al vi heklate neviđeno hvala martat na pohvali za moj izbor.Ja volim tako malo...hm...sirovije muškarce joj,a meni sutra kreće kurs za kompjutere ACDL draga leajj možda si čula za to-evropski dokument predavanja učenje kompjuteri pa imršaviću samo od tih obaveza
koliko ja znam na njemu moze da vezba ali moras u centar za ecdl test da bi polagala a sigurno da ima da se nadje i on-line polaganje. ja sam ti ovo pokazala da imas dodatnu 'literaturu' da ti olaksa ako ces na casove. imam stprljenja pitaj me ako ti treba jos pomoci. a mozes i na pp da pitas ako je nesto strucno pa duze objasnjenje...
e devojke moram vam jos i ovo reci sve sam se premisljale. u petak su mi bile 3 devojke ovde i bila sam ubedjena da je neko od vas. nekako su bile bas bas divne! ako jeste aj mi recite hehe
Ja na zalost nisam,valjda bi prepoznala premijera hahaha .Ali obecanje cu ispuniti,cim dodjem u moj bivsi lepi Beograd eto me kod tebe.Imas li kafu bez kofeina
martat napisao:Ja na zalost nisam,valjda bi prepoznala premijera hahaha .Ali obecanje cu ispuniti,cim dodjem u moj bivsi lepi Beograd eto me kod tebe.Imas li kafu bez kofeina
stvorice se za momenat!!!!!!!!! jupi!!!!!!!!!! jedva cekam!