nenna, zasto tako rizikujes, vec je trebalo da odradis analize. ta temperatura moze d aukazuje na dosta toga. pocetni stav vezan za pojavu temperature je da se organizam brani od necega.nenna napisao:Evo danas 15. dan kako pijem Jeanine, koža lica mi je san snova, nisam verovala da je moguće da za tako kratko vreme ukrotim hormone.
Mučnine nemam u onom obliku kao na početku, ali su i dalje prisutne, mada više ne povraćam.![]()
Problem je i što me noću često boli stomak, baš u predelu gde je žučna kesa i jetra, pa imam osećaj da se moja jadna jetra muči da preradi pilulu.
Drugo, povišenu temperaturu imam skoro stalno, raspon od 37.1 pa ide i do 37.6... nešto ne verujem da je od pilula, pa sam počela da se pitam u čemu je fora...?Često me poslednjih dana bole mišići i zglobovi, možda je neka upala...
U svakom slučaju, u ponedeljak ću da odradim krvnu sliku i biohemiju, pa ću videti šta dalje...
Pored svih ovih "problema" glavni cilj sam postigla, ten mi je procvetao, pa preporučujem Jeanine svim devojkama koje smatraju da može da im pomogne.
ja sma postigla isto svoj cilj, koza mi je opet cista kao pre Yasmina i jako mi ej drago sto sam to prezivela