Cak mi se i danas desilo da pri udahu sporije lupanje srca, a pri izdissju jaci otkucaj, ma neznam sve vise simptoma svakim danom imam

te kada sam se smijala onako pravo ostala sam kao bez zraka?? Joj jako se bojim

ontario napisao:Dragi moj mili prijatelju,nije te bilo dugo i nisam znala za oca,i ako je proslo godinu dana primi moje duboko saucesce,zao mi je jako,molim te budi jak,kako godine prolaze naucices da zivis sa tim bolom.Drago mi je da si izasao iz kuce,ja sam napravila gresku od pocetka,kada sam izgubila oca prije 5 godina.Znam kako se osecas veruj mi i ako nisam doktor mogu ti reci prijateljski savet,da ti se sve to desava na nervnoj bazi,znam da nisi svestan i da ces reci nije istina ali veruj mi i samnom je ista prica bila.Sada sam na 2 razlicita antidepresanta i na sedativu,od kada sam pocela sam lekovima nikada vise nisam imala tih problema.Pocela sam sa lekovima 2009 godine posle udesa koji sam imala.Ja zaista ne pamtim kada sam zadnji puta imala osecaj kao ti,prije ih je bilo mnogo a ni sama nisam bila svesna da mi je to bolo zbog velikog stresa i gubitka roditelja.Ako ti mogu pomoci javi mi se,zelim ti svu srecu ovoga sveta i neka ti Bog Dragi da snage da prebrodis tezak period u zivotu.
Voli te i grli Ontario
Ja svoje preskoke bas osjetim,kao izbijanje daha na sekund, zakasljem se.scherminator napisao:Pozdrav svima....Imam 28 godina,danas sam bio na kontrolnom pregledu srca jer su mi prije 2 godine otkrili da imam priraslice i doktor mi je rekao da imam nekakvo preskakanje u radu srca i regurgitaciju pa molim da mi neko napise nesto o tome i da mi kaze koji su simpotmi kada preskace jer ja ne osjetim nista posebno osim da me po nekada zigne u predjelu srca a u zadnja dva dana ucestalije...to je simptom i kod priraslica....HVALA