Pazi se hipohondrije! I ja je imam povremeno i moze te dovesti stvarno u stanje ludila. Ako se ne osecas dobro, ok. Idi kod lekara, pregledaj se, ako treba terapija pij je, ali tu stani! Nemoj da kopas dalje. Veruj mi da te to moze potpuno psihicki poremetiti. Pocnes da razmisljas: a da nije ovo, a da nije ono,pa taman to prekontrolis i sve bude ok, pomisljas na trece pa cetvrto . ..i tako vrzino kolo raste, a ti zagorcavas sebi zivot neprestanim obilazenjem lekara umesto da ZIVIS! Veruj mi iz iskustva ti pricam, pazi se hipohondrije, kurva je to.
Dobro je da si to sa stitnom otkrio na vreme. Vidis, pre 2 meseca je sve bilo ok, znaci nadjen je poremecaj u samom startu. Sad polako kod endokrinologa, pa ces videti sta ce ti reci. Moja stitna zlezda je uvecana nasledno, ali je trenutno neaktivna. Pre 4,5 meseci sam vadila hormone i u granicama su. Ona moze biti normalne velicine, a da radi nenormalno i da pravi haos po organizmu, a moze biti i obrnuto, kao kod mene.
Ja sam manje-vise ok ovih dana, sem sto sam pretprosle noci imala krizu. Savrseno sam svesna da sama sebi radim o glavi! Bila sam do pola 2 na netu, u nekom spidu, drustvo, chat. .. . i onda sam legla da spavam jer je trebalo da ustanem u 8 za faks. Ali ne lezi vraze. . . Misli 300 na sat, neke aplikacije sevaju pred ocima kada ih zatvorim

, srce se uznemirilo od kafe koju sam popila u 10 sati, pocelo i malo da me probada i boli kroz grudi. .. Vidim ja da sam uznemirena pa ustanem i popijem jedan Persen po preporuci doktorke. Medjutim prolazi 3 sata, a ja ne mogu da zaspim i sve mi je gore. Najzad popijem Bromazepam od 3mg i nekako zaspim. Ujutru naravno nisma nizasta, jedva se probudim i odem.
Mislim da bi trebalo da idem na neku kliniku da se lecim od internetske zavisnosti

Nekada je znalo da mi se desava i da budem do 4, pola 5 da bih se ispricala sa drugaricom koja je u drugoj vremenskoj zoni. Pa onda posle 4 sata spavanja teram ceo dan bez odmora. Taman sam se letos malo dovela u red, spavala normalno, svela interenet na minimum, kafu izbacila. . . sada pocinjem opet! A sama sebi skodim i sto je najgore svesna sam toga !!!
Izvini brate, ja te udavi.
Gde ste ostali, javljajte se! pozz
Ontario,drago mi je zbog malog. Vidis da je na kraju sve ispalo dobro.