dobro veche dobri ljudi,pa shta je sa vama,nigde niki...pa tebe cu da izlechim kao prvu veliku prijateljicu,lepo mi se odmori i vec i izlechena,i nemoj da se nervirash;osmeh na lice i samo napred,ljubim te
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Si stigla jesy mila moja ?Taman da te pozdravim i pozelim ti laku notj. Ljubac za tebe veeeeliki Idem pravo u krpitze .Nadam se da mi se nisi mnogo umorila?
Dobro jutro lepe moje .Juche sam popila 100 zrna.E sad treba nazad Misam sigurna dali ide odma 99 ili ono 100 pa nazad?Ja sam popila 100 pa cu sutra ako Bog da 99 i tako idemo do 0 nulice Nadam se da cu izgurati do kraja?Kad sam do 100 mislim nazad ce ici brze hahaha .
pozdrav i ljubatz za sve pishemo se cmokkk
Svashta ,a shto nebi bilo sve u redu?Kao sad ima ih 500 i .Shta cu tu non stop .Evo da se javim, pozdravim te i odoh da gledanm evroviziju .Ti jutros dve tri rechi i ode Ljub te i lepo mi lalkaj odoh da gledam Evroviziju predivno su sredili ovo bash sam ponosna na nashu zemlju .Kakva je takva je,ali nasha je .Ljub za jesy i pozdrav za damitze ako koja naleti????
jutros popijeno ravno 50 idr ide,pozdrav za mikalju,zabrinula sam se vidim da te nema,sada si sredila kucu i mozhesh da uzhivash gledala sam i ja evroviziju,i odushevljena sam kako izgleda arena,lepa je ova nasha zemlja samo je treba sachuvati ljubim te
Pozdrav jesy mila i ostale pirinchane damitze .Popih jutros 99 zrna.Znachi idemo nazad .Mozda ce ici brze nadole nizbrdo hehe? Prelepa je arena i scena sve brate. Znamo mi sve samo da nas ne diraju idioti s vana .Ljubatz jesy .Idem da doruckujem pa pishemo se.Zelim ti da imash malo posla da mi se ne umorish ..
PozzZZZ
Da,da nizbrdo je lakshe .Samo se skupish i opa nizbrdo se s`kotrljash .Eh da otje tako i kilogrami ne bi se bunila ja Pozdravljam te zelim ti lep i miran dan ..Cao jesy cmokitjak
Au kako paada kisha ii grrmiiii .Bezim ja samo da Vam pozelim laku notj!I jesy, nadam se da si mi dobro?Laku notj i lepo pavkaj jesy .Idem gasiti ova chuda shta znam? .PoZZzZ
doshla sam sa posla,umorna ko pas, danas sam bila do Rashke(ssat vremena vozhnje od KM)mi smo domacini za SV TROJICU pa da pogodimo hranu,ko ce spremati za tolko ljudi,to slave u selu pod shator oko 150 ljudi,pa makar smo to zavrshili jedna briga manje,platish ali sve je obezbedjeno kod nas je toplo nepada kisha,pretoplo je pozdravljam te mika puno,a i ostale dame koje su na pirinchu,ljubim vas