martat napisao:Ja imala visak od 5 kg pa sam bila besna,mogu misliti kada imas 30 kg viska.
Eto lepo si sama objasnila sto si besna
BILA!!!!!
A ti si sada besna i ja te donekle razumem.Mada ne u potpunosti jer nije isto smrsati 5 i 30 kg.Mora da ti je bas tesko.Mozda sam ti mogla pomoci,ali....sada necu
Dj.Olivera napisao: Što ste takve? Vidite li da je ženi, tamo preko, dosadilo da mjauče i pijuče onim bebetjim jezikom i koristi priliku , dok joj djugajica pava, da se druži sa nama normalnima
Btw Snsara nisi videla moj odgovor pa ću ti ga sada rado copy/paste tehnikom ponoviti:
A znas li ti Olivera da nisu najveci vernici koji idu najredovnije u crkvu, zgrazavaju se nad "skarednim" slikama i literatuom i sl, koji se ne dizu od ikona ... obicno su ti upravo najmanje vernici, jer takvim ponasanjem zele da sakriju prazninu u srcu.
PROSVETLI ME
Aludiraš na ona moja pisanija na početku kada sam pričala o postu i obilasku manastira Pa vi sve vreme mislite da sam ja MONAHINJA ?????????? Sada razumem ono vaše "zgražavanje " nad muzikom koju slušam, načinom moga izražavanja... Tccc ....u kakvoj ste vi zabludi bile Koliko ste se puta do sada na ONOG GORE KOJI VIDI SVE pozvale kada ste mene napadale, pa ona slika vesele monahinje..... Uh ne znam ko će se više krčkati.....
Eto ja cu koristiti tehniku citiranja, a ne copy/paste. Ko jos pamti tvoje price sa pocetka ....sta to bese
Odjedno te izdalo pamćenje Mesecima vrtite istu priču i "prosto ne možete da verujete", da neko ko se na "ONOGA GORE poziva može tako da se ponaša" Sada, kada su vam pale maske, NEMAŠ ODGOVORA
Laku noć Sanyalice, Martat
Snsaro svaka čast, uspela si da budeš sa nama ovoliko dugo a da te dete nijednom nije prekinulo u "alapačarenju"
Žao mi je što ćeš, koliko sutra, kada ti se probudi djugajica, ponovo biti njena senka...
P.S. Ja sam imala 30 kilograma viška i nisam bila takav negativac kao ti.
ova mikajlina sto snjom se budali po cijele dane je isto takodjer ot zlobe sacinjena i pravi de ko da je obrazovna ko mikajla al svi to znadu da vidnu sta je sala al sta pakost a one su zenske ot najgore sojte i zlobosti i moradeh prozboriti o tom
a vi se lijepo segacite i ja da vam recem kolko me puta jest i zasmijali al mene radnica moz kad nema posla ukljucit pa ja gledam i smijem se no nemogu pricat svami a i necu da zborim no cu samo citat pametno sto se ovde pise a budalosti i zlobnocu njiovu necu ni da se javim necu jel mi tako reko moj coek al on uvijek zna sto treba
Samo da pozdravim alapachice,spremam se josh malo pa odoh u Z.P.kod sestre na slavu,a sutra kod devera,nemam vremena da prochitam sve postove jer zhurim,ali...prochitacu,ako je doshlo do greshke sa zheljanom ja se izvinjavam,pozzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Snaja, ti pochela da kopirash/kapirash?
Jjjjoooojjjj skini nam se s dnevnog reda...uzas kako si DOSADNA i mesto ti je tamo sa onom tvojom pjijatejicom jubi je snajica njena