iskrenu podrsku jedni drugima!
to sto nekih devojaka nema na forumu redovno, ne cudi me i ne ljuti me, jer svi imamo mnogo obaveza...
ajde, sve vas volim....
kiss,
p.s. ja jutros 54. zrno
sta cu, kad vas sve puno volim
nisam ljuta, samo me je prilicno bocnuo onaj mikaljin komentar, ja sam napisala da me je to uvredilo, a ona se naljutila na mene (mada iskreno mislim da nema razloga).
ne zelim da se ovde prepucavam, ni da se svadjam sa bilo kim, ovde smo da se druzimo i da pruzimo iskrenu podrsku jedni drugima!
to sto nekih devojaka nema na forumu redovno, ne cudi me i ne ljuti me, jer svi imamo mnogo obaveza...
ajde, sve vas volim....
kiss,
p.s. ja jutros 54. zrno
- skubisa
- Aktivan član

- Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm
ok sam draga, samo sam imala pakao na poslu posle praznika, pa nisam stizala. a i brata sam jutros odvezla na aerodrom, otputovao je na floridu, bice tamo 5 meseci, pa sam se trudila da sto vise vremena provedem sa njim pre nego sto ode, tako da me net nije video ovih dana.grazza napisao:skubi draga, drago mi je da si se javila, nadam se da je sve ok. Ljubic od mene
vidim da si otputovala, nadam se da se lepo provodis, cekam te da se vratis, pa da popijemo onu istorijsku kafu!
kiss za tebe
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Ni sa kim se ja ovde nisam ni svadjala nit sam ljuta sem na sebe samu.A ljuta sam na sebe zato shto ne mogu da se nateram i promenim se da NE MISLIM NA DRUGE.Od juche kako su mi javili da mi je poznanitza preminula ili ti UMRLA a imala je samo 28 godina.Samo razmishljam kako da pomognem njenim andjelima koi ostashe bez majchine ruke i srca a njih cetvoro ostaskubisa napisao:mikalja, ne budi ljutisa, hajde da se pomirimo.....
Pozdravljam sve i manite me suvishnih komentara,tipa ljutisha rekao /la ovo ono..
Trenutno bassh me ne interesuju ..
Svi mi imamo "praznike"i svoje zashto i kako..
Pozdravche za sve ...