Ja se slazem, samo kazi koliko para ti dodjemo. nE znam jel prosla poruka ja imam rezac na laptopu kuci ali ga nikada nisam koristila i ne znam kako se koristi?????
Vjera dobro ako ti tako kazes za proteinsku, verujem ti pisto i ti ucis. a zakazala sam test u petak . pzdravljam sve clanice i one neaktivne i one trenutno aktivne!
na intoleranciju!? U BGu!? Pa kako petak kad su meni rekli da moram da cekam do 15.marta
Jedva cekam, samo da mi ne kazu da mi je mleko zabranjeno Psenicu cu jos nekako i da eliminisem, ali mleko nedaaaammmm!!
Lealajj kupila sam caj od bosiljak, evo popih jedan, a i kupila sam grickalice.
Jao ljudi uvek sam volela grickalice ali sam imala grizu savest sto ih jedem, a sada jedem, i nema grize savesti hehehe i jos znam da cu da smrsam. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Leeaj-chice mila,oko Alen Kar-a da ne bude zabune ONI KOJI SU BILI KOD NJIH NA KLINICI(ili kako se vec zove) NA SEANSI da ne preprichavaju shta i kako su radili,nego ko zeli da dodje pa da vidi,a mi smo ovde prichale samo o knjizi... shto je verujem i pohvalno.Inache nashla sam sluchajno neki forum gde je prepiska samo o ovoj knjizi i temi jako duga(svi je hvale) tako da samo opushteno!
Ljubim vas
Leeaj hvala
Grazzo a ti? Pridruzujesh mi se?
Dr Gico,drago mi je da si me poslušala.Leajj,mozak mi kuva.Ja sam slušala kineza 3 sata tako sam glupaaa....Pokazivao nam je svaku karticu u control panelu i sve živo u svakoj od njih,ma a ja komp imam tek 5 mjeseci sad učim modul windows i odlučila sam se za start paket(4 modula)pa ću vidjeti...ma,ne znam...treba li pravnicima acssess ili tako nešto?A excel?Ne znam ni napisati Mrtva sam umorna,još sam na voću danas
E sada me mrzi da sve chitam,ali jel moze neko jako kratko da mi napishe oko ovog testa za toleranciju hrane,gde mislite da rade najbolje i da li to ima efekta (pitam za mamu naravno,bila je na kupusu skinula je 6kg!!!prija joj ochigledno)?Moze i detaljno koga ne mrzi
Grazzo,da li je moguće da ćeš jesti grickalice i mršati???Meni je to nebuloza jedan tip sa tog testa što ga ja znam je smio čokoladu kao.I šta je bilo?Čovjek bukvalno shvatio i opalio po čokoladi i udebljao se,naravno I još pored svega napao doktoricu kao,pa vi ste meni rekli da smijem a dr sva zbunjena-pa,g-dine dragi...morate voditi računa o količini šta god da jedete tako da opet dolazimo na staro nam svima jasno pravilo-PROBUŠI KAŠIKU