mozda si trebala da ih poslusas i prvo procitas pa onda prestanes bilo bi ti lakse al dobro! SVAKA CAST DRAGA!grazza napisao:Pa ne pusem, a ti? a jos nisam procitala do kraja knjigu, evo od 13. popodne ne pusem. gde nam je lealajjjjjjjjj, mesi kolace kao prava domacica?
Lealajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj gde siiiiiiiiiiiiiiii?
ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- DacaYU
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Stizu li prvi gosti Leajj?Lepo se zabavite i provedite.
Nemoj Leajj da se nerviras takvih ima i bice,a stvarno ima raznih nebuloza ovde da se procita,ali svako iole normalan ume da razgranici stvari koje su dobre a koje ne.
Pa i u novinama nas bombarduju svakavim reklamama tipa jedi sve i pi tablete i problem ti je resen,za 10 dana 10 kila manje.Pa nesto ne vidim da su ukunuli novine.
Nego ima li neka dijeta za rast grudi?
(sala mala)
Na moju srecu da ja sam nasla ovaj forum i za neru se jos cvrsce odlucila iscitavajuci njegove stranice.
Tako da je meni bas dobro dosla podrska sviju vas.
Ljubim vas sve i jos jednom lepo se provedite.
Nemoj Leajj da se nerviras takvih ima i bice,a stvarno ima raznih nebuloza ovde da se procita,ali svako iole normalan ume da razgranici stvari koje su dobre a koje ne.
Pa i u novinama nas bombarduju svakavim reklamama tipa jedi sve i pi tablete i problem ti je resen,za 10 dana 10 kila manje.Pa nesto ne vidim da su ukunuli novine.
Nego ima li neka dijeta za rast grudi?

Na moju srecu da ja sam nasla ovaj forum i za neru se jos cvrsce odlucila iscitavajuci njegove stranice.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
DacaYU napisao:Stizu li prvi gosti Leajj?Lepo se zabavite i provedite.
Nego ima li neka dijeta za rast grudi?![]()
![]()
(sala mala)
Zdravo devojke,
ja sam jedna od onih koja ne moze da dodje na okupljanje i zabog toga sam malo

A sto se tice pomenute teme "New site"

i sta reci za nacinalnu g. koja je neku noc emitovala emisiju o pravljenju meta (kazu da je najkobnija droga danasnjice) u kucnoj varijanti.
Ljudi zar droga nije stetna

ljudi tamo ima ali SVEGA i niko ih ne pljuje....sto li?
A na ovom podforumu ima ljudi koji nikako ne vare razlicitost misljenja i navika i potreba.... stoga bi naj radije ukinuli sve sto je mimo klisea....
pa makar to bila dijeta "riza" ili "neera"....
nego drage moje da ja nisam nesto vise propustila...mozda ima ozbiljnih i trajnih posledica od rize?