O zenskom orgazmu...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 4:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nisam rekla da ima veliku ulogu u vezi! samo sam rekla da ima, a to moras da priznas, kod ljudi i osoba koji su za to i sposobni. ima veza i bez i sa sexualnim odnosima, i naravno da to nije presudna stvar! polazim i od toga da ste osobu sa kojim ste zavoleli zbog nekih drugih osobina a ne mogucnosti izvodjena kama sutra tehnika!
a moram i da pomenem jednu devojku, poznanica sa fakulteta, kojoj je to presudna stvar, ima stav da ako ne uziva u tome sa partnerom tesko ili vrlo retko joj uspe veza! zasto i kako ona to najbolje zna!
a moram i da pomenem jednu devojku, poznanica sa fakulteta, kojoj je to presudna stvar, ima stav da ako ne uziva u tome sa partnerom tesko ili vrlo retko joj uspe veza! zasto i kako ona to najbolje zna!
Budite kulturni prema svom telu!
ooooo, mighty ObDzin (nije pleonazam).....
Vi, Vi,.... Vi, sto umete da vidite ono sto ne mogu vasa dr-ska pomagala/instrumenti........
totalno ste mi pokvarili koncepciju : ))), a taman sam htela da poJentiram i pomenem tog savrsenog..... divnog, nesavrsenog lav-mejkera..... (kazem lav, a mislim "art of love")..... majstora za svetlo, za muziku, za mirise, za bodyArt.... doktora nauka za glavu, za srce, za iza kolena, za vrat, za bradavice, za klitoris..... za gurmanluke..... za pre.... i posle......
.............alpinistu do svih vrhova....... but never mind : )))
da, da, ObGyn, to je neizlecivo, a medicina je nemocna....... ali nada umire poslednja : )))
P.S. i da pokvarim.... rece mi jednom jedan nick(o): nju bi trebalo ye****...... PODRZAVAM!!!!!!!!!
P.P.S. imam cime da razbijam glavu pa se necu baviti drugima
, jane_doe

Vi, Vi,.... Vi, sto umete da vidite ono sto ne mogu vasa dr-ska pomagala/instrumenti........
totalno ste mi pokvarili koncepciju : ))), a taman sam htela da poJentiram i pomenem tog savrsenog..... divnog, nesavrsenog lav-mejkera..... (kazem lav, a mislim "art of love")..... majstora za svetlo, za muziku, za mirise, za bodyArt.... doktora nauka za glavu, za srce, za iza kolena, za vrat, za bradavice, za klitoris..... za gurmanluke..... za pre.... i posle......
.............alpinistu do svih vrhova....... but never mind : )))
da, da, ObGyn, to je neizlecivo, a medicina je nemocna....... ali nada umire poslednja : )))
P.S. i da pokvarim.... rece mi jednom jedan nick(o): nju bi trebalo ye****...... PODRZAVAM!!!!!!!!!

P.P.S. imam cime da razbijam glavu pa se necu baviti drugima

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Uh taj orgazam, oduvek puno prica i raznih iskustava, iskreno sex radi sexa ponekad moze da bude jako interesantan, ustvari imala sam ja i dobre ljubavne veze i puno dobrog sexa pre udaje, i uzivala sam i bila i divlja i fina, ali nista nije moglo da se uporedi sa onim sto sam dozivela sa svojim sadasnjim muzem, ustvari tek sam tada shvatila koliko emocije mogu da opuste, da nestane stida, da to moze da se radi bilo gde i bilo kad, i vise puta dnevno i da se podjednako uziva, i priznajem ne dozivim orgazam svaki put, ali isto tako i on je negde postao svestan da to i nije najvaznija stvar, pa mi ne postavlja pitanja, a jel ti mene volis, sta ti sad fali...
Jednostavno smo otvoreni, pricamo o fantazijama, pricamo o tome sta bi voleli a sta ne...
