ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nego sanyalice nisam znala da si presla u advokate .... pa sad ne moze Djolivera da odgovori vec ti umesto nje. ....sanyalica napisao:Nego si bash originalna auuuuu

Bolje idi i procitaj vec jednom tog Nicea kad se na njega pozivas.

Uzgred, shodno gramatici i pravopisu srpskog jezika se ne pise Nitche, vec Niče. Martat dusice draga pa zar ti to nije PROSTO BOLO OČI?

Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
JELDE?snsara napisao:Nego sanyalice nisam znala da si presla u advokate .... pa sad ne moze Djolivera da odgovori vec ti umesto nje. ....sanyalica napisao:Nego si bash originalna auuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje idi i procitaj vec jednom tog Nicea kad se na njega pozivas.![]()
![]()
![]()
![]()
Uzgred, shodno gramatici i pravopisu srpskog jezika se ne pise Nitche, vec Nièe. Martat dusice draga pa zar ti to nije PROSTO BOLO OÈI?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- snsara
- Aktivan član
Dusice draga Niče nije bio filosof vec FILOZOFsanyalica napisao:Super predlog! Samo, znash, Niche je filosof, i ne mogu "njega" chitati, nego njegova dela.![]()
EJ, SMESHNA SI KAO CIRKUS![]()
![]()

Martat, Martat razocaravas me - pa zar ti opet ni "filosof" NIJE USPEO UBOSTI OCI?

Da ti to nisi vec obnevidela od silnog gledanja u racunar?

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Re: ALAPACE
A znas li ti Olivera da nisu najveci vernici koji idu najredovnije u crkvu, zgrazavaju se nad "skarednim" slikama i literatuom i sl, koji se ne dizu od ikona ... obicno su ti upravo najmanje vernici, jer takvim ponasanjem zele da sakriju prazninu u srcu.
PROSVETLI ME
Aludiraš na ona moja pisanija na početku kada sam pričala o postu i obilasku manastira
Pa vi sve vreme mislite da sam ja MONAHINJA ??????????
Sada razumem ono vaše "zgražavanje " nad muzikom koju slušam, načinom moga izražavanja...
Tccc ....u kakvoj ste vi zabludi bile
Koliko ste se puta do sada na ONOG GORE KOJI VIDI SVE pozvale kada ste mene napadale, pa ona slika vesele monahinje.....uh ne znam ko će se više krčkati.....
PROSVETLI ME

Aludiraš na ona moja pisanija na početku kada sam pričala o postu i obilasku manastira

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
hahahahahasnsara napisao:Dusice draga Nièe nije bio filosof vec FILOZOFsanyalica napisao:Super predlog! Samo, znash, Niche je filosof, i ne mogu "njega" chitati, nego njegova dela.![]()
EJ, SMESHNA SI KAO CIRKUS![]()
![]()
![]()
![]()
Je si li ti to stigla tek sada da citas Pokondirenu tikvu, sto je trebalo jos u osnovnoj skoli procitati?
Martat, Martat razocaravas me - pa zar ti opet ni "filosof" NIJE USPEO UBOSTI OCI?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da ti to nisi vec obnevidela od silnog gledanja u racunar?![]()
![]()
![]()
![]()
tu sam te chekala hahahah
Da si zavrshila bar gimnaziju, znala bi da je u pitanju filoSofija, a ne filoZofija...hahahaha nadji ti nekog da te malo poduchi opshtoj kulturi itd.
hahahahaha jojjj ovo je bilo test pitanje. Sedi, Snsaro, kec kao vrata!

- snsara
- Aktivan član
Ma cudo jedno pravi ta selektivna amnezijamartat napisao:Ni jedna gramaticka greska!!!!sanyalica napisao:A ti, Snsajice, idi majko pavaj...pa da cutja budes odmojna da ce dopicujes ca cvojom djugajicom, Mikajicom

Ej ostavi da ti barem pertle vire iz necije pozadine ....

Samo pazi da te gasovi plikavci ne uguse .... tako je to kod siromasnih duhom