Zabrinut potencijalni tata

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Aleksandar_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 11, 2006 8:34 pm

Zabrinut potencijalni tata

Post od Aleksandar_ »

Uf,odakle da pocnem? 
Ovako,devojka i ja smo imali odnose bez zastite,naravno nisam ejekulirao u nju,sto se tice toga strogo smo vodili racuna.Ona je otisla 26.03. da zivi u London.Posle nedelju dana od njenog odlaska imali smo raspravu kada mi je u afektu rekla da boluje od karcinoma dojke koji je otkrila (naime radiila je pregled cim je otisla u London I to su ustanovili).Dali je trazila neko sazaljenje ili ne,ne znam zaista.Posle toga je usledila prica da joj kasni (odnosi su bili od 21.03.-25.03. a trebala je da dobije 02.04.),uradjen je test na trudnocu oko 16-18 dana od kada smo imali odnose i bio je negativan.Par dana kasnije,usledio je poziv njen iz cistog mira da mi kaze da je dobila menstruaciju.Nekoliko dana kasnije usled neke price promenila je iskaz i rekla mi da jos uvek nije dobila menstruaciju I da me je samo bila slagala da ne brinem (iskreno ja se radujem bebi uvek,ne bezim ni od kakve odgovornosti,tako da nisam brinuo a to je dobro znala).Onda je zakazala tek za tri nedelje tj 02.05. ultrazvucni pregled.Da bih doziveo sledece,1 maja uvece me zove da kaze da je upravo uradila test na trudnocu I da je pozitivan,jer je toboze bila nestrpljiva iako ujutru ide na ultrazvuk a cekala je tri nedelje??? Zatim ultrazvuk je potvrdio njenu trudnocu.Kada sam je pitao za slike ultrazvuka koje sam zeleo da vidim,njen odgovor je da ih nije dobila,ostali su kod lekara.Kada sam zatrazio da vidim jer sam ja buduci tata,rekla mi je da je rekla doktoru I da ce mi ih poslati na mail.Sledeci ultrazvuk je radila 20.05. I sve je navodno bilo u redu.Opet nije dobila slike ultravuka.Onda sledi novost vezana za karcinom dojke,(otkriven je znaci pocetkom aprila,operacija kako ona kaze bila zakazana za 10 jun),naime,zove je lekar I kaze da joj se izvinjava da je doslo do zamene uzoraka I da karcinom nema ona nego neka zena sa identicnim inicijalima kao ona.E tu vec gubim polako poverenje jer ipak je u Londonu a ne u Srbiji.Zatim je pitam da li je radjena mamografija kao jedan od osnovnih dijagnostickih metoda prilikom otkrivanja carcinoma dojke iz razloga jer ako je radjena radjena je dok je bila u prvoj nedelji trudnoce pa sam zabrinut.Njen odgovor je da ne zna sta joj je sve radjeno, da ima gomilu papira sta joj je radjeno I onda sam izvrsio pritisak na nju da tu dokumentaciju iskopira zajedno sa slikama ultrazvuka I posalje mi postom.Ona je u revoltu sto ja to trazim navodno poslala originale a ne kopije,ostala bez I jednog dokumenta I naravno posta mi ne stize vec 3 nedelje.Sada joj se navodno pojavilo krvarenje poput zadnjeg dana menzisa,znaci prljavo ne velikog intenziteta sa ugruscima I boli je stomak vec tri dana.
Mislim ja sam odgovoran decko,ne bezim od trudnoce I sve sam prihvatio,rekao da dodje I da je cekam ovde da zivimo zajedno I gradimo porodicu,samo jako brinem zbog tog krvarenja I cela prica mi je zaista bezveze.Voleo bih vas za vase misljenje.Hvala unapred I izvinite zbog ovako dugackog posta jer sam zaista sludjen.
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Zabrinut potencijalni tata

Post od Cat »

Ako može jedno laičko mišljenje.

Nisi jedini koji je sluđen. Meni je ova priča prilično konfuzna.

Prvo, te nije trudna, te jeste trudna. Drugo, ide na dva ultrazvuka a ima karcinom dojke?? Održava trudnoću a zakazana operacija tumora?? Znam devojku koja je morala da prekine trudnoću čak i zbog benignog tumora dojke jer oni umeju da "polude" u trudnoći.

Dalje, ne zna šta joj je rađeno. Pa lepo pregleda papire pa vidi. Ili nije rađeno ništa, ili joj je iz nekog razloga problem da to podeli s tobom. * SPAM * je sasvim lepo mogla i da skenira i da ti pošalje mailom, bez prevelikog cimanja.

