Evo danas sam uradila hormone stitne zlezde(sutra rezultati)i redovnu analizu krvi,KKs,Se,Fe,secer,ureu,holesterol...elektrolite...i videcu veceras kad uzmem.Sve to oko 5000 dinara(za pocetak).Dodje mi tako s vremena na vreme da trosim

Razmisljam sta cu posle?Konsultovacemo se!
Razmisljam i gde cu ponovo?Da lii dr R.....(onaj s tamnim obrvama iz emisije "U zdarvom telu...")ili u O..... kod d.....ili...ne znam gde?Endokrinolog sa VMA A......... mi prati stanje zlezde koja je malo uvecana ali su hormoni bili u granicnim vrednostima ii nije mi dao terapiju ali je rekao da tahikardije i uznemirenost nisu od toga.Kaze da se ne sekiram mnogo za sve i svasta/I ja bih volela ...ali...kako?Volim da je sve na vreme,na mestu u redu,da su svi namireni...
Dr iz O...... mi je rekao da uradim i koxsaki,adeno,hepstain bar...ali jos pre godinu dana a ja nisam.Jedna osoba koja radi u laboratoriji mi je rekal da necu time nista postici jer npr za adeno skoro svima pokaze jer su svi bili u kontaktu s tim bar jednom u zivotu...I taj blagi prolaps...1+.Kod R...... su rekli da slobodno mogu jednom u dve godine ici na kontrolu a duga dr je rekla kad uradim viruse pa na tri meseca...meni prodje vec godinu dana.
Zimus sam otisla u Euromedik (posto su najjeftiniji sa UZ)i tamo me je dr pregledao za 5 minuta.Kaze sve je u redu,sto vise fizicke aktivnosti i manje sekiracije.Kazem za jutarnje tahikardije a on kaze da to nije nista.Da pijem terapiju kako mi organizam zahteva.Cak je rekao da i Propranolol uzmem samo kad mi treba jer inace imam usporeniji puls.
Stvarno sma u nedoumici.
Jutros krenem da vadim krv i oko pola devet pocne da mi lupa brze(vise sam uznemirena)izmerim pritisak a on 130/87 puls 89.Posle 3 minuta 127/80 puls 80 a ja uzmemirena kao da mi je 120(toliko mi je bio prosle nedelje kad sam se nesto zbrzala da krenem negde).
Toliko za sad posto vise nemam mesta.