Ma on je definitivno promasio profesiju! Kad sam bila na tom prvom pregledu on me prvo hteo odma poslati da mi izvade krv i odma bi bili rezultati jer sam isla privatno, i upisao u karton i onda posle jos razmisljanja kaze ipak ti nemoj,nema potrebe,95% nije trudnoca jer imam policisticne jajnike i to ce kod mene ici teze. Eto to je bio njegov zakljucak. I dao mi da pijem terapiju da mi pokrene menstruaciju i neke kapi da mi ublazi krvarenje jer bi bila bombasticna posto mi je zid materice tako debeo,i da se ispiram sa irigatorom i nekim sumecim tabletama zbog jaceg sekreta. Al vec na vratima mi reko ipak i da ja kupim test i da uradim i ako je kojim slucajem pozitivan da mu dodjem ujutru. I ja otisla i on se frapirao,kaze auuu ovo nisam ocekivao.

boze me sacuvaj ko da ga je on pravio pa se nije nadao,katastrofa!
Sve u svemu,u ponedeljak prelazim kod cuvenog Andjelica,trazicu da mi izvadi krv i jako jako se nadam da je test bio u pravu, da je to to,moram priznati da se jos uvek po malo plasim iako mi je i onaj doktor kad je video plocicu rekao da je sigurno pozitivan,da nemoze biti greska. I bolje bi bilo jer je moj suprug vec svima rastrubio
I sad jos imam samo jedno sasavo pitanje...da li se u trudnoci smeju depilirati nausnice?
Joooj da,i jos nesto...u sred onih silnih bolova pila sam rapten k i jednom baralgin,jesam sad napravila belaja?