DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdrav jesy !Istovremeno smo post pisali.Jeste jako tuzno i zalosno.Pogotovo shto se ona namuchila napatila ,najteze joj je padalo shto je ,dok se razbolela ,muz je zovnuo joj mamu i rekao nosi je meni ne treba izlechi je i CARU je daj meni ne treba.Ona je patila plakala molila da joj decu dovede da ih vidi.Nije dao dok milicija nije uzela decu i dovela joj ih da ih vidi :cry: .Deca su je mazila ljubila i najstarija kleknu i kaze.Mamice moja ja cu te paziti i presvlachiti i hraniti samo da nam ozdravish.Na kraju nju uze majka i 2 i po godine cerku je negovala uh.Bas za Uskrs sam poslala pakete deci i njoj i obilazila je.I jbg nije ishlo i mama joj zovnu me juche i zaurla ne reche .Kaze moja jedinica sklopila je ochi zauvek...Jeste se smirila ali za majku i dechicu uhhhh.100x sam je nahranila alal joj bilo..Mlada bre kao lutkica bila lepa :( .Nichim nije mogla da mrdne ali se NADALA I NADALA..Ostase deca ,sinchic u 6-om razredu cerkica u 5-om i blizanci crkica i sinchic 4 godine...Dogovorila sam sa muzem da odemo .Vec spremam za decu sve koliko mogu .Znam da im ne mogu doneti ono shta njima treba i shta zele ali :-? .Koliko toliko ..
Jesy i ja sam bez oca odrasla .Nije me zivot mazio.Do 30-te godine sahranila sam majku oca i tri rodjena brata .Dede i bake nisam ni zapamtila .Tako da su kokoshke srce bi mi prepuklo ali nebi o sebi ovde .Idem ljub te odmori s posla si doshla..
Pozdrav
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

LJUDI OVO JE FORUM O NUTRICIONIZMU, MISLIM DA STE TOTALAKO PROMASILE TEMU. mOZDA DA OTVORITE NEKU DRUGU TEMU NA NEKOM DRUGOM SAJTU PA DA SE IZJADATE JEDNA DRUGOJ. sVAKO OD NAS IMA SVOJE TUZNE I VESELE TRENUTKE U ZIVOTU ALI OVO NIJE NI MESTO NI VREME ZA TO. IMATE PP PA PISITE ILI SE CUJTE TELEFONOM. HVALA :evil:
DRUGO mIKALJA, SKUBISA TI SE IZVINILA, A TI SE PRAVIS KAO DA NISI NI PROCITALA. NIJE U REDU. rADIS ISTO ONO STO SI NJOJ PRIGOVARALA
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

izvinjavam se,dok sam chitala ovu poruku prisetila sam se proshlosti......nastavljam sa pirinchom,pozdrav za pirinchane dame
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

U redu je jesy, ali mislim da nije u redu pricati svoje licne probleme na forumu. Ima raznih ljudi i nikada ne znas kako ce ko shvatiti. Sto se mene licno tice, meni uvek mozes da pises na pp rado cu te saslusati i ako mogu pomoci.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

shaljem ti puno PUNO pozdrava,i lepo nam se ti provedi uzhivaj dok ti se pruzha prilika za to :wink: :wink: :wink: ljubim te
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:LJUDI OVO JE FORUM O NUTRICIONIZMU, MISLIM DA STE TOTALAKO PROMASILE TEMU. mOZDA DA OTVORITE NEKU DRUGU TEMU NA NEKOM DRUGOM SAJTU PA DA SE IZJADATE JEDNA DRUGOJ. sVAKO OD NAS IMA SVOJE TUZNE I VESELE TRENUTKE U ZIVOTU ALI OVO NIJE NI MESTO NI VREME ZA TO. IMATE PP PA PISITE ILI SE CUJTE TELEFONOM. HVALA :evil:
DRUGO mIKALJA, SKUBISA TI SE IZVINILA, A TI SE PRAVIS KAO DA NISI NI PROCITALA. NIJE U REDU. rADIS ISTO ONO STO SI NJOJ PRIGOVARALA
Ne bi bilo loshe da smanjish caps lock i da vichesh na mene! I prestani da se ponashash kao da je tvoj irtz :evil: I nepada mi napamet tebi da objashnjavam ovde bilo shta prekini vishe da se petljash svuda i budesh mirodzija u svakoj chorbi.Ako se ludiram i pishem o pi** i glupostima onda je ok.Ne chitaj me ako ti smetam!!!!Samo zelish da skrenesh na sebe paznju .Ne bi me chudilo da ovde pochne sad pljuvanje zbog tvog nosa. :evil:
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