Trenutno smo malo zaribali, ali daleko od toga da nemamo zelje, jednostavno radimo po ceo dan, a i imamo dva hiperaktivna cuda koja kad se uspavaju, i mi se opruzimo i jednostavno uzivamo u tisini
I verujem da cemo uskoro ponovo biti oni stari, i da ce se sve vratiti i biti kao nekad, a iskreno mislim da mi je sex posle porodjaja iako redji nego ranije mnogo bolji, mislim da smo sada posatli puno otvoreniji i za neke druge ideje.
Jednostavno smo otvoreni, pricamo o fantazijama, pricamo o tome sta bi voleli a sta ne...
Trenutno smo malo zaribali, ali daleko od toga da nemamo zelje, jednostavno radimo po ceo dan, a i imamo dva hiperaktivna cuda koja kad se uspavaju, i mi se opruzimo i jednostavno uzivamo u tisini
I verujem da cemo uskoro ponovo biti oni stari, i da ce se sve vratiti i biti kao nekad, a iskreno mislim da mi je sex posle porodjaja iako redji nego ranije mnogo bolji, mislim da smo sada posatli puno otvoreniji i za neke druge ideje.
double trouble is my life
sto kazu: 'pravih se reci uvek kasno setim'...
a sve sam lepo mogla da spakujem i ovako:
O, my dear MD... imate li resenje ili da zapevamo, tj. ja da zapevam, a vi pomozite ako hocete (samo bez falsa, molim) : ))) :
1- podsjeti me sto to bjese.... (pogledati naslov teme)
2- to davno bese secam se ja....(pogledati naslov teme)
3- imam jednu zelju...(pogledati naslov teme)
∑∑ izesh i seks i orgazam... i u 3..... : )))
ovo je bilo saljivo, a sad ozbiljno... u prilog porazavajucim rezultatima....
Iz druge ruke, ali svojevremeno ispricano sve do u detalje… a ima materijala masala… za spansku seriju… ali skraticu…
Kako cete u grupi zena koje ulaze u vodu prepoznati koja je Madjarica? Kipi voda oko nje… kazu u sali.
U zbilji, imam jednu bas takvu drugaricu… za koju (je) vazi(lo): tako mlada, a vec Madjarica… I bila je jaaaaako mlada, 15 godina, kad je pocela da kipi voda oko nje, a ona se nije mnogo dvoumila… Do svoje 25god. (kad se udala, rodila dete i smirila/"zaledila"/uvenula), a sada joj je 28, stekla je "zavidnu" kolekciju partnera… otprilike, nije se ****** samo sa onim koji je zurio na autobus… iskreno, ni ona sama ne zna tacan broj, desetine i desetine su u pitanju, 30 sigurno, vise verovatno, a samo sa dvojicom nije bilo "one night stand"… (nemoj da bi se neko sad sablaznjavao i istresao svoje impresije naglas, ne dozvoljavam)… Za nju seks je bio prva i poslednja, nazalost i jedina, misao svakog dana, najvaznija stvar u "vezi", u zivotu…… tehnika(!) koju je upraznjavala i usavrsavala temeljno i pasionirano, i sa sobom i sa tim nebrojenima, i komotno je mogla da ponese sampionsku titulu u toj disciplini, kad bi takva postojala, ali ne, cudo se ne desi, radost na oci ne dolazi… mada se po njenim ocima to nije moglo naslutiti… moooozda(!!!) bi mogla broj svojih mozda-orgazama(?) ever da prebroji prstima jedne ruke, vise od toga ne.
??????????????????????????????????????????????????
Jedna beskrajno komunikativna i preko svake mere otvorena osoba… pozitivac, optimista (zlobnici bi rekli: bez pokrica)… puna energije… dobra, na ‘lebac da je mazes… ali i da je prevrces kako hoces, jer na sebe nikako ne misli… uvek i samo na druge… uglavnom muskarce… i tako su je prevrtali, i bukvalno i figurativno, i niko se nije trudio da joj priredi i to malo sto je od zivota iskala, taj fucking orgazam… a ona nije insistirala NIKAD!!!...(a i kako bi, u diskoteci (npr) na 120db, ili drugim ne-mestima, ko da je cuje?! i sto da je cuje?! Seks "na ex"!)… dok nije srela svog sadasnjeg muza sa kojim se uspentrala na tu zamisljenu kotu – the best sex ever… jednom, dva put, 10 puta, X puta… nakon tri meseca - ooops…. "shotgun" svadba… jos koji mesec i rodilo se malo plavooko cudo… nedugo zatim "rodilo" se i veliko plavooko cudoviste, nekadasnji the best ever ljubavnik… ustvari, "rodio" se on agresivan i glup i dosadan i bahat i razmazen odmah, ali nije nam verovala… Danas nam veruje i nije joj ni do cega ne do seksa, ali trpi…
????????????????????????????????????????????????????
