Seks u trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Kaca, ja ne trazim odobrenje vec obrazlozenje. Hocu da mi lekari to objasne! I da mi kazu da pa ne znam da li bih se odlucila. Jednostavno zanima me jer je sve puno kontraverznih tekstova. Sex koristan u trudnoci...onda naidjes na zabrane...jednostavno me zanima zasto je to tako. Od kad znam za sebe nisam se zadovoljavala sa odgovorima da i ne, zanima me ako je DA zasto DA a ako NE zbog cega ne!
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tinna25 »

Gledaj, ne zato sto mozes u tako ranoj trudnoci dobiti kontrakcije, ne zato sto mozes da zaradis NEDAJ BOZE bakterije jer sada si neznija od bebe. Da, zato sto je tebi lepo, da zato sto ti nije rizicna trudnoca (zatvorena si, beban se lepo ugnjezdio i sve odlicno funkcionise), da PRED SAM KRAJ devetog meseca da bi se pre otvorila i bio ti laksi porodjaj (za ovo poslednje nisam sigurna d li je babska prica)

Valjda ce ti pomoci...
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 2:14 pm

Post od kolko josh »

Imala sam redovne seksualne odnose od pochetka trudnoce do sada.
Pre neki dan, tachnije 04.07. sam ushla u deveti mesec.

Interesuje me do kada mogu da imam seks ako je sve u redu? :D
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Ono sto ja sigurno znam da seks nije preporucen ako je rizicna trudnoca,ja sam imala ugradjen serklaz od petog mjeseca i seks je bio strogo zabranjen medjutim ako je trudnoca sigurna nevidim razlog zasto bi sve to bilo zabranjeno.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm

Post od maja82 »

Ja sam pitala doktora, posto je moja trudnoca rizicna, ne smijem da imam odnose...mada od 9-te nedelje trudnoce nisam imala odnose redovno kao i prije trudnoce, jer mi se teda pojavio hematom, i narednih mjesec sam bila bez odnosa. Poslije toga doktor mi je rekao da mogu, ali jako njezno i jako rijetko :oops: ... Naravno da sam ga poslusala. Sad opet ne smijem da imam odnose, zbog kontrakcija. Tako da, definitivno, rizicne trudnoce-seks stop! :D
Sto se tice seksa u 9-tom mjesecu, najbolje je da pitas doktora, ja sam slusala da moze, a isto tako da se ne smije...
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

u 9. mesecu moze ako znas kako da izvedes :lol:
uglavnom, najgore sto moze da se desi je da ti krenu kontrakcije a to u 9. mesecu i nije problem, zar ne? Cak sam cula da zene koje "omase" termin upraznjavaju sex da bi porodjaj sto pre krenuo...
Slika
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član

Post od kolko josh »

A shto ne bih znala kako da izvedem? :lol:

U svakom slucaju, lepo je znati da mogu, ali mislim da cemo napraviti sad tu chuvenu predporodjajnu pauzu, pracenu sa postporodjajnom.

Valjda to tako ide. Meni je sve teze (a dodajmo na to i vrucine i ostalo), a ni njemu nije zabavno kad zna da nisam bas najopustenija a i on nije bas najopusteniji.
Fimka
Aktivan član
Aktivan član

Post od Fimka »

kolko josh napisao:A shto ne bih znala kako da izvedem? :lol:

U svakom slucaju, lepo je znati da mogu, ali mislim da cemo napraviti sad tu chuvenu predporodjajnu pauzu, pracenu sa postporodjajnom.

Valjda to tako ide. Meni je sve teze (a dodajmo na to i vrucine i ostalo), a ni njemu nije zabavno kad zna da nisam bas najopustenija a i on nije bas najopusteniji.
pa vi se samo mazite :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član

Post od kolko josh »

Da, da. :lol:
Vracamo se u tinejdzerske dane....
Laki peting i to samo preko majice/farmerki. :D
*Tara*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 21, 2007 7:58 pm

Post od *Tara* »

Meni je doktor rekao u 12 nedelji da mi je grlic "slab" i da nema sexa :-? Tako da sta da vam kazem,jedva se suzdrzavamo,dok mi to nije rekao imali smo odnose ali posle toga sam imala bolove u stomaku,izgleda nesto ne stima :-?
Slika
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član

Post od kolko josh »

Ja sam danas, dve nedelje pred termin zatvorila sezonu. :D
Do sledeceg puta.
:D
Fimka
Aktivan član
Aktivan član

Post od Fimka »

kolko josh napisao:Ja sam danas, dve nedelje pred termin zatvorila sezonu. :D
Do sledeceg puta.
:D
:lol: :lol: :lol:
e pa neka ti je sa srecom i brzo dosao taj sledeci put :wink:
Slika
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

kolko josh napisao:Imala sam redovne seksualne odnose od pochetka trudnoce do sada.
Pre neki dan, tachnije 04.07. sam ushla u deveti mesec.

Interesuje me do kada mogu da imam seks ako je sve u redu? :D
ja sam u obe trudnoce imala normalan sex do samog kraja: drugi put smo imali odnos noc pred porodjaj, i sve je funkcionisalo besprekorno. samo malo dimenzije znaju da ometaju, ali potrebno je naci polozaj koji ti odgovara, i sve je ok. inace, oba puta sam probila termin sa po 6-7 dana, tako da nikako nisam seksom mogla da ugrozim bebe.

sad sam ponovo trudna, i "pucam" od libida. moj muz se hvata za glavu... :)
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član

Post od kolko josh »

Prihvatila tvoj savet i nastavila redovno. :D
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm

Post od maja82 »

kolko josh, e blago tebi, zavidim ti! :D Ti si, sto bi se moj kraj reklo, srecna zena! :D :wink:
Odgovori