Dlaga moja spavajice. Kada pojasteš jepo ćeš pjicati sjBski jazik. Počni od ove lekcije:sanyalica napisao:Kad tju opet znati sjpBski jezik?
http://www.youtube.com/watch?v=1Vuhasyo ... re=related

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Dlaga moja spavajice. Kada pojasteš jepo ćeš pjicati sjBski jazik. Počni od ove lekcije:sanyalica napisao:Kad tju opet znati sjpBski jezik?
Elementarna opshta kultura podrazumeva shirinu pogleda, a ne razrokost...hocu reci, Tamaraft je namerno napisala STARINJSKA...ali zaista smatram nepotrebnim da to tebi, Snsaro,objashnjavam. Mislim da je potrebno malo vishe da radish na sebi, tj.ne samo da shtrebash, nego pomalo da chitash tzv.lepu literaturu, pa mozda i da prouchish gramatiku srpskog jezika...jer nije dovoljno biti struchan samo u svojoj oblasti. Chovek koji je zavrshio osnovnu shkolu MORA da zna da se NEMOJ pishe zajedno, jer se to uchi u 3. ili 4. razredu.Pozdrav od Sanyalicesnsara napisao:Martat duso ne moj da razocaras sebe - pa nisi ispravila![]()
tamaraft da se ne kaze "starinjska" vec starinska jela (kad sam ja proverila zadnji put u Vujakliji)
![]()
![]()
.
Ma nije valjda da ti manjka "dobre organizacije"![]()
pa si to previdela
![]()
![]()
Evo da ti pokazem da nemam pokvarenu mashtu a i dushu !Samo cu ti ukazati na greshku koju ne bi smela praviti nikako "nasha" sanyalicasanyalica napisao:Elementarna opshta kultura podrazumeva shirinu pogleda, a ne razrokost...hocu reci, Tamaraft je namerno napisala STARINJSKA...ali zaista smatram nepotrebnim da to tebi, Snsaro,objashnjavam. Mislim da je potrebno malo vishe da radish na sebi, tj.ne samo da shtrebash, nego pomalo da chitash tzv.lepu literaturu, pa mozda i da prouchish gramatiku srpskog jezika...jer nije dovoljno biti struchan samo u svojoj oblasti. Chovek koji je zavrshio osnovnu shkolu MORA da zna da se NEMOJ pishe zajedno, jer se to uchi u 3. ili 4. razredu.Pozdrav od Sanyalicesnsara napisao:Martat duso ne moj da razocaras sebe - pa nisi ispravila![]()
tamaraft da se ne kaze "starinjska" vec starinska jela (kad sam ja proverila zadnji put u Vujakliji)
![]()
![]()
.
pa si to previdela
![]()
![]()
![]()
A za Mikalju jedna [img]...njena pokvarena mashta ce vec zamisliti adekvatno...
Evo da ti pokazem da nemam pokvarenu mashtu a i dushu !Samo cu ti ukazati na greshku koju ne bi smela praviti nikako "nasha" sanyalicasanyalica napisao:Elementarna opshta kultura podrazumeva shirinu pogleda, a ne razrokost...hocu reci, Tamaraft je namerno napisala STARINJSKA...ali zaista smatram nepotrebnim da to tebi, Snsaro,objashnjavam. Mislim da je potrebno malo vishe da radish na sebi, tj.ne samo da shtrebash, nego pomalo da chitash tzv.lepu literaturu, pa mozda i da prouchish gramatiku srpskog jezika...jer nije dovoljno biti struchan samo u svojoj oblasti. Chovek koji je zavrshio osnovnu shkolu MORA da zna da se NEMOJ pishe zajedno, jer se to uchi u 3. ili 4. razredu.Pozdrav od Sanyalicesnsara napisao:Martat duso ne moj da razocaras sebe - pa nisi ispravila![]()
![]()
![]()
.
pa si to previdela
![]()
![]()
![]()
A za Mikalju jedna [img]...njena pokvarena mashta ce vec zamisliti adekvatno...
mikalja napisao:Evo da ti pokazem da nemam pokvarenu mashtu a i dushu !Samo cu ti ukazati na greshku koju ne bi smela praviti nikako "nasha" sanyalicasanyalica napisao:Elementarna opshta kultura podrazumeva shirinu pogleda, a ne razrokost...hocu reci, Tamaraft je namerno napisala STARINJSKA...ali zaista smatram nepotrebnim da to tebi, Snsaro,objashnjavam. Mislim da je potrebno malo vishe da radish na sebi, tj.ne samo da shtrebash, nego pomalo da chitash tzv.lepu literaturu, pa mozda i da prouchish gramatiku srpskog jezika...jer nije dovoljno biti struchan samo u svojoj oblasti. Chovek koji je zavrshio osnovnu shkolu MORA da zna da se NEMOJ pishe zajedno, jer se to uchi u 3. ili 4. razredu.Pozdrav od Sanyalicesnsara napisao:Martat duso ne moj da razocaras sebe - pa nisi ispravila![]()
![]()
![]()
.
pa si to previdela
![]()
![]()
![]()
A za Mikalju jedna [img]...njena pokvarena mashta ce vec zamisliti adekvatno...! Kao napr...srpskog jezika Srpin?
Ma Vojim i ja tebe
![]()
E da te pitam neshto...jesi li ti za Toma ili Voja?mikalja napisao:Evo da ti pokazem da nemam pokvarenu mashtu a i dushu !Samo cu ti ukazati na greshku koju ne bi smela praviti nikako "nasha" sanyalicasanyalica napisao:Elementarna opshta kultura podrazumeva shirinu pogleda, a ne razrokost...hocu reci, Tamaraft je namerno napisala STARINJSKA...ali zaista smatram nepotrebnim da to tebi, Snsaro,objashnjavam. Mislim da je potrebno malo vishe da radish na sebi, tj.ne samo da shtrebash, nego pomalo da chitash tzv.lepu literaturu, pa mozda i da prouchish gramatiku srpskog jezika...jer nije dovoljno biti struchan samo u svojoj oblasti. Chovek koji je zavrshio osnovnu shkolu MORA da zna da se NEMOJ pishe zajedno, jer se to uchi u 3. ili 4. razredu.Pozdrav od Sanyalicesnsara napisao:Martat duso ne moj da razocaras sebe - pa nisi ispravila![]()
![]()
![]()
.
pa si to previdela
![]()
![]()
![]()
A za Mikalju jedna [img]...njena pokvarena mashta ce vec zamisliti adekvatno...! Kao napr...srpskog jezika Srpin?
Ma Vojim i ja tebe
![]()