Sve u svemu, ovo što si ti napisao bez nekih konkretnih podataka ne vredi mnogo...možda ona zaista prolazi kroz težak period a možda samo manipuliše tobom...to niko ne može da otkrije osim tebe.
pinkomothus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 1:53 pm

Post od pinkomothus »

Nazalost u Engleskoj ti je SVE moguce,tako da nemoj da te nista cudi sta god da ti kaze,u pogresnoj se crkvi moli ako ce da trazi pomoc engleskih doktora :lol: :lol: :lol:
Kao drugo,u Engleskoj je NE MOGUCE ali kad kazem NE MOGUCE mislim nenormalno NE MOGUCE ici na ultrazvuk tek tako,zna se da je prvi uz u 12 nedelji i drugi u 22 i to je to,slike naravno dobijes.

Ne znam da li je isla privatno iako ne verujem,ali ako ide drzavno onda je ovo sto sam napisala 100% tacno.
Aleksandar_
Novi član
Novi član

Post od Aleksandar_ »

Sve je meni to jasno,zato je i toliko cudno.Mislim zar je problem bilo sta poslati makar i faxom?

Naravno posle svega i tog mog pritiska da posalje papire i da utvrdim istinu,navodno sam primio poziv iz bolnice od neke medicinske setre koja se nije ni predstavila ni imenom ni prezimenom kao ni iz koje je bolnice i postavila mi par glupih pitanja (logicno vezano za trudnocu je da me pita o porodicnoj anamnezi nekih bolesti tipa:secer,hemofilija i sl..) poput,da li sam svestan rizika za trudnocu ako ona putuje avionom nazad,zatim da li ce dete imati osiguranje kad dodje ovde,pa da li ce ona raditi kad ovde dodje i da li ce biti osigurana?Ok,mozda je to neka procedura,ali kada sam ja hteo nesto vise da se raspitam o trudnoci ona je dala komentar da je ona samo sestra i da nije strucna da daje takve informacije. U sustini,znam samo da je trudna na osnovu njenih reci,nemam ni jedan konkretan dokaz za to,zaista ne znam sta da mislim pogotovo jer nisam dao ni jedan povod da se tako ponasa,znaci moje srce i sve joj je na raspolaganju i njoj i bebiki.Plus sve to oko karcinoma,pa to nisu stvari oko kojih se neko igra,sad imam rak pa sad nemam,mislim ne radi se tu samo jedan metod dijagnostike i cisto sumnjam da se uzorci oznacavaju inicijalima.
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Ne bi bilo lose da ti posalje i izvestaj psihijatra! Sve je ovo jako sumnjivo i licno mislim da je devojka sve to izmislila iz nekog razloga.
Da ima kancer dojke doktor bi prvi reagovao i rekao da niposto nezadrzava trudnocu jer bi se kancer prosirio u trudnoci (prijateljica mi je umrla iz tog razloga imala je kancer dojke ostala trudna i rodila devojcicu, umrla je a mala nije imala jos ni 6 meseci). Test na trudnocu se neradi uvece vec sa prvom jutarnjom mokracom sto je i naglaseno u uputstvu za upotrebu! Slanje original dokumentacije koja je jako bitna (otkriven kancer...) ne bi niko uradio. Pod uslovom i da je sve tacno sta ti je rekla posle tolikog krvarenja i ugrusaka krvi nema sanse da je trudnoca ostala a posle toga te zove med. sestra i uzima anamnezu...za sta kad ploda nema? nebulozna prica.
Moje licno misljenje je da te ona laze i to debelo a po njenim postupcima bi rekla da je klinicki slucaj, gledaj ti to da izolujes iz svog zivota a ne porodicu sa njom da zasnivas.
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
Aleksandar_
Novi član
Novi član

Post od Aleksandar_ »

@Blondie

Iskreno,meni nekako i lici na glupost,mada iz moralnih razloga ne zelim da reagujem,pravim scene i mozda je dovedem u neku stresnu situaciju jer ipak postoji verovatnoca da je zaista trudna.S tim da moram da napomenem da od kako je otisla ima napade bolesne ljubomore,zadnja tri meseca me svaku noc zove i budi po tri puta da vidi da li spavam i da nisam negde izasao :cry: sto definitivno nije normalno,iako joj nisma dao povoda za tako nesto, i ne daj boze da se ne javim na mobilni kad zove onda nastaje drama.Tako da je mozda i prica od kanceru i trudnoci smisljena ne bi li me vezala za sebe i imala moju maksimalnu paznju,samo ipak,..gde je granica ljudske lazi?ona dolazi za dve nedelje i svesna je da se istina mora saznati pre ili kasnije.
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

Ne znam zbog čega je ona otišla u London i kakva vam je veza, neću ni da pitam jer to izlazi iz granica ovog foruma...sam kažeš, doći će za dve nedelje pa ćeš videti šta je istina a šta nije i šta ćeš dalje. Srećno.
Aleksandar_
Novi član
Novi član

