ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
KARIN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 1:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od KARIN »

dr gico test je 2000din.na ponovno testiranje ide se posle tri meseca.
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

vjerovatno i hoću mada nema brzanja...polakoo....
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

[quote="KARIN"]dr gico test je 2000din.na ponovno testiranje ide se posle tri meseca.[/quote]

U Beogradu kosta 3000 din,bar tamo gde sam ja radila.
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

hvala Karin! devojke ja da se javim i da vam kazem da danas pocinjem ipak sa proteinskom djetom, a ne un. ako neko ima kakav koristan savet za tu djetu neka kaze. Hvala u napred! a sad moram da idem na knjigu, sutra je ispit i ukljucujem se tek veceras. Cmok svima
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

dobro jutroooo...... pozdrav svima???
vjera,ima li te, danas vitaminski?? je li to prvi vocko dan??
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Dobro jutro svima, ja jutros bila kod doktora otvorio mi bolovanje :cry:
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

dobro jutro grazo!

e bre! cmok
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Jutro i od mene :) Orno i radno, cucemo se tek veceras.
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm

Post od JASSE »

Hey devojke odem na par dana KAD ONO :D Stvarno ste fenomenalne!!!
Neeru sam zavrshila u Budimpeshti shto i nije bilo tako lako :cry: Oni poslovnjaci od mog muza samo su jeli i nikome nije bilo jasno zashto ja naj tanja od svih pijem sokove i jedem chorbu od povrca,samo jedna zena (naravno je uspela da ukapira o chemu se radi) E devojke sada imam novi problem i treeebate mi! Odluchila sam da prestanem sa pushenjem :cry: :D Upomoc!!!
Do sada sam prestajala 3 puta i uvek pochinjala ponovo. Kako da se trajno reshim te grozne navike. Pila sam i Ziban zadnji put i imalo je efekta...do nove godine kada sam ponovo zadimila kao lokomotiva.
P.s sa neerom sam se oleshila i sada sam na treningu redovnom 4 puta nedeljno i jedem zdravo i izgledam zdravo,ali jako bih volela da prestanem sa pushenjem :(
Ljubim vas sve i tu sam u Bg-u pa se kuckamo!
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

jasse ja imam predlog knjigu i cd easy way to stop smoking meni je pomoglo posle 15 god da prestanem bez problema (bilo mi je grozno prva 3 dana al 5 decembra proslavih 2 godine nepusenja) i vrlo sam ponosna na sebe!

ps imam sve ako hoces da ti pozajmim!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Doooobaaar daaaannnn!!!Ja čitav dan nemam struju :x Dragana,danas je prvi voćko dan,tačno,za sada sve ok,toliko sam bljutava da mi se gadi voće pa ću samo piti sok,moj domaći,iz sokovnika....Ali malo sam već smršala,znam da je to voda ali neka je neka samo ide šta god.....samo da sam uža :lol: idem i ja učiti,gico,razumijemo se....grazzo,ne daj se.
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

e,da,gico,ne savjetujem ti nikako proteinsku dijetu prije bih south bich,zdravija je.Proteinska strašno optrećuje bubrege i stavara ketonska tijela,uostalom samo izbacuješ vodu to je dokazano.Jedna jedinica tog nekog šećera vezuje 4 puta tolki vode i to je ono što se u stavri gubi.Zato se svi jako brzo ponovo udebljaju na toj dijeti.To ja sad kao laik ali u principu,to je to.Uostalom,ti učiš a na toj dijeti ti mozak ne dobija potrebne šećere a šećer je mozgu osnovno i jedino gorivo.A ipak su pamet i zdravlje najvažniji,zar ne?Uvedi sami jedan ili max.2 dana proteinska u nedelji ali ništa više od toga.Pamet u glavu.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Lealajjjjjjjjjjjjjjj, hocu i ja da prestanem da pusim, mozes li i meni da pozajmissssssssssssssssss :cry:
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

mogu naravno
posto je knjiga na engl mogu da vam dam da kopirate a mislim mozda bi vam obema bilo lakse da kupite na srpskom, za cd mozemo da se dogovorimo

kako ti je draga moja grazo?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Leaj draga, a gde ima da se kupi knjiga i kako se tacno zove?
Sto se tice moje kijavice, celu noc nisam spavala bolela me svaka koska pa sam jutros pre 7 bila u domu zdravlja. Kad oni dele brojeve ja 8. Penzioneri su verovatno spavali ispred doma zdravlja. Ceo dan kunjam kao kokoska, boli me glava, kasljem kao magarac(sto rekla moja mama) i non stop sam u wc kao da pijem senu. valda ova intolerancija ima veze sa varenjem, sve sto pojedem ja i provarim hehe. Mozda to i nije lose. E sad da li od prehlade ili pirinca nesto i nemam apetit, ali sta god je nije lose. :lol:

Hjera kada ce to sudbonosno DA, da kupujemo karte za RS

Jasse kako si odolela kolacima u Madjarskoj, ja se uvek ubijem od njih. Ustvari ne jedem puno, ali probam od svake vrste.
Zaključana tema