DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
pozzzz
bananass meni se isto cinilo prvi dan,sve mi se jede,ali sama reshim da necu da veceram,i vidi cuda stvarno nisam gladna,da li od prevelike tecnosti koju unesem u organizam ili...ali nejedem kao pre
umesto dorucka sedim pored racunara,poshto sam ove nedelje u drugoj smeni,jedem tek oko pola 2 pa onda odem na posao,oko 4-5 neshto grickamo-grisine,smoki i ne osecam glad za veceru
a kako cu sledece nedelje videcu
pozdravcic sa kosova

nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
ja gledam ujutru da jedem...i to jedem ovsene, zobene i ostale pahuljice koje uvece potopim u vodi i dodam med i suvo grozdje ujutru i to onda pojedem za dorucak i radi toga sam pocela da verujem da ovo sa pirincem ima smisla jer i ova kombinacija pahuljica smanjuje apetit STVARNO... isprobano jer nabubri dodatno u stomaku i bas mnogo manje jedem.. i ne osecam glad.. ali danas kada sam uzela drugo zrno i pocela da razmisljam da li sam gladna ili ne i nakon dorucka i vidim samo mislim na hranu...mislim da je psiholoska barirjera nastupila ali procice me to... 

- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
caosss
kada sam nedelju dana prva onda doruckujem,ali...kada csam u drugoj onda prespavam dorucak,sada sam jela,to su oba obroka
imam osecaj kada rano jedem onda vmi se ceo dan neshto zvace,ali ovako nemam reda,pokushavam da jedem samo kada osetim glad,
caosss damice na pirincanoj dijeti

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
To je tachno,ali na zalost mene je vechera ubijala i ubija.Ja necu da vecheram a onda celu notz samo mislim na doope i ne mogu oka da sklopimskubisa napisao:jesy, moras doruckovati, to ti je najvazniji obrok, i veruj mi, sve sto uneses ujutro, potrosices u toku dana.
gledaj da izbegavas grickalice tipa smoki, cips i ostalo, imaju puno kalorija i nisu bas zgodne za dijetu![]()
pozz,

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Dobro jutro LePe moje! 62 zrna odoshe jutros..Nisam se jutros rano htela upisivati,mogla sam celu notz.Nisam mogla spavati od reume
.Presedela sam.A sad sam kao pijana ,izcrpljena i nikakva
.Ali me to nece sprechiti da Vas sve Veselitze moje pozdravim i poshaljem jedan VEEEELIKI JUBAC i zelim Vam lep dan a mojim vikendashitzama koe odu kuda?Da se lepo provedu . Cmokkkk 

Poslednja izmena od mikalja u Pet Apr 11, 2008 10:27 am, izmenjeno 1 put ukupno.
- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
pozzz
dobro jutro,samo da vas pozdravim ja jutros popih 10 zrnaca i nije loshe,vec sam se navikla,umesto med i voda ja pirinac i voda