DOKONI STVORE ja sam svestrana, pismena a boooogami i usmena žena! Mislim... u isto vreme učim i takmičim se u raznim disciplinama npr. kvizu
Šta KAKO ????? Ovako
To nije sve. Uz ja obavim i mnooogo drugih stvari npr. ili
A kada padnem kao domina odem na
sanyalice i ove bebice razgovaraju tim tvojim jezikom,ali paziii leptirici su blizu,oni izgleda tebe chekaju,bolje se vrati na nash pravi Srpski nego da te nadje leptiric,ti vec imash iskustva sa njima
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
martat napisao:
Jel ti to meni zavidis na mom slobodnom vremenu?Da ti kazem nesto,sve je to stvar organizacije
Da ja tebi Martat kazem nesto. U zivotu ni tebi ni bilo kome drugom ne zavidim NA BILO CEMU. Takvo osecanje nije u listu osecanja koja gajim prema bilo kome. Smatram ga totalno beskorisnim, koje ne donosi nikome dobro, a najmanje sebi a puno trosi. A dodala bih da to nije stvar dobre organizacije vec prosto toga koliko ko zeli da napreduje u zivotu i obogacuje sebe i po tom pitanju nesto preduzima.
Samo znas s obzirom na tvoje dezurne komentare (u pogledu stilskih, pravopisnih, daktilo i sl. gresaka) koje nemaju bas uvek veze sa recimo necim sto se zove dobro kucno vaspitanje, prosto se stekne utisak da imas viska vremena a manjak interesovanja u odnosu na neke druge koji recimo "citaju strucnu literaturu".
Zelim ti stvarno i dalje uspesnu organizaciju
Snsara,posto za sebe tvrdis da si svestrana i da dosta citas strucnu literaturu,ne preostaje mi nista drugo nego da ti se zahvalim sto pratis moje postove
Martat duso "pratim" je prejaka rec za tvoje postove . Ima ih ubedljivo najvise (ocigledno si "najbolje organizovana") i prosto u momentu predaha kada se ulogujem u glavnom nalecem na njih.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
Martat duso ne moj da razocaras sebe - pa nisi ispravila tamaraft da se ne kaze "starinjska" vec starinska jela (kad sam ja proverila zadnji put u Vujakliji) .
Ma nije valjda da ti manjka "dobre organizacije" pa si to previdela
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.