DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

ma pastrmka je laka,oticice to do spavanja,za vecheru neshto od povrca i to je to,ljubim te,hvala bogu javile su se i ostale dame,ja pomislih ostadosmo ssamo ja i ti na ovom forumu,ali greshka ima nas,e daje samo kzoja da nam se javi. :wink: :wink: :wink:
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

hahaha ti i kzoja da se javi :lol: :lol: :lol: :lol: .Briga me hoce ,nece :roll: .Nemam ja od tog nishta shto se ona javi ili ne?Ja idem do kraja ,malo rizitza,malo fizichke aktivnosti,malo korigovanje hrane i dobro.A da li ce se javiti kzoja njen obraz jesy moja :wink: ..Nego ja imam problem ja gladna :( .A bash sam jela i vishe nego shto sam smela :roll: .Riba jeste lagana ali nije tu bila samo riba.Nego i krompir salata pa crna pogacha :-? .I posle na nordijac onu skalameriju potroshim energiju ,malo shetala i sad gladna :oops: .Prinela sam neko povrce da ogulim da umochim u so i da ozednim :x pa da se nablebam vode :wink: .Pozdrav i laq notj zelim svima ako ikog ima? :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jutros 94 zrnca odputovashe :wink: .Pozdrav za sve pirinchane dame :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam te mikalja,da se upishem,popijeno 42 bela zrnashca :D :D :wink: :wink: ma dobro kazhesh,ko hoce neka se javi a ko necei nemora,JA idem do kraja,pa shta bude,ljubim te :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Maa da jesy :wink: .Opushteno ,volim kad su tu normalno :roll: .Ali ako su napustile neka su shta da im radim.Prvenstveno radi sebe sam tu a sad ?Samo mi je ruzno takvo ponashanje ,da sa nekim delish mishljenja priche pomoci savete .I dobro i zlo shto se kaze i naprasno nestane E to je vetz njihovo ponashanje i kultura i iq ravan dechitzi od nebih sad o tom :roll: .Nije lepo ali njohov problem.Ljudski je retji ,,Pozdravljam Vas i ne svratjam ovde vishe jer jednostavno to je njihova odluka,ne moraju chak ni razlog navoditi briga me :wink: ..Ali samo nikad se nezna shta ko i kome moze potrebati.Ne znam shta nam je sa nashom dragom ledenicom :roll: .Otishla je kuci u CG za raspust i zaljubljena lutkitza nasha.Ochekujem je da ce svratiti da samo kaze kako je?Bash mi nedostaje vragolanka nasha :D .Nadam se da je dobro i ona dragi njen i da se nece vratiti razocharana.Mislim na nju i shaljem joj mnogo pozitivne energije i SVE NAJLEPSHE ZELJE OVOGA SVETA! Idem jesy bacam rite shta mi god dodje pod ruku leti u kontainer :oops: ..,Samo skupljamo kao cigani i onda se gushimo u vlastitom djubru :oops: .E netje motji.SVE LETI na djubrishte :wink: Ljubim te ode se neshto raduckati :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

jaoj sa tim bacanjem stvari,kada sam 1990 ostala bez svog stana,na juzhnom delu KM nikada vishe necu moci da priushtim ono kao do tada,garderoba,nameshtaj...a sada sve ispochetka,svake sezone presredjivanje plakara, skupljanje stare garderobe,ja vecinomdajem,zhao mi je da bacam,jedino ako je neshto iscepano,ovako mi zahvalnisiromashni,a kada treba neshto da neshto da obuchem uvek kazhem da nemam shta,a plakari prepuni,sve se stekne kada je chovek zhiv i zdrav,mnogo je bolje davati nego chekati da ti neshto da :wink: :wink: :wink: skupi sve i u vrecu pored kojtejnera mozhda neko uzme,sevap je, :D :D :D pozdrav
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

moram josh ovo da ti ispishem,kada su 17.03 u KM doshle izbeglice iz Obilica(mesto pored PR)ja na poslu,dodje zhena da primi injekciju,nosi dete od 4 god.ja je pitam shto ga nepusti da ide,kada je rekla da nema shta da mu obuje :x :x :x nemozhesh misliti kako mi je bilo.Dodjem kuci,sakupim dechje stvari,angazhujem komshiluk i odnesem 3 dzaka stvari,samo shto me nisu ljubili, :P :P :P i posle ovolko vremena sretnem ih kroz grad,nezaboravljaju to :D :D :D zato mika moja sakupi sve to i mozhda ce se neko radovati,dobro se dobrim vraca,pozz :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

