DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

P.S
Sad videh da ti je sinchek polozio ispit juche :D :D :D :D BRAVOO ..Ljubni de ga mora se dati :wink: .HeHeHe..Da, da javila se kzoja ..Radi uchi mora se mila moja..Ja sam danas moju ceru chula sunce moje ,uvek mi je u mislima :cry: Na kraj sveta mi ode bem ti politiku nashu i i i hm :-? ..Sva deca sa potencijalom pobegoshe tako i ona SUNCE Moje..Ali nek je ziva i zdrava .Nesmemo biti ljubomorni na sopstvenu decu i zadrzavati ih ovde da se muche i oni i njohova pokolenja ako smo se muchili i muchimo MI?A meni kako bude?Ljub Vas sve ...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

CAOS

Post od jesy »

MIKALJA NEKA JE ONA NA KRAJ SVETA SAMO NEK JE SRECNA :D :D :D POLAKO SVE CE SE SREDITI PA CE SE OMA VRATITI :P :P :P MENI STARIJI SIN STUDIRA U BG A MLADJI JE OVDE SA NAMA U KM GIMNAZIJALAC,A ZNASH KAKVI SU MLADJI,PRAVA ZANOVETALA,TRENUTNO SE TUSHIRA PA JA ISKORISTI MALO PC :wink: :wink: :wink: POZDRAVLJAM TE
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

laku noc devojke......
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

E ja jutros popila nemam pojma... cek sacu wam kazem koliko :D 41 valjda.. .ne sjecam se :) hehe swa sam pobudalila :)
ja samo da se jawim. pa se pisemo sjutra, ili wec danas :D

jubc! :D
PipiVerka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 06, 2006 4:41 pm

Post od PipiVerka »

Bez brige, drage moje, 10 zrna jutros palo za dijetu!
Kg još ne beže, ali ne idu ni gore što je isto važno :lol:
Nisam se javljala ovih dana jer sam na mini odmoru a ovaj kućni PC je izgleda fasovao neki virus pa me zeeeeza. Ima da ga sredim od nedeljesa nekim antivirusom :wink:
tanjuska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 18, 2008 11:36 pm

Post od tanjuska »

dobro jutro,pozdrav za sve.popila sam 23 jutros.mozda i umisljam.ali cini mi se da mi se apetit malo smanjio :roll:
kad sam pocinjala,mislila sam da moram da napravim kalendar kad koliko treba da popijem,ali sam izgleda toliko opterecena da ne mogu da zaboravim :oops:
pirinac mi stoji pored kompa,pa kad se probudim i podjem u kupatilo,pokupim ga :D i onako sanjiva tacno znam koliko da izbrojim...
pozrav!
tanjuska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 18, 2008 11:36 pm

Post od tanjuska »

e zaboravila sam da kazem da sam na postu,a od toga sam cesto gladna :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav LEPOTITZE MOJE :D !Jutros sam popih 63 zrna.Zeza me net opasno od jutros :oops: .I evo sad kao proradi,pa reko da se upishem i da VAS pozdravim sveee :D :D :D .PipiVerka upravo na TV-u je fil" Pipi Duga Charapa"i asocirame na tebe tj tvoj nick :lol: :lol: :lol: !Super Vam ide i tanjuska i tebi .Zelim Vam da istrajete i LJUBIM VAS SVE ,SVE, SVE ..Veselitze moje :D :D :D
P.S
tanjuska--oce da se ogladni na postu uh--zabranjeno voce je najsladje :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

ledenica napisao:E ja jutros popila nemam pojma... cek sacu wam kazem koliko :D 41 valjda.. .ne sjecam se :) hehe swa sam pobudalila :)
ja samo da se jawim. pa se pisemo sjutra, ili wec danas :D

jubc! :D
HeHeHe luditze mala :) .To si trazila po postovima da vidish koliko si popila? .Ima nas josh takvih ali ti si ZALJUBISHKA, nije ni chudo shto si malo slb odlepishka :D :D :D ..Cmokitz mila
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

c

Post od jesy »

pozdrav :P :P :P ja jutros popih 11 i samo da vam se javim i pozdravim sve damice,caoooossss,javicu se kasnije
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav jesy mila nasha :D ..Sigurno si upalila PC da se javish a sinchek pajki josh :lol: :lol: :lol: ?Bezi pa se pishemo cmokiiitzak :D :D :D ..HeHeHeHe.Nocas sam odspavala koliko toliko.Pomogao mi je onaj Actasulid 100mg .Pa sad?Vreme je uzasno :-? .Kishitza se nateze kao gladan sr**i :roll: .Ubilo s za reumu i metereopate ..Odoh u kupovinu neku pa pishemo se.Cmokic za Kosovku nashu :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

caoss

Post od jesy »

ja sam bila u kupovinu,sinak izashao napolje,ja sad doruchkovala,i sedoh na pc da vidim da li ima neka nova porukica :wink: :wink: :wink: i da vas pozdravim :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Sela si na PC? :o .Pazi da ne explodira :lol: :lol: :lol: ..Idem zavrshavam ruchak usisavanje i ono klasika pffff :-? AAAAAAAAaaaaaa posle pravatz u kupatilo ,zatim malo u shvrljanje :wink: ..Caossssss
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

caos

Post od jesy »

blago tebi mikalja kada imash gde da shvrljash,a kod nas dve glavne ulice i nekolko poprechnih i nemash kuda, :cry: :cry: :cry: ishetaj se mila i za mene.pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Re: caos

Post od mikalja »

jesy napisao:blago tebi mikalja kada imash gde da shvrljash,a kod nas dve glavne ulice i nekolko poprechnih i nemash kuda, :cry: :cry: :cry: ishetaj se mila i za mene.pozzz
Pa dobro ako si i u tim slobodna?Dokk obidjesh te glavne i poprechne ,sedesh negde na kafitzu i eto i mraka :wink: .. Ja sam se tako umorila po kucetini :-? ?Da mi se i nemili nigde itzi ali odooh ipak malo u shpancir .Vreme je shugavo ali?Idemo caoss :lol: :lol: :lol:
Zaključana tema