DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Ljub te jesy :) .Znachi stigla si s`posla ?Nadam se da nisi imala naporan dan?Ovde je vreme ono kao da ti neko gasi i pali svetlo pred ochima :oops: .Sunce minut i onda smrkne i tako non stop .Puca mi glava :( .Pozdrav pa se pishemo
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

kod nas je oblachno sprema se kisha,odvratno je,kod mene svi pospali jedino ja nemogu preko dana da spavam :cry: :cry: :cry: mikalja pozdravljam te a skubisi shaljem izvinjenje ako sam je neshto uvredila,mada ja mislimda se netreba ljutiti,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

skubisa javi se,nadam se da se nisi naljutila,nedostajala si nam,ako ima josh neko da je bio naaaaaa ovom forumu a duzhe se nejavlja pozdravljam ga,i pishite kada nadjete vremena za to,ljubim vas :wink: :wink: :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

skubi draga, drago mi je da si se javila, nadam se da je sve ok. Ljubic od mene
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:kod nas je oblachno sprema se kisha,odvratno je,kod mene svi pospali jedino ja nemogu preko dana da spavam :cry: :cry: :cry: mikalja pozdravljam te a skubisi shaljem izvinjenje ako sam je neshto uvredila,mada ja mislimda se netreba ljutiti,ljubim vas
Ni ja po danu nikako ne mogu da zaspem a vreme je tmurno nikakvo.A josh mi javili da je jedna divna zenitza shto je samnom bila u bolnitzi ,preminula :cry: .Uzasno se osecam imala je samo 28 god i ostalo joj cetvoro dechitze ,bila sam se s njom zblizila jer je ona imala ne iizlechivu bolest neku.Nije se mogla pokrenuti nikako.Tako da nemam rechi sva sam u qrctzu bash :cry: .To je tuga i muka ..Ajd laq notj svima, idem, bash ne mogu ni da kutzam .Ljubatz i pishemo se caooo
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za SVE!Samo da prijavim:Jutros popih 96 zrncadi .
Cmokitj za pirinchane dame!
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

evo mene opet, iako sam rekla da necu vise ucestvovati....
sta cu, kad vas sve puno volim :D
nisam ljuta, samo me je prilicno bocnuo onaj mikaljin komentar, ja sam napisala da me je to uvredilo, a ona se naljutila na mene (mada iskreno mislim da nema razloga).
ne zelim da se ovde prepucavam, ni da se svadjam sa bilo kim, ovde smo da se druzimo i da pruzimo iskrenu podrsku jedni drugima!
to sto nekih devojaka nema na forumu redovno, ne cudi me i ne ljuti me, jer svi imamo mnogo obaveza...
ajde, sve vas volim.... :lol:
kiss,
p.s. ja jutros 54. zrno
Slika
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

mikalja, ne budi ljutisa, hajde da se pomirimo..... :wink:
Slika
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

grazza napisao:skubi draga, drago mi je da si se javila, nadam se da je sve ok. Ljubic od mene
ok sam draga, samo sam imala pakao na poslu posle praznika, pa nisam stizala. a i brata sam jutros odvezla na aerodrom, otputovao je na floridu, bice tamo 5 meseci, pa sam se trudila da sto vise vremena provedem sa njim pre nego sto ode, tako da me net nije video ovih dana.
vidim da si otputovala, nadam se da se lepo provodis, cekam te da se vratis, pa da popijemo onu istorijsku kafu! :lol:
kiss za tebe
Slika
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

ljubic draga moja skubisa, ma znala sam da ti nisi ljutic nego jedna dobrica. Pijemo i to nes izraelsku kada se vratim :lol:
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

grazza napisao:ljubic draga moja skubisa, ma znala sam da ti nisi ljutic nego jedna dobrica. Pijemo i to nes izraelsku kada se vratim :lol:
jupiiiiiiiiiiiiiii, jedva cekam...... :lol:
Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

jutros popijeno 44 zrnaca,skubisa poseban pozdrav,drago mi je da nisi ljuta vvveeeelllliiiikkkkiiii pppppooooozzzzddddrrrraaaaavvv grazzu lep provod i josh lepshi dolazakjoj zhelim,ljubim vas :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mikalja bash mi je zhao te zhenice iako je neznam,zhalosno je zbog te dece,cela se najezhim kada chujem tako neshto jer sam i ja odrasla kao siroche bez majke,zhalosno,nemoj se sekirati ljubim te,pozz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

skubisa napisao:mikalja, ne budi ljutisa, hajde da se pomirimo..... :wink:
Ni sa kim se ja ovde nisam ni svadjala nit sam ljuta sem na sebe samu.A ljuta sam na sebe zato shto ne mogu da se nateram i promenim se da NE MISLIM NA DRUGE.Od juche kako su mi javili da mi je poznanitza preminula ili ti UMRLA a imala je samo 28 godina.Samo razmishljam kako da pomognem njenim andjelima koi ostashe bez majchine ruke i srca a njih cetvoro osta :cry: ..Tako da ovde me trenutno ne dotichu nikakvi komentari ,nit imam volju nit zelju nit zivtze za gluposti i pravdanje kome i za shto?NI ZASHTA.Jer ja napisah da je jedan zivot veo mlad se ugasio meni jako blizak,niko nije ni slova prokomentarisao ,znam danas mnogo stradaju ali ljudski je opet bar rech napisati onu "zao mi je".A zashto bi se ja nervirala za nekoga ko nema vremena, za komp ili slicho.Niko ovde nije od besa ili shto nema gde vreme ubiti ali Boze moj.....
Pozdravljam sve i manite me suvishnih komentara,tipa ljutisha rekao /la ovo ono..
Trenutno bassh me ne interesuju ..
Svi mi imamo "praznike"i svoje zashto i kako..
Pozdravche za sve ...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

razumem te ali ja sam vec iispisala da mi je zhao,normalno svakoga mladog choveka ma ko bio,ali posebno majku dece :cry: :cry: :cry: deca ce se snaci,veme lechi sve,ali ipak u srcu NESHTO ostaje celoga zhivota,neka tuga...zhalosno :x :x :x
Zaključana tema