ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hey devojke odem na par dana KAD ONO
Stvarno ste fenomenalne!!!
Neeru sam zavrshila u Budimpeshti shto i nije bilo tako lako
Oni poslovnjaci od mog muza samo su jeli i nikome nije bilo jasno zashto ja naj tanja od svih pijem sokove i jedem chorbu od povrca,samo jedna zena (naravno je uspela da ukapira o chemu se radi) E devojke sada imam novi problem i treeebate mi! Odluchila sam da prestanem sa pushenjem
Upomoc!!!
Do sada sam prestajala 3 puta i uvek pochinjala ponovo. Kako da se trajno reshim te grozne navike. Pila sam i Ziban zadnji put i imalo je efekta...do nove godine kada sam ponovo zadimila kao lokomotiva.
P.s sa neerom sam se oleshila i sada sam na treningu redovnom 4 puta nedeljno i jedem zdravo i izgledam zdravo,ali jako bih volela da prestanem sa pushenjem
Ljubim vas sve i tu sam u Bg-u pa se kuckamo!

Neeru sam zavrshila u Budimpeshti shto i nije bilo tako lako

Do sada sam prestajala 3 puta i uvek pochinjala ponovo. Kako da se trajno reshim te grozne navike. Pila sam i Ziban zadnji put i imalo je efekta...do nove godine kada sam ponovo zadimila kao lokomotiva.
P.s sa neerom sam se oleshila i sada sam na treningu redovnom 4 puta nedeljno i jedem zdravo i izgledam zdravo,ali jako bih volela da prestanem sa pushenjem

Ljubim vas sve i tu sam u Bg-u pa se kuckamo!
Doooobaaar daaaannnn!!!Ja čitav dan nemam struju
Dragana,danas je prvi voćko dan,tačno,za sada sve ok,toliko sam bljutava da mi se gadi voće pa ću samo piti sok,moj domaći,iz sokovnika....Ali malo sam već smršala,znam da je to voda ali neka je neka samo ide šta god.....samo da sam uža
idem i ja učiti,gico,razumijemo se....grazzo,ne daj se.

e,da,gico,ne savjetujem ti nikako proteinsku dijetu prije bih south bich,zdravija je.Proteinska strašno optrećuje bubrege i stavara ketonska tijela,uostalom samo izbacuješ vodu to je dokazano.Jedna jedinica tog nekog šećera vezuje 4 puta tolki vode i to je ono što se u stavri gubi.Zato se svi jako brzo ponovo udebljaju na toj dijeti.To ja sad kao laik ali u principu,to je to.Uostalom,ti učiš a na toj dijeti ti mozak ne dobija potrebne šećere a šećer je mozgu osnovno i jedino gorivo.A ipak su pamet i zdravlje najvažniji,zar ne?Uvedi sami jedan ili max.2 dana proteinska u nedelji ali ništa više od toga.Pamet u glavu.
Leaj draga, a gde ima da se kupi knjiga i kako se tacno zove?
Sto se tice moje kijavice, celu noc nisam spavala bolela me svaka koska pa sam jutros pre 7 bila u domu zdravlja. Kad oni dele brojeve ja 8. Penzioneri su verovatno spavali ispred doma zdravlja. Ceo dan kunjam kao kokoska, boli me glava, kasljem kao magarac(sto rekla moja mama) i non stop sam u wc kao da pijem senu. valda ova intolerancija ima veze sa varenjem, sve sto pojedem ja i provarim hehe. Mozda to i nije lose. E sad da li od prehlade ili pirinca nesto i nemam apetit, ali sta god je nije lose.
Hjera kada ce to sudbonosno DA, da kupujemo karte za RS
Jasse kako si odolela kolacima u Madjarskoj, ja se uvek ubijem od njih. Ustvari ne jedem puno, ali probam od svake vrste.
Sto se tice moje kijavice, celu noc nisam spavala bolela me svaka koska pa sam jutros pre 7 bila u domu zdravlja. Kad oni dele brojeve ja 8. Penzioneri su verovatno spavali ispred doma zdravlja. Ceo dan kunjam kao kokoska, boli me glava, kasljem kao magarac(sto rekla moja mama) i non stop sam u wc kao da pijem senu. valda ova intolerancija ima veze sa varenjem, sve sto pojedem ja i provarim hehe. Mozda to i nije lose. E sad da li od prehlade ili pirinca nesto i nemam apetit, ali sta god je nije lose.

Hjera kada ce to sudbonosno DA, da kupujemo karte za RS
Jasse kako si odolela kolacima u Madjarskoj, ja se uvek ubijem od njih. Ustvari ne jedem puno, ali probam od svake vrste.