ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

martat napisao:Zvala ga ja i on kaze da ponesemo samo 3 stvari.Donji deo kupaceg kostima,papuce i naocare za sunce.Sve ostalo nas tamo ceka.Kaze da su momci vec stali u red.Al ce da nam zavide na provodu ali mi smo vredno radile i zasluzile to.Ako jos neko hoce sa nama neka se prijavi pa da razmotrimo :D
momci?! juuu hehehe ovaj juhuuuu htedoh da kazem! pa jesmo spremile $? :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Leajj,ajde prosvetli mene nepismenu za kompjutere,kako ja da izvedem isto sto i ti malopre.Kako da izdvojim deo necijeg texta,tj citat a da mi ne citira sve sto je taj neko napisao nego samo par reci ili recenicu.Nema smisla da na Cubu idem nepismena.I bez smeha molim.
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od DacaYU »

martat napisao:Leajj,ajde prosvetli mene nepismenu za kompjutere,kako ja da izvedem isto sto i ti malopre.Kako da izdvojim deo necijeg texta,tj citat a da mi ne citira sve sto je taj neko napisao nego samo par reci ili recenicu.Nema smisla da na Cubu idem nepismena.I bez smeha molim.
To isto i mene zanima,i ako mi uspe nije u beloj boji.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Daco,uspelo ti je!!Meni neceeeeeee
KARIN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 1:50 pm

Post od KARIN »

martat znam da je traka extra ali nikako da pocnem,samo mi skuplja prasinu. :cry: ali ja sam karakter(ha,ha) i zaista cu krenuti sa vezbanjem,jer posle nere i ove dijete zaista sam ojacala volju i karakter tako da nema sanse da odustanem,posebno sada kada imam vas i vasu podrsku. :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Dobro jutro uspavane alapacice!Samo da se prijavim da sam najvrednija,ha ha.Da budem iskrena budna sam od 4 sata jer mi je dete otputovalo na takmicenje a ovo nam je prvo odvajanje.Drzite mi palceve da ovo sto bolje podnesem.Cmok svima
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Jutro i od mene!
martat napisao:Daco,uspelo ti je!!Meni neceeeeeee
Martat, nemoj klikati 'odgovor' nego dugme 'citat' u prozoru one osobe koju zelis citirati i to je to :)
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

A jel da obelezim deo texta ili ne?I kako?
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm

Post od milica m »

Ala vi ovde nakucaste :o

DA krenem od pozaci, citiranje necijeg teksta....Npr. ova poslednja poruka koju je postavila martat. Kliknes na "Citiraj" u gornjem desnom uglu poruke koju zelite da citirate.
U prostoru za vas odgovor javi se ceo citat koji u mom slucaju izgleda ovako
martat napisao:A jel da obelezim deo texta ili ne?I kako?
Izbrisem sta mi ne treba ja cu npr ovo I kako? U tom slucaju moj citirani deo izgleda ovako
martat napisao:A jel da obelezim deo texta ili ne?
Ispod pisem tekst koji hocu i to je to.
Ovo sto pise quote na poceku i kraju je obavezno jer to oznacava da je citat u pitanju

Valjda sam pojasnila :roll:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

martat napisao:A jel da obelezim deo texta ili ne?
Ne, on ce automatski uzeti ceo text, a ti posle mozes da ga seciras :) Pa mozes i da imas odvojene recenice, ovako:
martat napisao:I kako?
Lako! :wink:
Probaj, pojavice ti se zagrade na pocetku i na kraju texta, njih nemoj brisati, a text izmedju mozes ... pa i da modifikujes, ali to nije lepo (u smislu krivljenja reci drugih ljudi).
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

e,ovako.I ja mislim da se bolje mrša ako se brzo hoda mislim tako sam čula od stručnjaka.Ja imam sobni bajs ali nešto nisam vidjela rezultate doduše trebalo bi voziti 1h ali to je tako monotono :( Martat i LEajj ako ćete na Kubu ne gledajte na National Geographic-U dokumentovane priče o rušenju aviona -prestrašno.A inače-ako ćete da znate kako izgleda moj idealan muškać onda je to Fidel Kastro iz mladih dana mmmm.....kakava muškarčina.... :lolinače danas je 3 dan un dijete.Cmoka svima
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Dobar dan, evo i mene kao prebijena macka. A uvek sam se pitala kako izgleda prebijena macka :cry:
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

eto dobiste odgovora za citate! hehe

a vjera ih ne moze mene uplasiti nikakav film za takav poduhvat! uostalom tu mi je martat, graza i veksi u ekspediciji! hehehe
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

dobar dan devojke! evo i mene :wink: , vidim lepo pisete samo tako! imam i ja jedno pitanje grazza mi je poslala poruku, kako da je otvorim? (nova sam pa ne znam :oops: )
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

'dan grazo! pa posle reci da je lako biti macka!

glavu gore martat! pa to je bas veselo za nju/njega! a i mi smo ti tu!
Zaključana tema