DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
brannass
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 1:15 pm

Post od brannass »

hvala mika.. ajd gledacu i ja neko voce da gricnem... mada uvece vec ne jedem... jedno vreme... osim vikendom kada izadjem...
ali zato ostatak sedmice pazim..
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

pozzzz

Post od jesy »

bananass meni se isto cinilo prvi dan,sve mi se jede,ali sama reshim da necu da veceram,i vidi cuda stvarno nisam gladna,da li od prevelike tecnosti koju unesem u organizam ili...ali nejedem kao pre :D :D :D umesto dorucka sedim pored racunara,poshto sam ove nedelje u drugoj smeni,jedem tek oko pola 2 pa onda odem na posao,oko 4-5 neshto grickamo-grisine,smoki i ne osecam glad za veceru :D :D :D a kako cu sledece nedelje videcu :cry: :cry: :cry: pozdravcic sa kosova
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

jesy, moras doruckovati, to ti je najvazniji obrok, i veruj mi, sve sto uneses ujutro, potrosices u toku dana.
gledaj da izbegavas grickalice tipa smoki, cips i ostalo, imaju puno kalorija i nisu bas zgodne za dijetu :wink:
pozz,
brannass
Novi član
Novi član

Post od brannass »

ja gledam ujutru da jedem...i to jedem ovsene, zobene i ostale pahuljice koje uvece potopim u vodi i dodam med i suvo grozdje ujutru i to onda pojedem za dorucak i radi toga sam pocela da verujem da ovo sa pirincem ima smisla jer i ova kombinacija pahuljica smanjuje apetit STVARNO... isprobano jer nabubri dodatno u stomaku i bas mnogo manje jedem.. i ne osecam glad.. ali danas kada sam uzela drugo zrno i pocela da razmisljam da li sam gladna ili ne i nakon dorucka i vidim samo mislim na hranu...mislim da je psiholoska barirjera nastupila ali procice me to... :o
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

caosss

Post od jesy »

kada sam nedelju dana prva onda doruckujem,ali...kada csam u drugoj onda prespavam dorucak,sada sam jela,to su oba obroka :wink: :wink: :wink: imam osecaj kada rano jedem onda vmi se ceo dan neshto zvace,ali ovako nemam reda,pokushavam da jedem samo kada osetim glad, :D :D :D caosss damice na pirincanoj dijeti
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

skubisa napisao:jesy, moras doruckovati, to ti je najvazniji obrok, i veruj mi, sve sto uneses ujutro, potrosices u toku dana.
gledaj da izbegavas grickalice tipa smoki, cips i ostalo, imaju puno kalorija i nisu bas zgodne za dijetu :wink:
pozz,
To je tachno,ali na zalost mene je vechera ubijala i ubija.Ja necu da vecheram a onda celu notz samo mislim na doope i ne mogu oka da sklopim :( .Zato ja se nablebam technosti do muke samo da zaspim.Ako i ustanem u wc ok.A jesy te grickalitze su smrt za gojaznost.Chips pogotovu i koka kola auu.Ako vec moras neshto zbog psihe ili da zavarash zubitze ti probaj neko povrtze kao shargarepitza sveza ili tako neshto tek da zavarash zube a i ima onih bombonitza bez shecera OrBiT DrOpS tek toliko da zavarash goozoo .Ujutru a i uveche kasno popodne chesto jedem palentu ili proju s jogurtom ujedno je preporuchljiva i za skidanje holesterola.. :wink:
brannass
Novi član
Novi član

Post od brannass »

pozz svima cujemo se ujutru
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

brannass napisao:pozz svima cujemo se ujutru
Pozzzzzzz :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Veliki poljubac sa Skubi i ostale kosooke. Ja jela pirinac ali kuvani hehe :lol:
brannass
Novi član
Novi član

Post od brannass »

3 zrnoooooooo :o , dobro jutro svim ranoraniocima....
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

20. zrno........
pozz,
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro LePe moje! 62 zrna odoshe jutros..Nisam se jutros rano htela upisivati,mogla sam celu notz.Nisam mogla spavati od reume :( .Presedela sam.A sad sam kao pijana ,izcrpljena i nikakva :-? .Ali me to nece sprechiti da Vas sve Veselitze moje pozdravim i poshaljem jedan VEEEELIKI JUBAC i zelim Vam lep dan a mojim vikendashitzama koe odu kuda?Da se lepo provedu . Cmokkkk :wink:
Poslednja izmena od mikalja u Pet Apr 11, 2008 10:27 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

brannass napisao:3 zrnoooooooo :o , dobro jutro svim ranoraniocima....
Treca sretza :lol: :lol: :lol:
Super_Ica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 11:13 am

Post od Super_Ica »

Cao svima!

Ja sam nova ovde! Pocela sam ovu dijetu, danas sam popila cetvrto zrno, ali ne nameravam da idem do 100, to mi je nesto mnogo :wink: Planiram da pijem do 50 pa unazad! Inace, vezbam 3x nedeljno. Cilj mi je da skinem 5-10kg, i nadam se da cu uspeti!

Pozdrav!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

pozzz

Post od jesy »

dobro jutro,samo da vas pozdravim ja jutros popih 10 zrnaca i nije loshe,vec sam se navikla,umesto med i voda ja pirinac i voda :wink: :wink: :wink:
Zaključana tema