Bas si postala nekako neraspolozena od kako si se izmerila skubisa i nisi zadovoljna sa efektom.Nestade ti skroz pozitivne energije,nesmesh tako biti osetljiva i pronalaziti se u svemu.Draga moja ja kad bi gledala , na svoje probleme i bolest posebno NIKAD I NIGDE se ne bih pojavila.Opet nabaci m osmeh i nateram se da idem dalje

.Da se nashalim sa Vama svima.A sarmitza pa shta tu ima uvredljivo i ako sam se nashalila i rekla de su moje pirinchane dame da se nisu pretvorile u sarmitzu i neko ih poruchkao.To je za to jer pirinach chini skoro pola sarme?Nije lepo od tebe da pishesh sa nama ,zezamo se kukamo delimo i dobro i zlo ovde.I nestanesh i onda izletish nakon dugog vremena i ispljunesh vatru i odesh ..Ako mislish da tako treba ,tvoj problem.Ali mislim da ipak si trebala pozdraviti bilo kog ovde ako netjesh mene

.Jer osnovni je red i kultura ako se obratjash i ljutom neprijatelju da pozdravish prvo pa onda plotune besa ispalish

.No bilo kako bilo ,ja tebi zelim sve naj bolje u zivotu kao shto zelim i svom detetu ako nishta za radi mnogo i mnogo ispisanih redova,komentara i pozdrava ovde.Ziva ti meni bila i sretjna..A sve drugo kako hotjesh?
Hvala ti na onako lepom pozdravu

...
Ali kako kazu?Kakve su nam misli?Takav tje mo i zivot ziveti!
Pozdrav za Lepojke moje.S nadom da me netje ovako lepo pozdraviti

P.S
Jako je ruzno shto si komentarisala ,post ili dva gde sam se nashalila a dal si bacila u zaborav sluchajno ili namerno moih postova 50-tak u koima se bash brinem za Vas i trudila se da Vas zadrzim i uteshim ako ikako mogu?I lepim rechima oraspolozim..Povredila si me jako
Ali neka ,nema veze..Nadam se da si sad ZADOVOLJNA??????