DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

pozzz

Post od jesy »

dobro nam doshla super-ica,pozdravljam te
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Super_Ica napisao:Cao svima!

Ja sam nova ovde! Pocela sam ovu dijetu, danas sam popila cetvrto zrno, ali ne nameravam da idem do 100, to mi je nesto mnogo :wink: Planiram da pijem do 50 pa unazad! Inace, vezbam 3x nedeljno. Cilj mi je da skinem 5-10kg, i nadam se da cu uspeti!

Pozdrav!
Dobro nam doshla :wink:
Pa idi ti dokle ti ocesh :roll: !Tvoj izbor.U svakom sluchaju UZ TEBE smo i zelim da USPESH !A I mi s`tobom :D
jesy mila lepo to tebi ide cmokitzak :D :D :D ..
Gde nam se rami zavuche? :oops:
Bash nedostaje ovde :)
Cmokim Vas ja.. LePe MoJe :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Lepojke moje..Gde nam se dede rami?Od kad se izvaga i vide da je smrshala nesta .. :( .Ako je ko vidi nek javi .Nagrada 150 zrna pirincha :D :D :D ...
Nadam se da je dobro?A i mama njena :-?
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

pozz

Post od jesy »

pa shta je sa ostalim damama nema nam KZOJE<PIPI_VERKE...shta je sa njima jesu li dobro?pozdravljamo ih i neka se jave da vidimo dokle su stigle :o :o :o
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

caoss

Post od jesy »

mikalja draga,vidim nisi mogla celu noc da spavash, :cry: :cry: :cry: pa shto pred spavanje ne popijesh neshto za bolov e? :cry: :cry: :cry: ja uvece do kasno nemogu da spavam,gledam tv,ali..zato ujutru nemogu da se naspavam,ustajem oko 10-11a kada sam u prvoj leleee :x :x :x trcim da bih se upisala :wink: :wink: :wink: pozdrav
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ne znam mila jesy ,postala sam uzasan metereopata :-? >Ja nisam pre mogla da verujem da REUMA boli :o .Kad neko mi pre kaze, jaojj celu noc nisam mogla oka sklopiti od reume :roll: meni je to bilo chudno i smeshno,cutala sam i slushala uchtivo a u sebi se pitala?Ma shta ima tu da boli?Kama sretze da nikad nisam doshla do pravog saznanja pogotovo ne na svojoj kozi :oops: .EBoga mish pochne prvo da boli iza vrata ,prshljenovi imam okoshtavanje i onda udari u ruke AJOJ :cry: .Samo legnem i skachi kao zubobolja qq.Popijem i diklofenak i mazem kremitzama ali notzas nishta nije vredelo.Evo i sad josh koja su doba oka nisam sklopila :( .Teturam se kao pijandura .A nisam navikla po danu spavati.Samo ti jesy mila moja spavaj ujutru i kad god mozesh bilo to 10 ili 11 ujutru.Nekad sam ja gledala shta ce mi ko reci :oops: ..A sad jaoj samo da mogu spavati bolelo bih me shta ce mi ko retzi i levi i desni gooz.Ima leba ima vode ima se shta pojesti.Samo chuvajte sebe i Bog ce Vas chuvati mile moje...
Volim Vas puno puno puno :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Mozda nemaju priliku da uhvate PC ?Ili vreme jer jesy mila danas svako ima neku mukitzu svoju :-? ..Javit ce se one chim mognu
Ljub ja tebe :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

pozz

Post od jesy »

:D :D :D odoh se spremati za posao,ppozzz za sve a posebno za mikalju,a ostale ce se javiti kada vide kolko brinemo za njih,pozzzzzzz :P :P :P
kzoja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2007 8:15 am

Post od kzoja »

Evo i mene devojke.
Popijeno 88.zrno. Ne znam zašto ali imam utisak da sam više puta duplirala broj.
No nema veze. Pozdrav svima
Javljam se posle ispita.
Lep vikend
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Kzoja, ti bi morala da si mnogo dalje sa pirincem :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

kzoja napisao:Evo i mene devojke.
Popijeno 88.zrno. Ne znam zašto ali imam utisak da sam više puta duplirala broj.
No nema veze. Pozdrav svima
Javljam se posle ispita.
Lep vikend
Ma da!Zalepi se zrno za prste pa se izbroji vishe puta a nekad i manje.No nebitno, koje zrno, tamo ovamo :wink: !Samo ti polazi ispite svratit cesh kad imadnesh vremena :P
Ljub te -- ja :D
Nek si ti nama svratila :) .KosoOke nebi se obradovale vishe ni predsedniku Kine ni Japana. 8) .
Imam osecaj, od srece odma sleti po 5 kg svakoj hehe :D ..Bubim te ...
I SRECNO NA ISPITU!! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Re: pozz

Post od mikalja »

jesy napisao::D :D :D odoh se spremati za posao,ppozzz za sve a posebno za mikalju,a ostale ce se javiti kada vide kolko brinemo za njih,pozzzzzzz :P :P :P
I ja tebe mila Kosovka nasha ,pozdravljam i da nemash mnogo posla popodne danas.Pogotovu ti medicinska sestra uh :-? ..Kad dodjesh kutzi, sin ce ti dati PC da virnesh malo :wink: .Lepo pavkaj pa se pishemo caoss :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

caos

Post od jesy »

ja doshla sa posla,pa pravo u dechju sobu da proverim porukice :P :P :P i SUPER javila se kzoja,bash lepo,polozice taj ispit,svi joj drzimo palceve,moj stariji sin je juce polozio jedan,i presrecna sam :D :D :D ja vas pozdravlkjam
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

pozzz

Post od jesy »

mikalja pred spavanje popij diklofen duo ija mislim da ce ti biti lakshe veceras,da cesh moci da spavash :( :( :( a ostalim damama prijatan san :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Re: pozzz

Post od mikalja »

jesy napisao:mikalja pred spavanje popij diklofen duo ija mislim da ce ti biti lakshe veceras,da cesh moci da spavash :( :( :( a ostalim damama prijatan san :wink: :wink: :wink:
Jesi li ti to stigla sa posla sretzitze moja ?:) Popila sam ja i sinotz ali nije mi pomogao boga mish.Danas mi je komshija (lekar) inache rekao da nocas popijem Actasulid 100mg ako mi bude trebao i da se nada da ce mi pomoci.Videt cu?Idem sad muz mi doneo neke filmitze ,komedije da malo pogledam pa mozda zaspim ?Ljubim ja tebe lutko moja kako se ona brine za mene? :D .Lepo mi lalkaj i bubi sincheka .Ako je veliki pa se neda ti ga uhvati hehe
Laq notz ....
Zaključana tema