Zabrinut potencijalni tata

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

I sta? Ti nju volis????

...... :lol:
ajme

scim je ona to zasluzila ....znam toliko pristojnih i normalnih devojaka koje su same, a ti se zalepi za nekog freak-a.....ccc
cikaivan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 12, 2006 3:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od cikaivan »

Aleksandre,sta bi na kraju?Nista mi nije jasno!Pitam se kako uopste mozes da tolerises takve manipulacije!I da je sve istina(sto svakakako ne moze biti),ne moze na takav nacin da se poigrava sa tobom.Meni sve to lici na neodgovornu osobu,koja je nasla nekoga ko ce da prelazi preko svih tih gluposti!Ja sam devojka,ali ako mene kao zensko ovako glupa prica moze ovoliko da iznervira i povredi-ne zanam stvarno kako je tebi!Ako smatra da te time zadrzava samo za sebe-nadam se da gresi,jer kada saznas (a daj sve od sebe da saznas) pravu istinu,ne znam kako ces preci preko toga!Seti se samo price o stanu.Ako ti to nije dosta da shvatis-ne znam stvarno kako bih ti onda pomogla!Javi se sta si uradio!Zelim ti svu srecu ali sa nekom drugom devojkom!
Aleksandar_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 11, 2006 8:34 pm

Post od Aleksandar_ »

Nazalost,nije se jos zavrsilo,sada zove moje roditelje naizmenicno cas mamu ,cas tatu,prica im razne price,ubedjuje ih da je to istina,da oni kao uticu na mene da ja promenim odluku,samo moju mamu je danas zvala oko 6-7 puta.Polako su i oni pod pravim stresom,piju sedative,,ima li ova prica kraja...?

Ona i dalje tvrdi da ce da dodje i da ce doci kod njih u kancelariju da prica sa njima....ne znam sta da mislim zaista? :-?
Aleksandar_
Novi član
Novi član

Post od Aleksandar_ »

Takodje smatram,da je zada zaista saznavanje istine,prepucavanje i ostalo samo gubljenje vremena i produzavanje agonije koja je jedno vrcino kolo,ona u svim pricama hvata na sazaljenje i zeli da izazove osecaj krivice i odgovornosti moje,ma strasno je i slusati sta sve prica.
peti
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 5:27 pm

Post od peti »

Mislim da vise nema svrhe slusati sta ona prica.Devojka ocigledno ima bujnu mastu.Ostavi nju iza sebe i kreni dalje.
cikaivan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 12, 2006 3:00 pm

Post od cikaivan »

Ipak se izgleda ova prica privodi kraju i to srecnom.Aleksandre,nadam se da neces zeznuti stvar!Raduju me tvoje zadnje poruke,jer deluju jako razumno i posle svega svidja mi se kako razmisljas!SRECNO!!!
Cecilija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 12:36 pm

Post od Cecilija »

Da,moram ti i ja priznati da si malo očvrsnuo što se tiče osećanja prema toj...(ne znam ni kako bi je nazvala). Mislim da je zaista pravo gubljenje vremena raspredati sa njom oko toga šta je istina a šta ne! Malo će te smarati sa raznim pričama, verovatno kako bez tebe ne može...ali ti svakako nemoj da posustaneš pred njom i iz sažaljenja da se vratiš. Ona nije baš sva svoja...Želim ti sreću!!! :D
Cecilija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 12:36 pm

Post od Cecilija »

ehej, cisto me interesuje kako se razvijala situacija do kraja kada je devojka dosla...
Pozdrav...
kaca bb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 7:59 am

Post od kaca bb »

