Bezi glavom bez obzira!

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Radi se ultrazvuk a ne analiza krviAleksandar_ napisao:Da i ja se nadam da ce biti tako,nazalost ja nisam lekar i zaista ne znam da je neko ko je primnjen sa krvarenjem i bolovima u stomaku a u 12 mesecu trudnoce je,radi samo analize urina i smo na osnovu njih utvrdjuje da li je imala pobacaj ili ne???? Zar nije logicno da se uradi makar ginekoloski pregled i ultrazvuk??? Navodno ne veruje u analizu urina pa je dala krv na analizu pa ce onda znati???
Lanna,i ako je imala spontani i ako su radili kiretazu pustili bi je odma isti dan kuci-ovde se tuku oko kreveta u bolnici!Lanna napisao:E, pa ako je imala pobacaj u 12 nedelji trebalo bi i kiretazu da joj urade i nece je pustiti odmah kuci. To su ti i ostale zene rekle. Kakva analiza urina za spontani to su sve gluposti.Drze te u bolnici i tacka.
Strasno mi je krivo zbog toga, takve stvari se ne izmisljaju jer ne daj boze da ona dozivi spontani, ne bi bila u stanju da govori a kamoli da prica ovakve gluposti, i plakala bi kao svaka normalna osoba.
Ti si sjajan u celoj prici, dobro je sto si sada to uvideo nego kasnije.
Zelim ti svu srecu u zivotu i naravno sjajnu zenu i gomilu dece!!