Mislila je, i svima se "poveravala" da joj samo orgazam fali, ali njena storija se ustvari zove: chasing Love… (nisam sigurna ni da sad to razume)… onu istu koju nije dobila kod kuce, od roditelja, od sestre, ili ono sto jeste dobila nije tako dozivela… stalno ponizavana i psihicki maltretirana,… sitno(?!), ali permanentno… i pravo je cudo kako je 25 godina bila vesela… ali bas vesela i vedra… Mislim, kakva je to majka koja ceprka detetu po torbi i nadje ono sto ne zeli da nadje, papir na kom pise da je njena cerka abortirala… (pri tom ne zna da je tada bila sama) i onda je ne zagrli i ne pita: kako si, nego (cinicno): A KOLIKO JE TO KOSTALO???....
E, pa, kostalo je njenu cerku elementarnog samopostovanja (o ljubavi prema sebi da I ne govorim) to konstantno odsustvo osecaja, razumevanja i podrske… kostalo ju je stalnog bezanja od kuce (i bukvalno i figurativno), kostalo ju je pogresnih izbora… kostalo ju je snage da ne trpi… kostalo ju je… bas je kostalo!!!
, jane_doe
a sve sam lepo mogla da spakujem i ovako:
O, my dear MD... imate li resenje ili da zapevamo, tj. ja da zapevam, a vi pomozite ako hocete (samo bez falsa, molim) : ))) :
1- podsjeti me sto to bjese.... (pogledati naslov teme)
2- to davno bese secam se ja....(pogledati naslov teme)
3- imam jednu zelju...(pogledati naslov teme)
∑∑ izesh i seks i orgazam... i u 3..... : )))
ovo je bilo saljivo, a sad ozbiljno... u prilog porazavajucim rezultatima....
Iz druge ruke, ali svojevremeno ispricano sve do u detalje… a ima materijala masala… za spansku seriju… ali skraticu…
Kako cete u grupi zena koje ulaze u vodu prepoznati koja je Madjarica? Kipi voda oko nje… kazu u sali.
U zbilji, imam jednu bas takvu drugaricu… za koju (je) vazi(lo): tako mlada, a vec Madjarica… I bila je jaaaaako mlada, 15 godina, kad je pocela da kipi voda oko nje, a ona se nije mnogo dvoumila… Do svoje 25god. (kad se udala, rodila dete i smirila/"zaledila"/uvenula), a sada joj je 28, stekla je "zavidnu" kolekciju partnera… otprilike, nije se ****** samo sa onim koji je zurio na autobus… iskreno, ni ona sama ne zna tacan broj, desetine i desetine su u pitanju, 30 sigurno, vise verovatno, a samo sa dvojicom nije bilo "one night stand"… (nemoj da bi se neko sad sablaznjavao i istresao svoje impresije naglas, ne dozvoljavam)… Za nju seks je bio prva i poslednja, nazalost i jedina, misao svakog dana, najvaznija stvar u "vezi", u zivotu…… tehnika(!) koju je upraznjavala i usavrsavala temeljno i pasionirano, i sa sobom i sa tim nebrojenima, i komotno je mogla da ponese sampionsku titulu u toj disciplini, kad bi takva postojala, ali ne, cudo se ne desi, radost na oci ne dolazi… mada se po njenim ocima to nije moglo naslutiti… moooozda(!!!) bi mogla broj svojih mozda-orgazama(?) ever da prebroji prstima jedne ruke, vise od toga ne.
??????????????????????????????????????????????????
