markokatic0001,
пролапс тешко може да има везе са прескакањем. Ако ти лекари нису рекли на шта да обратиш пажњу везано са твојим проблемчићем, распитај се мало. Треба да водиш рачуна о инфекцијама и тако то, да ја не дужим.
Магнезијум не може да има контра ефекте код тебе јер ниси Марсовац са другачијим метаболизмом. Неке друге околности су се поклопиле али пре ће бити да си користио лош препарат магнезијума. Пробај са препаратом који годинама користим и ја и још неколико особа које познајем. Одличан је. Произвођач је NOW. Ево ти слике доле. Шумеће препарате треба избегавати по сваку цену јер је питање квалитета активне компоненте. Поред тога, штетност је велика: вештачке боје, вештачки заслађивачи, угљендиоксид, вештачки укуси итд. Искључиво препоручујем споменути препарат магнезијума јер га лично користим дуго времена. За остале препарате не знам какви су. То значи да мој савет вреди у комплету - заједно са препаратом.
Од воћа и здраве хране нема довољно ефекта. То је радило посао некада, када су се људи бавили обичним пословима. Нису имали много ситуација које су их свакодневно исцрпљивале: шефови, саобраћај, градски превоз, телефони, брдо информација, недостатак ваздуха, недостатак физичке активности, журба, мањак времана и тако даље.
Што се тиче реакције срчаног ритма на твоје кретање и положај тела, то се увек дешава код мршавих особа. Осим мршавости, постоји још један разлог томе: проблем са стиснутим нервима који пролазе око мишића који иду поред кичме а између рамених лопатица. Ти мишићи се најлакше сређују добрим и редовним масажама.