Post od Aleksandar_ »

zaboravih,pritom do sada sam otkrio dve na neki nacin krupne lazi,naime ona je pre nego sto je otisla kupila u srbiji stan,pricala kako nema para sada jer je sve potrosila na stan cak mi je pokazala i zgradu u kojoj je kupljen,da bi mi posle sve to bilo sumnjivo (logicno da ti neko pokaze stan,bude srecan zbog toga i sl) kada sam poceo malo vise da kopam po tome prizna da ga nije kupila vec kao nesto menjala i na kraj uspade da nema nista od stana :) i druga je da je navodno razvedena ( bila je u braku pa ju je suprug maltretirao a ona resila da pobegne od njega i razvela se) da bi mi nakon price o trudnoci rekla da ona jos uvek nije razvedena i da samo zadnjih godinu dana ne zivi sa njim.Hajde predjem ja i preko toga i navodno pokrenemo pitanje da joj taj covek da sporazumni razvod braka da se to resi jer ipak sada je trudna.Njen tata zove tog coveka navodno i on pristane da joj da razvod.Dve nedelje kasnije njen tata zove oko formalnosti i papira supruga i navodno se javi njegova majka koja kaze da su oni razvedeni,da se on razveo od nje i ponovo ozenio,a da je ona razvedena vec tih godinu dana s tim da ce joj oni poslati dokumentaciju da je razvedena jer ona nista ne zna niti joj je ko sta rekao i sada ispade na kraju da je razvedena a da nista nije znala :roll: Prica je toliko prazna ,nenormalno.I ponavljam,opet sve nije bitno ako ima bebike zaista.

Ja se izvinjavam svima ako davim,i ako sam mozda pogresio sto sam ovu temu tu postavio samo jednostavno u totalnom sam haosu,imam puno dobre volje za sve da bude ok,samo zaista ne znam sta vise da mislim.
Vishnja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2005 11:02 pm

Post od Vishnja »

Aleksandre, divno je sto si toliko brizan. Ali, ovo ponasanje lici na velike psihicke probleme koje ima tvoja devojka. Neprestano laganje, koriscenje trudnoce i teske bolesti da se skrene paznja na sebe, panicno zvanje telefonom i proveravanje... Razmisli dobro da li zelis sa takvom osobom da delis zivot. Ne bih da gresim dusu, ali ne verujem ni da je trudna ni da je bolesna. Zato, budi oprezan kada dodje. Naravno da ces saslusati sta ima da ti kaze, ali nemoj dozvoliti da manipulise tobom. Na kraju krajeva, ako je trudna, dete se moze priznati i voleti i bez da sa njom zivis pod istim krovom. Puno srece i javi kako si prosao.
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am

Post od Gandra »

Meni lici da ona tebe psihicki maltretira ili u prevodu ti si joj duhovna hrana.Da je otisla kod doktora,sumnjam,ako ima karcinom dojke,svaki doktor bi joj rekao da ne sme ni po koju cenu da ostaje u drugom stanju.Nije mi bas jasno sta se desava u njenoj glavi.A Engezi su to kao iz one reklame Planina je to!!!
Aleksandar_
Novi član
Novi član

Post od Aleksandar_ »

Ne znam sta da kazem,evo upravo me je zvala sa pricom da joj jako ide krv dole (kao da je dobila) i da ima jake grceve u stomaku pa je kolega sa posla odvezao do bolnice i zakazali su joj hitan ultra zvuk,mada kako kaze sestra a ona meni prenela to nije verovatno nista strasno :-?
Aleksandar_
Novi član
Novi član

Post od Aleksandar_ »

I sada mora da ceka dva sata i sedi u cekaonici cekajuci da joj urade ultrazvuk?
Aleksandar_
Novi član
Novi član

Post od Aleksandar_ »

Evo ovako,upravo me je zvala,uradili su joj analizu urina koji pokazuje da je imala pobacaj danas pre podne,kao nema potrebe da rade vise nikakve preglede,ni ultrazvucni jer vise nije trudna.Jedino je ona jos kako kaze insistirala da joj uzmu krv i na osnovu krvi provere jos jednom.To je bila trudnoca od 12 nedelja.... :cry: sta je istina??????? :cry:
maki/maki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 08, 2005 12:20 am

Post od maki/maki »

Prica ne drzi vodu.Smesna je.Po mom misljenju laz do lazi.
stasa25
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 1:04 pm

Post od stasa25 »

POKUŠAJ DA SE PRAVIŠ KAO DA NIŠTA NE SUMNJAŠ, A POŠTO SI REKAO DA DOLAZI USKORO, LEPO JE UHVATI ZA RUKU PA JE ODVEDI KOD GINEKOLOGA I SVE ĆE TI BITI JASNO!!!! A AKO NE BUDE HTELA, BIĆE TI JOŠ JASNIJE!!!!! POZDRAV.
Odgovori