E moja jesy ..Ako je iko na svetu davao i davao to sam bila ja i moja poroditza.Davala izbeglitzama rodbini .Veruj da sam imala oko 4 do 5 godina ravno njih 40 u kuci :-? .Od zore krenem kuvati ,kao u garnizonu. Tad smo kola prodali samo da ih prehranim.A oni su mi kad bih videli da ostanemo bez novca,nudili devize da nam razmenu za dinare da njih hranim?Shta reci vishe?I na kraju ti isti ljudi su otishli skucili se po Kanadi Americi i gde sve ne i svima se jave samo NAMA NE :oops: .I ne treba mi reci hvala bar da cute...Ali ima ona izreka.Bolje se naljutiti "kao'' nego se osecati zaduzenim i oduzivati se.A zao mi je pojedinih izbeglitza ,kazem pojedinih jer imali smo neprijatni sluchajeva da da damo robu i to ne bilo shta.Posle nadjemo bacheno to.Jer "gospoda"samo ne otpakovano prima.Nebi da se pogreshno razumem,ali kod nas crveni krst prepun robe.Kaze nece niko da uzme?Ima dodushe sluchajeva da i potraze ali to je retkost.Ja i iznesem napolje u dzakove ali to cigani razbucaju rasteraju sve samo moram kupiti.Ja sad nakupim i sve na smetljishte direkt.Ima tu starih delova kompjutera prazne ambalaze i 1000 gluposti ne potrebne a chuvane.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pa mozhda si u pravu,sve zavisi od choveka,a cigani ko cigani,takvi su i kod nas,nemoj mnogo da se umorish,pozdravljam te :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jaoj jedva udje na sajt :-? !Neshto opet ili menjaju ili ko zna?Nekako sam preko teme neke ushla.Idem jesy laku noc i lepo pavkaj .Ljubac za tebe veeliki :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dopbro juuuutro lepotitze :) .Jutros 95 zrntzadi sam popila pa da se prijavim i da Vas pozdravim sve.
Cmokkkkk :wink:
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

zao mi je sto citam ovakve negativne komentare, o tome kako imamo iq ravan decici i kako smo se mozda pretvorile u sarme...... stvarno je jako ruzno.
mikalja, da li si mozda razmislila malo, zasto nas nije bilo na forumu, mozda je neko od nas bio bolestan, mozda nekome nije radio racunar, ili jednostavno nismo imali vremena....
zaista se nisam ovome nadala, i iskreno, mislim da vise necu ucestvovati....
pozdrav za sve,
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Bas si postala nekako neraspolozena od kako si se izmerila skubisa i nisi zadovoljna sa efektom.Nestade ti skroz pozitivne energije,nesmesh tako biti osetljiva i pronalaziti se u svemu.Draga moja ja kad bi gledala , na svoje probleme i bolest posebno NIKAD I NIGDE se ne bih pojavila.Opet nabaci m osmeh i nateram se da idem dalje :) .Da se nashalim sa Vama svima.A sarmitza pa shta tu ima uvredljivo i ako sam se nashalila i rekla de su moje pirinchane dame da se nisu pretvorile u sarmitzu i neko ih poruchkao.To je za to jer pirinach chini skoro pola sarme?Nije lepo od tebe da pishesh sa nama ,zezamo se kukamo delimo i dobro i zlo ovde.I nestanesh i onda izletish nakon dugog vremena i ispljunesh vatru i odesh ..Ako mislish da tako treba ,tvoj problem.Ali mislim da ipak si trebala pozdraviti bilo kog ovde ako netjesh mene :-? .Jer osnovni je red i kultura ako se obratjash i ljutom neprijatelju da pozdravish prvo pa onda plotune besa ispalish :cry: .No bilo kako bilo ,ja tebi zelim sve naj bolje u zivotu kao shto zelim i svom detetu ako nishta za radi mnogo i mnogo ispisanih redova,komentara i pozdrava ovde.Ziva ti meni bila i sretjna..A sve drugo kako hotjesh?
Hvala ti na onako lepom pozdravu :( ...
Ali kako kazu?Kakve su nam misli?Takav tje mo i zivot ziveti! :P
Pozdrav za Lepojke moje.S nadom da me netje ovako lepo pozdraviti :roll:
P.S
Jako je ruzno shto si komentarisala ,post ili dva gde sam se nashalila a dal si bacila u zaborav sluchajno ili namerno moih postova 50-tak u koima se bash brinem za Vas i trudila se da Vas zadrzim i uteshim ako ikako mogu?I lepim rechima oraspolozim..Povredila si me jako :cry:
Ali neka ,nema veze..Nadam se da si sad ZADOVOLJNA??????
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

uopste nisam neraspolozena, i dalje sam na pirinac dijeti, vezbam i ne predajem se... :D
ja sam samo rekla sta je mene uvredilo, mislim da nije u redu davati takve komentare, pogotovo me je zaboleo onaj o nasem IQ (neznam sta je to trebalo da znaci, ali nije ni bitno).
sto se tice pozdrava, moja poslednja recenica je bila "pozdrav za sve"
Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ljubim VAS,jutros popijeno 43 zrnaca.Nemojte se prepirati zbog nekih sitnica,nije problemm veliki to,budimo prijatelji na forumu,pa ko hoce hoce ko nece nemora.Pozdrav za skubishu,neobichno nam je shto te dugo nije bilo,samo napred,IDEMO DALJE svi zajedno,pozzz
Zaključana tema