PRESKAKANJE SRCA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: PRESKAKANJE SRCA
Ниси нешто пио, повредио кичму или врат или шта треће?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 20, 2018 1:34 pm
Jok ja... Niti pijem, niti pusim, nit sam gojazan. Niti se bavim icim ekstremnim da bih se pokrsio... Malo se stresiram zbog svega ovoga, i eto to je to. Samo iz cistog mira. Nervira me to sto mi kazu da mi nije nista, jer mi stvarno pre sest meseci nije bilo nista i bilo mi je super. Sad mi nije nista i osecam se kao bager da me pregazio. I da, unosim magnezijum 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Довољно је да цимнеш орман.
Holter report:
107533 qrs complexes
4 ventricular beats
302 supraventricular beats
Max.pauza u radu R-R 1,56 sec.pauza poslije SVES
6% u sinus bradikardiji
10 % u sinus tahikardiji
Min 50 otkucaja, max.138
Molim Vas za pojašnjenje i savjet.
Hvala
107533 qrs complexes
4 ventricular beats
302 supraventricular beats
Max.pauza u radu R-R 1,56 sec.pauza poslije SVES
6% u sinus bradikardiji
10 % u sinus tahikardiji
Min 50 otkucaja, max.138
Molim Vas za pojašnjenje i savjet.
Hvala
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не знам да ти дам детаљно објашњење али могу да ти набројим најчешће узроке срчаних проблема: магнезијум, гвожђе, дехидратација, калијум, Б1, Б6, Б12, блокаде у нервима раменог појаса и горњег дела леђа, проблем са горњим делом кичме.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 20, 2018 1:34 pm
Meni je sve to ok. Uglavnom. I pre problema nisam imao NIKAKVIH apsolutno srcanih tegoba.
Prestalo je bilo i pocelo opet u subotu uvece, i evo ne prestaje. Nije nesto premnogo, ali ih osecam, i strasno mi je. Pijem th koju mi je lekar dao i nista. Kaze nije to nista jer nisu ucestale. Ma pusti ti to kad mi smeta, kad me probada svaka, kad steze... Nista ne pomaze, ni bromic, ni mg, ni banane, ni beta blokic. Ocajan sam jer ovo izdrzavati celog zivota ne mogu, a sta je uzrok bas ih zabole.... Kao i da nisam imao tih problema pre dva meseca...
Prestalo je bilo i pocelo opet u subotu uvece, i evo ne prestaje. Nije nesto premnogo, ali ih osecam, i strasno mi je. Pijem th koju mi je lekar dao i nista. Kaze nije to nista jer nisu ucestale. Ma pusti ti to kad mi smeta, kad me probada svaka, kad steze... Nista ne pomaze, ni bromic, ni mg, ni banane, ni beta blokic. Ocajan sam jer ovo izdrzavati celog zivota ne mogu, a sta je uzrok bas ih zabole.... Kao i da nisam imao tih problema pre dva meseca...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Рекох ти шта су узроци, а ти никако не можеш да знаш да ти је све то у реду.