Ontario, eto vidis , kad si dala coveku malo vremena da se povrati u ravnotezu , odma rezultati neizostaju

Pokusaj do ponedeljka da ne mislis na bol od inekcije ,jer to ce ti samo povecavati strah od njih, koliko mozes da sebe ispravljas kad momislis kako bole te inekcije , da kazes sebi koliko god puta treba, da ces izdrzati i da ce ti pomoci za bolove. Ja tako radim kad mi je nesto neprijatno, a znam sigurno da cu imati koristi od toga

Sto se tice antidepresnt lekova , pitaj svog psihijatra da li je to jedan od mogucih losih strana leka (da ti se poveca tezina). ako jeste , pitaj na koji nacin da kontrolises i utices na isto. Mislim nemoj nista na svoju ruku, sto vise informacija od njega , pomocice ti da nadjes najbolji nacin za kontrolu tezine koja te muci. Nisi rekla koliko si visoka , jer i to znaci na tu tezinu.
A, sigurno ce ti pomoci , sto vise kretanja, voca , povrca , pa i taj biciklo , okreci kad god stignes

Ja nemam problema sa tezinom , jer non stop sam u pokretu takvo mi je radno mesto pa i to pomaze da se kalorije potrose.
Mi smo veceras imali dva sata snimanje , a zatim gledanje kasete o nasem ponasanju , komunikacija i obhodjenje prema strankama , mogu se pohvaliti da je sa moje strane bilo veoma zadovoljavajuce , sa strane "zirija" a licno sam bila zadovoljna kad sam gledala kasetu, verujem u svoje ponasanje , komunikaciju, ali je interesantno to i videti , pa i cuti od doticnih za "ocenu"

pozz!