Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
E pa drage moje, ja dobih menzu... Vec smo se posvadjale sto je dosla, ali je meni ipak drago.. No, oticicu na taj ultrazvuk da vidim zbog ceka imam bol, pa sam htela da vas pitam da li s menzom mogu na ultrazvuk?
I uradicu analize krvi i urina
Dobro je da je stigla,a to sto imas bol moze biti da imas neku manju upalu.e sad neznam da li da ides na pregled dok imas menzu ja sam uvijek isla poslije menze a i ti u medjuvremenu pij caj od brusnice pa ja bih ti savjetovala da sacekas dok prodje pa onda na ultrazvuk normalno ako taj bol koji osjecas nije isuvise jak,a ako te jako boli onda idi gin.ce ti najbolje rec srecno i ubuduce oprez!
ma ubuduce, ubuduce... poslednje dve kutije sam pila u isto vreme obe jer su me naplasili... A decko i ja inace izbegavamo odnos u toku sedmodnevne pauze, jer meni nije ugodno. Inace, jako pazimo... Razlog sto sam ja krenula da pijem pilule je taj sto smo imali ranije odnose sa kondomom, al' kad mi je jednom kasnila citav mesec i ja se isprepadala da nije pukao i da sam ostala trudna, od tad sam pocela da uzimam Logest... I sve je bilo divno dok odjednom mi nije ginekolog rekao da ne sme da prodje duze od 12 sati (vise od one satnice od predjasnje kutije) 8. dana pauze kad pocinjem novu kutiju... I naravno tripovi, cekanje menze i ostalo... Ali sad sam ok, a ni decko vise nije zelen u licu
Drago mi je vise zbog tebe,jer ipak imas svoje razloge zasto se sada plasis trudnoce i to je ok,ali kazem drago mi jer raditi kiretazu je boljno ja sam radila ali pod opstom anestezijom i samo sam se probudila kad je bilo gotovo ali ja sam htjela bebu ali je plod uginuo ali sam cula razne price zato tvoj decko ne bi izmucio kao ti sigurno da bi bio uz tebe ali.....jadne miii¨!!!!!!
Znam, ja sam oduvek htela gomilu dece, ali samo onda kad budem mogla da ih hranim i oblacim i da im pruzim sve ono sto sam i ja imala, a to za vreme studiranja im sigurno necu priustiti... Zato sam razmisljala dugo, dugo o kiretazi za slucaj da sam trudna... Mada, ovi na 21dan mi govore da ima zena kojima se javi menstruacija i u toku prva dva meseca trudnoce, ali da su slabijeg intenziteta i da su drugacije boje... Meni je bas obilna, traje mi evo vec cetiri dana i bas je jarko crvene boje, nije nimalo braonkasta... A moj ginekolog mi je rekao da su zene sa menstruacijom u toku trudnoce retke i da nemam razloga za brigu... Ipak, posto sam dobila, onda me je prebacio na sledecu sredu da dodjem na ultrazvuk. Bol mi se skoro uopste ne javlja, a analize krvi i urina su mi fenomenalne... Pa sad, verovatno je neki pesak koji je protrcao ili je neka upala, ali to cemo tek ustanoviti kad odem na uz (ko i tad ustanovimo)...