Aleksandre samo nemoj da se predosmislis! Ti si izgleda stvarno izuzetno posten i dobar. Retko se u zivotu nalazi takva osoba. Moj muz je slican tebi i volim ga bas zbog toga sto je posten i iskren.
Dovoljno si pametan da vidis da te devojka maltretira. I odlicno sto si joj tako odgovorio sad samo treba da izdrzis to zivkanje i gnjavazu ali po meni prosao si dobar deo i jos malo izdrzi. Cini mi se da svi posteni ljudi prolaze kroz neki pakao u zivotu ali to valjda sluzi da u buduce dobro paze sa kim ostvaruju vezu.
Vremenom dosadice i njoj ali budi siguran u jedno: dok god ona oseca da ima sanse da te ponovo pridobije nece odustati. Znaci samo cvrsto i maksimalno je ignorisi. I slazem se sa ostalim komentarima: da li tebi stvarno treba osoba koja ce celog zivota tako da te gnjavi, proverava, pravi scene...Znam za jedan slucaj gde zena vezuje muza za krevet ( zamisli samo! ) da ovaj ne bi svrljao nocu i trazio druge zene...ali ona stvarno bolesno izgleda.
I uverena sam da u vezi ili braku svako treba da ima punu slobodu ali i poverenje u drugog jer bez toga je zivot sa tom osobom bez ikakvog smisla.
I moj ti je savet da ti lepo nadjes neku devojku koja ce tebi da odgovara! A takva sigurno postoji nego se vi muskarci uvek zaletite....
Ti najbolje znas kakva bi ta osoba trebala da bude posto vidim da i sam imas visoke moralne nacele... i zato se ja pitam pa sta li si trazio onda sa ovom?
Sve najbolje i javi nam ako budes imao jos neki problem!
A daj boze da ih vise nemas!
inernet mama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 05, 2006 7:45 am

Post od inernet mama »

Ej, ja ti kao zena mogu reci da te laze, ali bi bilo najbolje da sacekas njen dolazak iz Londona i sve proveris. Mozda je devojka za neke druge specijaliste a ne ginekologa.
Aleksandar_
Novi član
Novi član

re

Post od Aleksandar_ »

Eto vidim da je tema koliko toliko jos uvek aktuelna,pa da vam jos jednom uputim reci hvale za svu podrsku koju ste mi pruzili.Devojka je dosla iz Londona u NS,vijala me par dana (medjutim ja sam se taj izvestan period sklonio iz grada),bila i otisla.Smarala je malo moje roditelje ali oni nemaju nikakve veze sa tim.Sve u svemu,eto vec nekih par nedelja ne pokusava da stupi u kontakt samnom sto mi je drago jer izgleda da je prica zaista zavrsena.

Samo posle svega covek se nekako ipak oseti usamljenim,ali proci ce i to.
boni78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 10:36 am

Sa zakasnjenjem!

Post od boni78 »

Cao Aleksandre!
Ja tek sad videla temu pa isprocitala i potpuno podrzavam tvoju odluku da se iskljucis iz te veze. Toliko me je podsetila na pricu jednog mog druga sa kojim smo ja i moj momak preziveli pakao dok se sve to desavalo, i trudili se da pomognemo i njemu i roditeljima koji su bili non stop pod sedativima ocajni zbog poziva te devojke. I znas li sta je sada epilog?posle 1 godine on se ozenio istom devojkom, odselio od roditelja i vise se ne javlja ni meni ni mom momku, objasnjenje, ne voli nas njegova zena.Takav tip devojaka je vrlo uporan, opasne su i sluze se svim sredstvima da dodju do cilja, tako da sam htela samo da ti ukazem na to da budes istrajan, ma koliko da je tesko. Verujem da se za dobrog momka uvek nadje pristojna i fina devojka.A i tebi to zelim!
Veliki pozdrav!
Jedna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am

Post od Jedna »

Takav tip devojaka je vrlo uporan...
Ja bi kazala:Takav tip devojaka je vrlo OTPORAN... Kolko je vise mlatis, tolko vise trazi (batine), i jos i jos... koliko vise bezis od nje i ignorises-toliko ce ona da trazi jos... To je njena vrsta igre, satisfakcije... :wink:
stasa25
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 1:04 pm

Post od stasa25 »

Drago mi je da se ta priča završila. Uživaj u životu i ne misli više na nju. Bolje je i biti sam, nego sa takvom osobom. Pozdrav.
Odgovori