Hi drage moje,evo i ja vam se javljam,dosao mi je muz mozda samo na dan pa hocu da provedemo vreme lepo,svi smo danas na okupu jer je nedelja
Draga moja Zole verovala ili ne pitala sam psihijatra i pojma nema

kaze pitaj u apoteci
Bojim se da trazim druge lekove jer ne znam kako cu ih podnositi,ovi mi odgovaraju i nemam nikakve side effect.
Izgleda da necu imati izbora,posto nesmem penicilin,a eritromicin se nesmem piti
Idem kod psihijatra u petak pa cu ga opet pitati sta da radim....
Draga Zole o cemu je knjiga?
Napisi mi da znam mozda bi i meni dobro dosta ako je kupim
Snezo draga ima li cveca kod nas,tulipana itd?
Mogu misliti kako je lepo,evo kod nas je danas zahladili,kisa pada citavo jutro.
Radis li na spravi?
Majce draga koliko puta nedeljno ides na jogu?
Majce Andelija se ne javlja predpostavljam zbog mene jer se verovatno naljutila,mada sam pokusala da joj dam obrazlozenje ali verujem da nije prihvatila moju narav i karakter.Dosli smo davno u diskusiju o meni i ja sam bila malko prenaglila jer sam njen savet shvatila kontradiktorno.Od tada se vise ne javlja,ni dan danas ne mogu da verujem da se najljutila.Ja nisam ljuta na nju,mada sam u jednom momentu bila jako povredena sa njenim recima.Tema je bila o mojoj proslosti i licno o meni......
Volela bih i ja da se javi,ali na njoj je da odluci zar ne?
Sara duso ucis li,kada zavrsavas skolu?
Kako se osecas?
Da li su se smirile panike?
Drage ja idem sutra kod mog psihoterapeuta,u utorak na inekcije

u sredu kod ortopeda,u petak kod psihijatra tako da sam vam svaki dan zauzeta.Gore mi je ovo odanje lekarima nego da radim,po citavo dopodne me nema kuci.
Pricala sam danas sa mojom majcicom i videcu je kod komsinice na kameri ove nedelje bas sam sretna
Javite se drage moje kada stignete,voli vas vas Ontario