Jedna beskrajno komunikativna i preko svake mere otvorena osoba… pozitivac, optimista (zlobnici bi rekli: bez pokrica)… puna energije… dobra, na ‘lebac da je mazes… ali i da je prevrces kako hoces, jer na sebe nikako ne misli… uvek i samo na druge… uglavnom muskarce… i tako su je prevrtali, i bukvalno i figurativno, i niko se nije trudio da joj priredi i to malo sto je od zivota iskala, taj fucking orgazam… a ona nije insistirala NIKAD!!!...(a i kako bi, u diskoteci (npr) na 120db, ili drugim ne-mestima, ko da je cuje?! i sto da je cuje?! Seks "na ex"!)… dok nije srela svog sadasnjeg muza sa kojim se uspentrala na tu zamisljenu kotu – the best sex ever… jednom, dva put, 10 puta, X puta… nakon tri meseca - ooops…. "shotgun" svadba… jos koji mesec i rodilo se malo plavooko cudo… nedugo zatim "rodilo" se i veliko plavooko cudoviste, nekadasnji the best ever ljubavnik… ustvari, "rodio" se on agresivan i glup i dosadan i bahat i razmazen odmah, ali nije nam verovala… Danas nam veruje i nije joj ni do cega ne do seksa, ali trpi…
????????????????????????????????????????????????????
Mislila je, i svima se "poveravala" da joj samo orgazam fali, ali njena storija se ustvari zove: chasing Love… (nisam sigurna ni da sad to razume)… onu istu koju nije dobila kod kuce, od roditelja, od sestre, ili ono sto jeste dobila nije tako dozivela… stalno ponizavana i psihicki maltretirana,… sitno(?!), ali permanentno… i pravo je cudo kako je 25 godina bila vesela… ali bas vesela i vedra… Mislim, kakva je to majka koja ceprka detetu po torbi i nadje ono sto ne zeli da nadje, papir na kom pise da je njena cerka abortirala… (pri tom ne zna da je tada bila sama) i onda je ne zagrli i ne pita: kako si, nego (cinicno): A KOLIKO JE TO KOSTALO???....
E, pa, kostalo je njenu cerku elementarnog samopostovanja (o ljubavi prema sebi da I ne govorim) to konstantno odsustvo osecaja, razumevanja i podrske… kostalo ju je stalnog bezanja od kuce (i bukvalno i figurativno), kostalo ju je pogresnih izbora… kostalo ju je snage da ne trpi… kostalo ju je… bas je kostalo!!!

Evo da se i ja prikljucim na ovu temu, nakon dugog razmisljanja....
Imam 25 godina, nekog iskustva sa seksom i nemam, tj tek sam godinu seksualno aktivna...sto se tice orgazma to nisam dozivjela nikad!
Tako zavidim vama koje to tako lahko postignete, ja ne znam do cega je problem kod mene ali jednostavno nista slicno ovome sto opisujete da orgazam napravi ja nisam nikad dozivjela, u stvari desavalo mi se nekad da se probudim i osjetim to neko treperenje ali to kod mene nije izazvalo nikakve posebne emocije.
Ne znam da li je do mog partnera ili sam ja stvarno frigidna, ahh kako se tesko pomiriti sa tim da mozda to necu nikad ni osjetiti.
U seksu uzivam na svoj nacin i nije da mi nije ljepo ali opet da mi je osjetiti i taj orgazam o kome svi toliko pricaju...da li mozda postoji neki nacin da se ovaj moj problem rjesi...
Imam 25 godina, nekog iskustva sa seksom i nemam, tj tek sam godinu seksualno aktivna...sto se tice orgazma to nisam dozivjela nikad!
Tako zavidim vama koje to tako lahko postignete, ja ne znam do cega je problem kod mene ali jednostavno nista slicno ovome sto opisujete da orgazam napravi ja nisam nikad dozivjela, u stvari desavalo mi se nekad da se probudim i osjetim to neko treperenje ali to kod mene nije izazvalo nikakve posebne emocije.
Ne znam da li je do mog partnera ili sam ja stvarno frigidna, ahh kako se tesko pomiriti sa tim da mozda to necu nikad ni osjetiti.
