P.S
Sad videh da ti je sinchek polozio ispit juche BRAVOO ..Ljubni de ga mora se dati .HeHeHe..Da, da javila se kzoja ..Radi uchi mora se mila moja..Ja sam danas moju ceru chula sunce moje ,uvek mi je u mislima Na kraj sveta mi ode bem ti politiku nashu i i i hm ..Sva deca sa potencijalom pobegoshe tako i ona SUNCE Moje..Ali nek je ziva i zdrava .Nesmemo biti ljubomorni na sopstvenu decu i zadrzavati ih ovde da se muche i oni i njohova pokolenja ako smo se muchili i muchimo MI?A meni kako bude?Ljub Vas sve ...
MIKALJA NEKA JE ONA NA KRAJ SVETA SAMO NEK JE SRECNA POLAKO SVE CE SE SREDITI PA CE SE OMA VRATITI MENI STARIJI SIN STUDIRA U BG A MLADJI JE OVDE SA NAMA U KM GIMNAZIJALAC,A ZNASH KAKVI SU MLADJI,PRAVA ZANOVETALA,TRENUTNO SE TUSHIRA PA JA ISKORISTI MALO PC POZDRAVLJAM TE
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
E ja jutros popila nemam pojma... cek sacu wam kazem koliko 41 valjda.. .ne sjecam se hehe swa sam pobudalila
ja samo da se jawim. pa se pisemo sjutra, ili wec danas
Bez brige, drage moje, 10 zrna jutros palo za dijetu!
Kg još ne beže, ali ne idu ni gore što je isto važno
Nisam se javljala ovih dana jer sam na mini odmoru a ovaj kućni PC je izgleda fasovao neki virus pa me zeeeeza. Ima da ga sredim od nedeljesa nekim antivirusom
dobro jutro,pozdrav za sve.popila sam 23 jutros.mozda i umisljam.ali cini mi se da mi se apetit malo smanjio
kad sam pocinjala,mislila sam da moram da napravim kalendar kad koliko treba da popijem,ali sam izgleda toliko opterecena da ne mogu da zaboravim
pirinac mi stoji pored kompa,pa kad se probudim i podjem u kupatilo,pokupim ga i onako sanjiva tacno znam koliko da izbrojim...
pozrav!
Pozdrav LEPOTITZE MOJE !Jutros sam popih 63 zrna.Zeza me net opasno od jutros .I evo sad kao proradi,pa reko da se upishem i da VAS pozdravim sveee .PipiVerka upravo na TV-u je fil" Pipi Duga Charapa"i asocirame na tebe tj tvoj nick !Super Vam ide i tanjuska i tebi .Zelim Vam da istrajete i LJUBIM VAS SVE ,SVE, SVE ..Veselitze moje
P.S
tanjuska--oce da se ogladni na postu uh--zabranjeno voce je najsladje
ledenica napisao:E ja jutros popila nemam pojma... cek sacu wam kazem koliko 41 valjda.. .ne sjecam se hehe swa sam pobudalila
ja samo da se jawim. pa se pisemo sjutra, ili wec danas
jubc!
HeHeHe luditze mala .To si trazila po postovima da vidish koliko si popila? .Ima nas josh takvih ali ti si ZALJUBISHKA, nije ni chudo shto si malo slb odlepishka ..Cmokitz mila
Pozdrav jesy mila nasha ..Sigurno si upalila PC da se javish a sinchek pajki josh ?Bezi pa se pishemo cmokiiitzak ..HeHeHeHe.Nocas sam odspavala koliko toliko.Pomogao mi je onaj Actasulid 100mg .Pa sad?Vreme je uzasno .Kishitza se nateze kao gladan sr**i .Ubilo s za reumu i metereopate ..Odoh u kupovinu neku pa pishemo se.Cmokic za Kosovku nashu
Sela si na PC? .Pazi da ne explodira ..Idem zavrshavam ruchak usisavanje i ono klasika pffff AAAAAAAAaaaaaa posle pravatz u kupatilo ,zatim malo u shvrljanje ..Caossssss
jesy napisao:blago tebi mikalja kada imash gde da shvrljash,a kod nas dve glavne ulice i nekolko poprechnih i nemash kuda, ishetaj se mila i za mene.pozzz
Pa dobro ako si i u tim slobodna?Dokk obidjesh te glavne i poprechne ,sedesh negde na kafitzu i eto i mraka .. Ja sam se tako umorila po kucetini ?Da mi se i nemili nigde itzi ali odooh ipak malo u shpancir .Vreme je shugavo ali?Idemo caoss