Jooj muke moje sad me uhvatio i proliv
sta mi je?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
LjubicaBubica
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:15 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
vecky
- Novi član

- Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 1:28 pm
Ti si blesava 100%LjubicaBubica napisao:Opet ja![]()
Jooj muke moje sad me uhvatio i prolivsta cu sad?
Kad ti definitivno potvrde trudnoću, uživaj ludo moja i ne opterećuj se previše. Što više saznaš, to više počneš da se tripuješ kako nešto nije u redu, kako ovo, kako ono..., zato opusti se i prepusti se tom lepom stanju u kojem si. Naravno i dalje smo svi tu da ti (ako možemo) rešimo nedoumice. SREĆNO!
-
LjubicaBubica
- Aktivan član

A proliv odma juce i prosao,cini mi se da mi zivci jos uvek bespotrebno rade vise nego sto bi trebalo. A joooj samo vec da dodje taj ponedeljak...
U svakom slucaju...knjigu sam bas i planirala da kupim...tako neku...ima da je raskupusam od listanja i vracanja sto puta na neke stvari...vec znam
I evo sad mi nagrnule emocije
-
sludjena mama
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
LjubicaBubica napisao:i ja sama sebi izgledam sasavo i samo mi nije jasno zasto su ovo nazvali drugo stanje....trebali su "ko prezivi pricace stanje"
ja vec zalim moju okolinu ima svi da polude pored mene. Il posasavimim pa mi se svi smeju kakve budalastine radim i pricam,placem na paju patka... il se tako unervozim da bi poterala sve sa ove planete sto dalje od mene...a inace sam jako mirna i tiha pa me sad svi posmatraju sa jednom podignutom obrvom
![]()
A proliv odma juce i prosao,cini mi se da mi zivci jos uvek bespotrebno rade vise nego sto bi trebalo. A joooj samo vec da dodje taj ponedeljak...
U svakom slucaju...knjigu sam bas i planirala da kupim...tako neku...ima da je raskupusam od listanja i vracanja sto puta na neke stvari...vec znamali samo da sve bude ok i uzivacu sigurno!
I evo sad mi nagrnule emocijecmokic svima koji imaju volju meni dangubi da kuckaju na moje ludosti....
zato se i zove 'drugo stanje',zato sto smo sve mi tada totalno okrenute neglavacke!!!!
i nisi ti danguba...zenooo,ti si trudna!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
-
LjubicaBubica
- Aktivan član

-
sludjena mama
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
-
LjubicaBubica
- Aktivan član

Hvala
nemogu vam opisati koliko se radujem! Samo
vec sam nestrpljiva.
Sad sam u sestoj ipo nedelji
tj. sest nedelja i cetiri dana...pa,ipak je to ipo blize sedmoj nego sestoj
Samo,moram priznati da ni sa ovim doktorom bas nisam zadovoljna. On covek toliko brzo radi da to nije normalno,on meni nije nista reko. Da ga nisam zaustavila na vratima i pitala kad opet da dodjem nebi mi ni to reko. Jer radi u dve ambulante od jednom...pa pretrcava dok se jedna oblaci-svlaci on u drugoj pregleda. Znaci ja sam jos bukvalno lezala na stolu gole guzice a on se uhvatio za kvaku. I zaista da ga nisam vratila...a ovako mi je dao i trudnicku knjizicu i uput za krvnu sliku i grupu...
Mislim neznam...mozda ja puno ocekujem...jeste da ispred ceka prepun hodnik zena i netreba da se kilavi normanlo ali... za r ovo ne prelazi iz krajnosti u krajnost? A jos i placam pregled svaki put jer nemam uput,kao i skoro sve te zene tamo. A uput nece da daju...u zenskom dispanzeru se ljute,kazu i oni su specijalisti i nema potrebe za uput...a kad pokusam bar kod njih da zakazem prvi slobodan termin za mesec ipo dana.....cudan neki dispanzer. I ja nemam pojma ili sam pala sa marsa...da li bolnice tako svugde funkcionisu?
Al sad da ne gnjavim sa tim nego da pitam nesto sto njega nisam stigla. Pocela sam da se budim ama bas svaku noc da idem na wc...i to svaki put pocne da me boli i na to se budim...a cesto zaboli i danju...ni ne osetim da mi je besika puna i da moram da idem nego on zaboli i cim iscedim to mali on odma prodje. Pa zar to tako rano pocinje? I jel mora biti praceno bolom? Kazem najcesce nocu i ujutru....
Nego...Gala,kako tvoj grasak?
Sad sam u sestoj ipo nedelji
Samo,moram priznati da ni sa ovim doktorom bas nisam zadovoljna. On covek toliko brzo radi da to nije normalno,on meni nije nista reko. Da ga nisam zaustavila na vratima i pitala kad opet da dodjem nebi mi ni to reko. Jer radi u dve ambulante od jednom...pa pretrcava dok se jedna oblaci-svlaci on u drugoj pregleda. Znaci ja sam jos bukvalno lezala na stolu gole guzice a on se uhvatio za kvaku. I zaista da ga nisam vratila...a ovako mi je dao i trudnicku knjizicu i uput za krvnu sliku i grupu...
Mislim neznam...mozda ja puno ocekujem...jeste da ispred ceka prepun hodnik zena i netreba da se kilavi normanlo ali... za r ovo ne prelazi iz krajnosti u krajnost? A jos i placam pregled svaki put jer nemam uput,kao i skoro sve te zene tamo. A uput nece da daju...u zenskom dispanzeru se ljute,kazu i oni su specijalisti i nema potrebe za uput...a kad pokusam bar kod njih da zakazem prvi slobodan termin za mesec ipo dana.....cudan neki dispanzer. I ja nemam pojma ili sam pala sa marsa...da li bolnice tako svugde funkcionisu?
Al sad da ne gnjavim sa tim nego da pitam nesto sto njega nisam stigla. Pocela sam da se budim ama bas svaku noc da idem na wc...i to svaki put pocne da me boli i na to se budim...a cesto zaboli i danju...ni ne osetim da mi je besika puna i da moram da idem nego on zaboli i cim iscedim to mali on odma prodje. Pa zar to tako rano pocinje? I jel mora biti praceno bolom? Kazem najcesce nocu i ujutru....
Nego...Gala,kako tvoj grasak?
-
LjubicaBubica
- Aktivan član

Dupli pasulj?
wow pa vi ste vec veliki.
Ja nemam pojma kolika je moja mrvica,napisao mi je samo graviditas Z32.1 sta god to znacilo.Al nije ni vazno,samo da je sve ok pa polako...narasce...
Hvala za stomu...mada me nesto nocas i nije toliko mucio...izgleda da samo treba da se zalim,obrukala se mrvica pa ucutala
Al me je zato sinoc glava bolela bas lepo...
Ja nemam pojma kolika je moja mrvica,napisao mi je samo graviditas Z32.1 sta god to znacilo.Al nije ni vazno,samo da je sve ok pa polako...narasce...
Hvala za stomu...mada me nesto nocas i nije toliko mucio...izgleda da samo treba da se zalim,obrukala se mrvica pa ucutala
Al me je zato sinoc glava bolela bas lepo...
-
LjubicaBubica
- Aktivan član