U seksu uzivam na svoj nacin i nije da mi nije ljepo ali opet da mi je osjetiti i taj orgazam o kome svi toliko pricaju...da li mozda postoji neki nacin da se ovaj moj problem rjesi...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 1:40 am
- Kontakt:
Ruzmarin, ne verujem da si frigidna, mislim da samo MORAS da upoznas svoje telo bolje. Jer kako ce tvoj partner znati u cemu najvise uzivas, ako ni ti sama ne znas? Istrazuj svoje telo! Pokusaj da sama dodjes do vrhunca, ni to nije lose za pocetak.ruzmarin napisao: Ne znam da li je do mog partnera ili sam ja stvarno frigidna, ahh kako se tesko pomiriti sa tim da mozda to necu nikad ni osjetiti.
Naravno da uzivas u seksu, jer nije cela draz seksa orgazam, ima tu mnogo vise. A postizanje orgazma je ocigledno (nekim ljudima) kompleksna stvar.
Znas sta mene interesuje? Kako ZNAS da je tvoja partnerka dozivela orgazam? Bas sam radoznala.Meni lichno kao muskarcu nije jasan taj izostanak orgazma kod zena.Nije bilo devojke sa kojom sam spavao a da ona nije dozivela orgazam,cak sta vise desavalo se da JA ne dozivim orgazam ....umor i te fore.Dosta duga predigra od glave do pete je savrsen recept.Nego da ne tupim ja vishe...

-
- Aktivan član
Pa zashto spavati uopste sa nekom devojkom,kad treba stalno da mi se vrzma po glavi da ne odglumi sluchajno orgazam.Ja mislim da je celokupno drustvo previse optereceno svim tim glupostima,umesto da se opuste i uzivaju.Zar smo dosli do toga da nam od partnera treba dokaz orgazma? Nemojte molim vas.Ja mogu da budem samouveren,jer nemam nikakvog razloga da ne budem.A da se nadovezem na skorasnje pitanje upuceno meni kako znam da mi je partner doziveo orgazam......Kako opste znati to? Eto pitanja za sve.Kako vi znate da je vas partner doziveo orgazam? Posto preopterecenost oko orgazma i njegovog dozivljavanja nadvladava razum izgleda,i potpuno menja ljude,ajde da prestanemo seks da dozivljavamo kao neko uzivanje,posto izgleda mnogima to nije vise,jer ponekad izostane orgazam.Upravo ona osoba koja podseca na to da moze da se odglumi,je ona koja i to sama radi.A tako radi samo na svoju stetu.Volim da budem komunikativan i da otvoreno razgovaram sa partnerom,i da znam sta zeli i kako zeli.I to je dovoljno.Nije ni cudo sta zene dozivljavaju,kad se vodi tolika polemika oko orgazma.Ne zelim nikog da vredjam ni da upirem prstom,ali cinjenice su cinjenice.Mozda sam trebao i da zaobidjem ovu temu,jer izgleda da je osoba koja dozivljava orgazme i pruza te iste svom partneru,ne moze biti prihvatljiva ovde.
Pozdrav svima
Pozdrav svima

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 03, 2006 7:08 pm
Smatram da je mnogo efektivnije da zena upozna svoje telo i svoje zelje, nego da ceka nekog "savrsenog" ljubavnika, koji ce bez reci znati sta joj treba, bolje nego ona sama. Tesko da ce takav naici, znajuci koliko smo razliciti, i kako nam odgovaraju razlicite stvari.
Partner je vazan da pruzi razumevanje, ljubav, iskrenost i spremnost da se posveti razvoju seksualnog zivota, a ne da samostalno zadovolji zenu, citajuci joj misli. Ako ona glumi, to nije njegov problem (on ne moze znati, mi dobro glumimo), a verujem da je vecina muskaraca spremna da ucini mnogo da ispuni zelje, ne samo jer su "dobri u dusi", nego i zbog toga sto ih to pali.
A kad se jednom krene sa glumom... Onda je to zacarani krug.
