ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kuku zene ja se sita izsvadjah tamo sa nekim Makadamima,majmunima idi bre,zao mi je samo shto ne mozemo malko da se pochupamo onako...zenski reda radi...ili shto ne mogu majmunu da dam bananu,da se smiri
Ali bash mi je zanimljivo,poshto sam frustrirana,debela domacica,koja umache u mochu od krompirica i smrdi na zaprshku,i jedini motiv za ustajanje ujutru ste mi vi moje forum friends,hvala Bogu na majmunima da mi uvesele dane ... ove moje jaaadne,tuuzne i smorne dane

Ali bash mi je zanimljivo,poshto sam frustrirana,debela domacica,koja umache u mochu od krompirica i smrdi na zaprshku,i jedini motiv za ustajanje ujutru ste mi vi moje forum friends,hvala Bogu na majmunima da mi uvesele dane ... ove moje jaaadne,tuuzne i smorne dane

-
- Stalni član
Grazzo,mi smo nadrljale ENO GA TAMO I ZMAJ majke mi!grazza napisao:hej drustvo evo i mene, iskidah se od smeha lealaj, pa ti treba da napises film o alapacama, nesto kao Dinastija, a kao i jasse i ja se svadjam sa majmunima. hehe
Ajde da vishe ne idemo tamo,molim te Grazo ja se plashim,tamo je pravi zoo-vrt,ipak je to posao za Vuka Bojovic-a.znash zmajevi,majmuni...
Ja tamo ne idem,aj kud toliko zivuljki,nego su i ljute,evo dajem chasnu rech da tamo vishe priviriti necu,a ako oni dodju kod nas,ja cu ih ignorisati!!!
Grazzo nemoj ni ti molim te

-
- Stalni član
E sutra kada dodjem kod Leeaj,objasnice mi ona a i ja njoj oko ovog mog msn-a,imam problem i ne znam kako da ga reshim,ali to ce struchna Leeaj da mi pomogne,tako da dosutra nishtaaaaagrazza napisao:jasse, necu ni ja obecavam nego ajde daj leajj tvoj msn mi se siti ispricasmo da se pokacimo zajedno hehe

A sada ja odoh malko do grada,na neko chavrljanje,sa prijateljima,jedna od njih je bila na Neeri po mom savetu,vecheras treba da vidim rezultate!
Ljubim vas puno