onda idi na nemate novih poruka pa ces u sanducetu isto desno videti novaporuka tipku levo i kad ti otvori mail ukucaj kome hoces da posaljes al vidi da tacno napises nick hehehe
grazza napisao:idemo do lealaj u clik. Pa da nas nauci da radimo sa komjuterima.
Ehm, prvo sma mislila da je u pitanju modni studio, onda da se zezate, a tek sad ukapirah da je studio za ucenje rada na racunarima, jel!? Ili sam opet pogresila?! Lealaj, jel imas site?
hehe nemam jos site al cim pre cu ga napraviti, skroz sam nova
a nije modni salon nego internet centar click 011, usput i ucim one kojima je potrebna pomoc al uglavnom izjamljujem internet i sve usluge vezane sa istim hehe
leajj napisao:onda idi na nemate novih poruka pa ces u sanducetu isto desno videti novaporuka tipku levo i kad ti otvori mail ukucaj kome hoces da posaljes al vidi da tacno napises nick hehehe
Jos jednostavnije varijanta je da kliknes 'pp' ispod posta osobe kojoj zelis da posaljes privatnu poruku
grazo sad si me bacila u razmisljanje, sve mislim da ima al ne mogu da se setim gde je. a vrti mi se po glavi oko starog merkatora ili mozda delta city