Hvala jos jednom na ovakvom objasnjenju,generacijo!

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Iksa napisao:Neno, fibrinogen ti je malo iznad granice, ali mogao bi da ukazuje na neku upalu,zajedno sa SE, mada leukociti su kazes u granici. Mozda da das urin na analizu ili ako nisi skoro da uradis ginekoloski pregled. Moze biti i reumatski proces.
A gvozdje u okviru tih osnovnih analiza, ne znaci nista posebno, tj. obicno dr-i preporucuju malo konkretniju analizu gvozdja- serumski feritin, pa tek onda daju procenu.
A bilirubin je povecan zbog sindroma koji imas.
Hiram Abif napisao:
nenno, a zasto Yasmin??? bilo koje druge bi bile sasvim ok. ocigledno je da Yasmin treba da utice na cikluse da budu bezbolni, tebi su bolni. ceo ciklus si njanjava, temperatura, mucnina, pa sve i da nije od pilula, imas psihicku osetljivost i tu je kraj.
mislim, povisena temperatura hoce i od stresa, od napetosti. mozda je samo to.
Pozdrav.Hiram Abif napisao:fridakahlo napisao:chitam sve ovo, i vidim da svi koji su se javili imaju neki problem. Mene je doktor pitao za istoriju bolesti i moje i u mojoj porodici, i rekao je da bi nikada ne bi prepisao da imam neki hronican zdravstveni problem.
mislim da je ocigledno da imam izbor - ili cu naci pilule koje mi odgovaraju ili cu se zamajavati simptomima.
i sve i d apristanem na to, 5x veci progsteron od normalnog , u fazi ovulacije, pokazuje da moj organizam simulira trudnocu.
kako mislis da ostanem trudna ako moj mozak misli da sam trudna jer te informacije dobija od jajnika. na zalost, ne postoji ni jedan drugi nacin.