- jos jedan primer cistog, knjizevnog srpskog jezika obrazovane persone za Vuka Karadzicasanyalica napisao:JELDE?snsara napisao:Nego sanyalice nisam znala da si presla u advokate .... pa sad ne moze Djolivera da odgovori vec ti umesto nje. ....sanyalica napisao:Nego si bash originalna auuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje idi i procitaj vec jednom tog Nicea kad se na njega pozivas.![]()
![]()
![]()
![]()
Uzgred, shodno gramatici i pravopisu srpskog jezika se ne pise Nitche, vec Niče. Martat dusice draga pa zar ti to nije PROSTO BOLO OČI?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- snsara
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- sanyalica
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Oooooo Laki je malo nervoznasnsara napisao:Ma cudo jedno pravi ta selektivna amnezijamartat napisao:Ni jedna gramaticka greska!!!!sanyalica napisao:A ti, Snsajice, idi majko pavaj...pa da cutja budes odmojna da ce dopicujes ca cvojom djugajicom, Mikajicom![]()
![]()
![]()
Ej ostavi da ti barem pertle vire iz necije pozadine ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo pazi da te gasovi plikavci ne uguse .... tako je to kod siromasnih duhom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Snaja, hajde malo pazi kako se izrazavash
- snsara
- Aktivan član

Jel to sebi neko pridaje vise vaznosti?sanyalica napisao:Snsara reshila da vecheras od aktivnog postane pochasni chlan...E pa nece moci ove noci hahahahaha
Pa nemaju svi takve ciljeve .... biti pocasni clan na gomili ispraznih poruka

- sanyalica
- Stalni član

Eee nije lepo od tebe da ogovarash Mikaljusnsara napisao:Jel to sebi neko pridaje vise vaznosti?sanyalica napisao:Snsara reshila da vecheras od aktivnog postane pochasni chlan...E pa nece moci ove noci hahahahaha![]()
![]()
![]()
Pa nemaju svi takve ciljeve .... biti pocasni clan na gomili ispraznih poruka![]()
da ne kazem cista sramota
![]()
![]()
![]()
![]()
- snsara
- Aktivan član

Jel to neko gleda sopstvenu sliku u ogledalu pa pobrkao loncice - misli da je odraz u ogledalu neko drugi a ne on sam (kako bese na temi netolerancija....martat napisao:Snsara,zeznuto kada imas 30 kg viska,jel da??Pa ti ceo svet kriv!!Uh,mora da je bas gadno?
PS Komentari o necijoj predpostavljenoj tezini su toliko balavacki, neeeezreeeeli i prevaaaaazzzzziiiiddddjeniiiiiii

- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Btw Snsara nisi videla moj odgovor pa ću ti ga sada rado copy/paste tehnikom ponoviti:
A znas li ti Olivera da nisu najveci vernici koji idu najredovnije u crkvu, zgrazavaju se nad "skarednim" slikama i literatuom i sl, koji se ne dizu od ikona ... obicno su ti upravo najmanje vernici, jer takvim ponasanjem zele da sakriju prazninu u srcu.
PROSVETLI ME
Aludiraš na ona moja pisanija na početku kada sam pričala o postu i obilasku manastira
- snsara
- Aktivan član

Dusice, to bi ti samo htela da ogovaram Mikalju - ne bi li sakrila sebe samu ..... da se ne kaze "filosofki"sanyalica napisao:Eee nije lepo od tebe da ogovarash Mikaljusnsara napisao:Jel to sebi neko pridaje vise vaznosti?sanyalica napisao:Snsara reshila da vecheras od aktivnog postane pochasni chlan...E pa nece moci ove noci hahahahaha![]()
![]()
![]()
Pa nemaju svi takve ciljeve .... biti pocasni clan na gomili ispraznih poruka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ti kao ono bese milosrdna i brizna pa si se brinula ko i kada je ogovarao Rome .....

- snsara
- Aktivan član

Martat obrati paznju - imas konkurenciju - hoce da ti preotme mesto "filofoski! nastrojena personasanyalica napisao:Aman zeno, nauchi taj srpski jezik vec jednom!!!!![]()
Ne moze se reci predpostavljenoj, jer tu postoji jednachenje suglasnika po zvuchnosti, tako da se D pretvara u T i kaze se PRETPOSTAVLJENOJ

- sanyalica
- Stalni član

NIJE OGOVARALA, NEGO VREDJALAsnsara napisao:Dusice, to bi ti samo htela da ogovaram Mikalju - ne bi li sakrila sebe samu ..... da se ne kaze "filosofki"sanyalica napisao:Eee nije lepo od tebe da ogovarash Mikaljusnsara napisao: Jel to sebi neko pridaje vise vaznosti?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
receno:D
![]()
![]()
![]()
Znas, stvar dobrog vaspitanja je da kad sada ona nije tu je ne uvlacis na silu - ili ti je mozda ponestalo argumenata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ti kao ono bese milosrdna i brizna pa si se brinula ko i kada je ogovarao Rome .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- snsara
- Aktivan član

Eto ja cu koristiti tehniku citiranja, a ne copy/paste.Dj.Olivera napisao:![]()
![]()
Što ste takve? Vidite li da je ženi, tamo preko, dosadilo da mjauče i pijuče onim bebetjim jezikom i koristi priliku , dok joj djugajica pava, da se druži sa nama normalnima
![]()
![]()
![]()
Btw Snsara nisi videla moj odgovor pa ću ti ga sada rado copy/paste tehnikom ponoviti:
A znas li ti Olivera da nisu najveci vernici koji idu najredovnije u crkvu, zgrazavaju se nad "skarednim" slikama i literatuom i sl, koji se ne dizu od ikona ... obicno su ti upravo najmanje vernici, jer takvim ponasanjem zele da sakriju prazninu u srcu.
PROSVETLI ME![]()
![]()
![]()
Aludiraš na ona moja pisanija na početku kada sam pričala o postu i obilasku manastira![]()
Pa vi sve vreme mislite da sam ja MONAHINJA ??????????
![]()
Sada razumem ono vaše "zgražavanje " nad muzikom koju slušam, načinom moga izražavanja...
![]()
Tccc ....u kakvoj ste vi zabludi bile
![]()
Koliko ste se puta do sada na ONOG GORE KOJI VIDI SVE pozvale kada ste mene napadale, pa ona slika vesele monahinje.....
Uh ne znam ko će se više krčkati.....