Dakle iskrenost i istrazivanje (ne zaboravimo masturbaciju)... Nista od lutrije ako ne kupis srecku.
Partner je vazan da pruzi razumevanje, ljubav, iskrenost i spremnost da se posveti razvoju seksualnog zivota, a ne da samostalno zadovolji zenu, citajuci joj misli. Ako ona glumi, to nije njegov problem (on ne moze znati, mi dobro glumimo), a verujem da je vecina muskaraca spremna da ucini mnogo da ispuni zelje, ne samo jer su "dobri u dusi", nego i zbog toga sto ih to pali.
A kad se jednom krene sa glumom... Onda je to zacarani krug.
Dakle iskrenost i istrazivanje (ne zaboravimo masturbaciju)... Nista od lutrije ako ne kupis srecku.
-
- Aktivan član
Za to što skoro svaki put doživim orgazam (ili više njih
) mogu da zahvalim svojoj mami, pre nego mužu. Jeste, zvuči uvrnuto, ali tako je. Zahvalna sam joj što nikad nije oko seksa pravila famu, nikad ni jednom rečju ili postupkom nije pokazala da ga smatra prljavim ili, kako mnoge majke umeju da napune uši kćerkama, 'nečim u čemu muškarac uživa a žena treba da istrpi'. Rano mi je objasnila da je to nešto lepo, da donosi zadovoljstvo, prenela mi je sve što o seksu zna ne ulazeći u detalje već više suptilno prenoseći svoj pozitivni doživljaj telesne ljubavi. Neke knjige su 'slučajno' ostavljane na stolu kad sam bila u pubertetu. Kad sam srela osobu s kojom sam želela da vodim ljubav (a ispostavilo se da je on kasnije postao moj muž, imala sam sreće iz prve
), opušteno sam se ponašala, očekivala lepe stvari i one su se i desile. Ne prva dva-tri puta, ali čim smo se bolje upoznali. Nije me bilo sramota da mu kažem šta mi se sviđa a šta ne, da eksperimentišem, da pokazujem osećanja i vrištim kad mi se vrišti, a smejem se kad mi se smeje (jeste, bilo je ponečeg i za smeh). On je potpuno promenio dotadašnji način vođenja ljubavi tako da se meni dopadne. Da nisam bila toliko opuštena i da nisam znala da orgazam nije nešto nedostižno, i dan-danas bismo verovatno vodili ljubav onako kako je bio navikao s prethodnim devojkama (iliti sporo i nežno), a ja bih bila nezadovoljna i frustrirana žena. Dakle, po meni, orgazam nije stvar muške veštine ili ne znam kakve tehnike, već ženine opuštenosti, međusobnog poverenja i želje da se partneru ugodi. Moja drugarica je bila s mnogo muškaraca, ali je odmalena naučena da je seks nešto prljavo, i nikad nije uspela da se opusti toliko da zaista uživa, iako su je neki njeni muškarci zaista voleli i mnogo se trudili oko nje. Uporno je tražila nešto u njima umesto u sebi.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Srbijanka svaka čast. Uopšte ne zvuči uvrnuto - iz mog iskustva, džabe sav muški trud ako mi ne možemo da se opustimo. A sposobnost za to se uglavnom nosi iz kuće.
A propo Markove izjave...ne mogu da se ne nasmejem jer koliko znam Marko ima tek 17 godina...ali za orgazme mu verujem. Bila sam sa muškarcem koji ima trideset i priča sličnu priču - opušten i fleksibilan tip, ja sam nažalost morala da mu razbijem savršen skor
i da budem prva oko koje je morao dobro da se pomuči i bilo mi je možda najlepše do sada ali opet nisam doživela orgazam.
Upravo zbog toga što Srbijanka reče - ima nečeg i u nama, ne samo u partnerima. Neke stvari moramo raščistiti sami sa sobom.
A propo Markove izjave...ne mogu da se ne nasmejem jer koliko znam Marko ima tek 17 godina...ali za orgazme mu verujem. Bila sam sa muškarcem koji ima trideset i priča sličnu priču - opušten i fleksibilan tip, ja sam nažalost morala da mu razbijem savršen skor