mikalja napisao:
grazza napisao:LJUDI OVO JE FORUM O NUTRICIONIZMU, MISLIM DA STE TOTALAKO PROMASILE TEMU. mOZDA DA OTVORITE NEKU DRUGU TEMU NA NEKOM DRUGOM SAJTU PA DA SE IZJADATE JEDNA DRUGOJ. sVAKO OD NAS IMA SVOJE TUZNE I VESELE TRENUTKE U ZIVOTU ALI OVO NIJE NI MESTO NI VREME ZA TO. IMATE PP PA PISITE ILI SE CUJTE TELEFONOM. HVALA :evil:
Ne bi bilo loshe da smanjish caps lock i da vichesh na mene! I prestani da se ponashash kao da je tvoj irtz :evil: I nepada mi napamet tebi da objashnjavam ovde bilo shta prekini vishe da se petljash svuda i budesh mirodzija u svakoj chorbi.Ako se ludiram i pishem o pi** i glupostima onda je ok.Ne chitaj me ako ti smetam!!!!Samo zelish da skrenesh na sebe paznju .Ne bi me chudilo da ovde pochne sad pljuvanje zbog tvog nosa. :evil:
mikalja, licne frustracije nisu za ovaj forum. ti si prva pocela sa vredjanjem i ruznim komentarima, ako se ne secas dobro.
ja sam ti se lepo izvinila, iako smatram da nisam trebala jer ti nisi u pravu, a ti se onda pravis luda.
ne diraj grazzu, nista ti ruzno nije rekla, cinjenica je da je ovo forum o nutricionizmu, tema pirinac dijeta, mi zelimo da citamo i pisemo o tome koliko je ko smrsao i da pruzimo podrsku jedni drugima u toku dijete, a ne da se bavimo tuznim sudbinama i tragicnim dogadjajima.
to sto si ti neraspolozena i nadrndana, zadrzi za sebe, niko ovde na forumu ne mora i ne treba da ispasta zbog toga.
ako se ovo nastavi, zakljucace nam temu.....
Slika
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mikalja, da ti ne ostanem duzna:
Svoje licne frustracije leci kod doktora a ne na forumu, imas dovoljno godina da bi trebalo da znas kako da se ponasas. A nekome treba i *podviknuti* pa da shvayti neke stvari. A zar ne vidis da si toliko smorila da zene pobegose sa foruma, a onda ti vredjas i prozivas. Ma sram te bilo tvojih godina. :evil:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Kako si jadna :-? Chekala si skubisu tj podmetnula da se ona tu kompromituje da bi izletela ti.A ja ne znam ko ima frustracije ?Jadna si i ti ih lechi da nepatish od istih nebi visila na irtzu a otishla za "Izrael" Toliko o tvojoj "lichnosti".Ako nemash nikog i niko te tu ne zeli da izadjesh i prodjesh,vidish zemlju i uzivash ?Jeftinije ti je bilo i manje napora da si taj lap top uzela sela u svoj vc i iz njega se svadjala po irtzu.A'ujedno, mnogo se*es pa bilo bi ti sve na mestu.I ostavi me na miru jednom .NE OBRACAJ MI SE!!!!Nakrpish tu i jadna jesy mora da se tebi izvinjava :oops: .Koristish to shto je sa Kosova pa ti, kao mozeti se.Mene bilo sram moih godina :D .Ti si "devojchitza" ...Ja svoje ne krijem .I ne napadam svakog kao ti.I onda si 'fina"pa kao umesto tebe saljesh ovde da me napadaju .Stidi se ti svog ponashanja.Nego navikla si ti da ti tetoshe tu, pa neshto ti ne odgovaram ja jer ti kazem istinu .A to BOLI :roll: I prekini se nastavljati samnom jel ti jasno?U ostalom ko te vukao za rep te da se ti petljash u ovaj sad vec konflikt.Da nisi ti svoju nosinu tu utrpala nebi do ovog ni doshlo :oops:
P.S
E da,neka se slobodno izjasni ko je to pobegao zbog mene?I koga sam to smorila?Dodushe necmizdrim i ne molim kao ti tipa-- jaaaa paaaccccem :cry: deeci pisite ja cama.!Ne ko hoce ,pishe ako nisam bila ql sa svima smarala nisam sigurno.Doduse nisam cmizdrila i molila jer imam ko me zeli za drustvo.Tako da nemam potrebe po irtzu i forumima moliti! A sad ignorisi me MOLIM TE !!!Na pravi od sajta lichnu prciju !Samo ti se smeje narod!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

polako,pustite malo da odstoji ne nastavljaj te se,ostavite pisati sutra,procice nervoza i sve ce biti OK,ovo vreme utiche na nashe raspolozhenje, :oops: :oops: :oops: SUTRA nov dan i bice sve u redu :D :D :D nemojte bezveze kidati zhivce,niko nije vredan togasutra je petak,pa vikend zhelim da budete sve nasmejane :P :P :P i vesele,SVIMAsve najbolje zhelim,ljubim vas
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

SPODOBO ZA MENE SI ZA UBUDUCE DELETE NE POSTOJIS. PROCITAJ JOS JEDNOM STA SI NAPISALA PA AKO USPES DA RASTUMACIS VIDECES KOLIKO SI GLUPOSTI I PROSTAKLUKA NAPISALA. SRAM TE BILO :evil:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

nerazumem,zadnja poruka je moja da li se grazza ovo naa mene odnosi???
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ne draga Jesy ne odnosi se na tebe ti si jedna dobra dusica i saljem ti veliki cmokic :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

hvala,pozzzzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

REKLA SAM TI DA ME IGNORISHESH grazza!!!Ako neznash shta je to ?To je zeno ono kad nekog ne primetjujesh ili ti pravish se da ga n primetjujesh!SHVATI JEDNOM !I OSTAVI ME NA MIRU!!Uvlachi se drugima koi tze ti tetoshiti :Da draga ,hvala mila,kiss i to od mene OD*EBI JASNO!!Ali neznash ti to nit mozesh?Ako ne znash uchi od drgih poshto si samo "faca"na chatu !NE OBRACAJ MI SE !NE SPOMINJI MOJ NICK I NE KORISTI LJUDE KAO SREDSTVO TVOJE za opstanak po sajtovima BEDNO JE! :evil: I neznam ko je spodoba?Da nisi ista ta nebi visila u sobitzi ,nego bi bila trazena tu u jedvo chekan gost :evil: A ti jesy duushice mila moja,naprasno sam ti tako dobra ufff.Laku notz mila i lepo pavkaj .Jer ujutru ce ova SPODOBA DOVESTI sajt drugaritze da uh nahushkava :lol: .Vetj vidjeno.Pozdrav jesy i ako ko svrati od pirinchanih dama?Nadam se da ih netje ujesti pas na vratima :wink:
Zaključana tema