DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 11:20 pm
Ola devojke ja samo da vas pozdravim,jutros sam popila 12 zrnaca,joj sutra 13.....valjda nece biti baksuzno!!!!!!!!
...........Vidim lepo ste raspolozene,mozda je zbog pirinca,a mozda i zbog ovog sunca,al nije ni bitno,samo neka ste mi nasmejane!!!!!!!Pozdravljam vas puno ..........PUSA za sve!!!!!!!!!!1

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Deshavalo se i meniLelaa napisao:Jao ja sam danas zaboravila da popijem 76-to zrno? Sta da radim???

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
pozzz
samo da vas pozdravim,ja danas popih 9 zrnca,uporedo pijem kis vodu i limun
jeste grozno bez shecera ali ide...smanjio mi se apetit,neznam ko rece da je zaboravio da popije
popij sada nije kasno,dan je pred nama,ja sam ustala u pola 11 i tada sam popila
mozda mene limun tera ceshce u wc,ma nije ni bitno,volim shto je tako,pozzz za sve damice

nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
pozzz
banannasss nisi daleko od mene,ja danas na 9om zrncetu,samo polako,bicemo mi mrshavice taman za more,
pozz

- mikalja
- Stalni član
Vidim mila moja nabubrila sam kao oooogromna sarma za ginisabrannass napisao:zvuci super 61 zrno, vidis li mika neka promene i funkcionise li do sada to za 61 zrnom...

Pozdrav za SVE VAS LEPE MOJE...Pogledajte nik ledenica..I ne meri se.Ona je presrecnaaa .Cveta devojka.Maloi se zezala ovde polako pije rizu,seta,radi i kako kaze struk mi super.Zaljubila se ,jdnom rechju zadovoljna je sad sobom i shta joj vishe treba?

meni izgleda kao da mi se povecao apetit... mislim da je to na psihickoj bazi
jer razmisljam i merim da li mi se jede vise ili manje..i videla sam u zivotu sta god pocnem da merim izgleda mi kao da je losije nego sto jeste..
mika i ja radim vezbice vec par meseci, nemam ja previse da skinem jedno 5kg bi mi bilo super...taman koliko treba da se ubacim u neku gardarobu... ja sam se malo bila opustila, lep zivot.... pa nabacila koji kilogram i to vecinom stomak i guza...
i sada bih da to skinedm... vezbam vec nekoliko meseci, do pre neki dan dva puta nedeljno uz profesionalce, a ove sedmice vec treci dan i sama uvece kod kuce.. jer uvece ne jedem nista pa mi tada fino da vezbam jedno 20min..vide se rezultati.. ali bi da mi nesto smanji apetit...to me je ovo sa zrnima podstaklo... pozz

mika i ja radim vezbice vec par meseci, nemam ja previse da skinem jedno 5kg bi mi bilo super...taman koliko treba da se ubacim u neku gardarobu... ja sam se malo bila opustila, lep zivot.... pa nabacila koji kilogram i to vecinom stomak i guza...

- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
pozzzzzzzz
ma ja sam presrecna,ovaj forum je kool kao i ova dijeta
ko neveruje neka proba,stvarno se smanjuje apetit....a da li se gube kg videcu za mesec dana 01.05.poshto sam 01.04.imala 79 kg ali...ja se osecam bolje.

- mikalja
- Stalni član
Ih bwe shta je 5kg?Pi vode non stop.Kad god ogladnish ti nazor popi polaflashitze vode.Tako da zeludac bude pun i prezasicen .To uvek uspeva a i voda je zdrava i za ten i za sve.Mada riza zasiti mnoge.Ja pijem rizu jako rano >Oko 4 ujutru probudim se i popijem.Moram jer imam neke lekove nevezano za ovo piti ih moram na tashte ..Bem mu sve treba na tashte a kako? I veruj da ne ogladnim duuugo dugo ,jer ona nabubri i zasiti zeludac .A oce psihichki da se ogladni.Mene je inache psiha i ugojila.Pogotovu nocu sam gladnila.Kad gledam TV samo mi doope virilo iz kuhinje i frizidera.Sad prinesem chichoke (povrtze)ukus korena kupusa i kad mi se gritzka neshto ja to gritkam ne goi a i zavaram glad.Pozdrav i pishemo se
Cmokitzakkk
E toliko brannass

E toliko brannass