ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da ja tebi Martat kazem nesto. U zivotu ni tebi ni bilo kome drugom ne zavidim NA BILO CEMU. Takvo osecanje nije u listu osecanja koja gajim prema bilo kome. Smatram ga totalno beskorisnim, koje ne donosi nikome dobro, a najmanje sebi a puno trosi. A dodala bih da to nije stvar dobre organizacije vec prosto toga koliko ko zeli da napreduje u zivotu i obogacuje sebe i po tom pitanju nesto preduzima.martat napisao:snsara napisao:martat napisao:Ja ovako zamisljam neke....
Eh kako neki imaju viska vremena pa se trude da neke i zamisle kako izgledaju![]()
![]()
Jel ti to meni zavidis na mom slobodnom vremenu?Da ti kazem nesto,sve je to stvar organizacije
Samo znas s obzirom na tvoje dezurne komentare (u pogledu stilskih, pravopisnih, daktilo i sl. gresaka) koje nemaju bas uvek veze sa recimo necim sto se zove dobro kucno vaspitanje, prosto se stekne utisak da imas viska vremena a manjak interesovanja u odnosu na neke druge koji recimo "citaju strucnu literaturu".
Zelim ti stvarno i dalje uspesnu organizaciju

Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- Dj.Olivera
- Stalni član
snsara napisao:Da ja tebi Martat kazem nesto. U zivotu ni tebi ni bilo kome drugom ne zavidim NA BILO CEMU. Takvo osecanje nije u listu osecanja koja gajim prema bilo kome. Smatram ga totalno beskorisnim, koje ne donosi nikome dobro, a najmanje sebi a puno trosi. A dodala bih da to nije stvar dobre organizacije vec prosto toga koliko ko zeli da napreduje u zivotu i obogacuje sebe i po tom pitanju nesto preduzima.martat napisao:snsara napisao:
Eh kako neki imaju viska vremena pa se trude da neke i zamisle kako izgledaju![]()
![]()
Jel ti to meni zavidis na mom slobodnom vremenu?Da ti kazem nesto,sve je to stvar organizacije
Samo znas s obzirom na tvoje dezurne komentare (u pogledu stilskih, pravopisnih, daktilo i sl. gresaka) koje nemaju bas uvek veze sa recimo necim sto se zove dobro kucno vaspitanje, prosto se stekne utisak da imas viska vremena a manjak interesovanja u odnosu na neke druge koji recimo "citaju strucnu literaturu".
Zelim ti stvarno i dalje uspesnu organizaciju![]()
![]()
![]()
Snsara,posto za sebe tvrdis da si svestrana i da dosta citas strucnu literaturu,ne preostaje mi nista drugo nego da ti se zahvalim sto pratis moje postove

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Martatice, ti si moja omiljeTa spisateljica! Redovno chitam tvoje postove, jer uvek nadjem vreme za pametne stvari:D
Djolji, shtrebaj...imash nashu podrshku!

Jesy, doci cu na pindjur, a ponecu ti svoj ajvar, a?

Tamaraftice, pa kuvaj neshto i ovde! Zashto zabushavash?

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
mozheee,ponesi ajvar poshto ga a necu kuvati a ja cu spremiti
a mozhe i neshto slano npr

Poslednja izmena od jesy u Sre Sep 17, 2008 5:22 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- Dj.Olivera
- Stalni član
Mrziiiiim učenje!!!!
Vi se lepo družite a ja???? :
Ako slučajno primetite da je nešto prozujalo kroz forum ne reagujte
To ja, kao Ptica trkačica, čitam postove i povlačim se u čitaonicu
http://www.youtube.com/watch?v=NqGhIftK ... re=related

Ako slučajno primetite da je nešto prozujalo kroz forum ne reagujte