Seks u trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maja82 »

Pored trudnickog jos i pivski stomak! :D
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 2:14 pm

Post od kolko josh »

Proba seksa u trudnoci je seks sa zzenom koja je podgajila pivski stomak.

Inace, bas ste me nasmejale.
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 10, 2009 2:12 pm

Re: Seks u trudnoci

Post od jperica »

Evo, pročitao sam sve postove ove teme, pa sam hteo pitati, nešto poput rezimea:

Ako mi je žena zdrava trudnica, ako nosi dete, koje je dobro zaštićeno i koja nema nikakvih bolova prilikom seksa, kojoj je sve ok, mi možemo da imamo seks i u devetom meseu?

Za sada je hvala Bogu, sve u redu sa njom.

Ako postoje neke preventive, ograničenja, ili nešto slično, da li to znači da mi ako to želimo, možemo izvesti oralno, ili na supreot tome - bilo kakav orgazam, pa i sama penetracija su ovim slučajem isključeni?

Hvala unapred na odgovorima!
Nije dobro, ali trudimo se.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Ja sam imala normalan seks (normalan, pod znacima navoda, jer toliki stomak onemogucava bilo sta normalno!), jer su mi trudnoce bile ok i bez ikakvih problema.

Cak, valjda zbog hormona, ili prokrvljenosti, imala sam nenormalnu zelju za seksom, da je moj siroti muz poceo da bezi od mene.

Naravno, nismo mogli da budemo reterano mastoviti sa pozama, niti da idemo jako i mnogo, ali seks u trdnoci je nesto najbolje sto pamtim iz svojih trudnoca. I to sve do samog porodjaja, mada ... ne slazu se svi da je bas pametno u poslednjih nedelju, dve. Nama nije smetalo, ni bebama.

Samo napred, i polako. :)
dragana.ljalja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 04, 2011 6:06 pm

Post od dragana.ljalja »

[qCak, valjda zbog hormona, ili prokrvljenosti, imala sam nenormalnu zelju za seksom, da je moj siroti muz poceo da bezi od mene.Naravno, nismo mogli da budemo reterano mastoviti sa pozama, niti da idemo jako i mnogo, ali seks u trdnoci je nesto najbolje sto pamtim iz svojih trudnoca. I to sve do samog porodjaja, mada ... ne slazu se svi da je bas pametno u poslednjih nedelju, dve. Nama nije smetalo, ni bebama.

Samo napred, i polako. :)[/quote]

Citam i umirem od smeha. :lol:
Svaka cast i tebi muzu :lol: :lol: :lol:
Mm i ja nazalost nismo imali tu srecu da proverimo kada je bolje,zbog rizicne trudnoce.
Sredinom 8.meseca mi je gin.kroz salu rekao da smem da pekinem sa apstinencijom,medjutim,kad nismo do tada,nismo ni tada. :)
Dve nedelje posle toga,nas smotuljak je dosao na svet,tri nedelje ranije,tako da mi je drago sto nismo samo bih se grizla da nije zbog...
Citala sam negde da se navodno posle godinu dana bez ... vrati nevinost. :roll: :-? (kakva glupost!!)
Ako je to istina,ja sam ponovo dobila svoju :D .Apstinencija celu trudnocu i jos 4.meseca posle. :o
Jos su me i usivali i krpili na porodjaju. :D
Ko ima skolsku trudnocu-samo napred... :D :wink:
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član

Post od jperica »

Eto, mi teramo lagano. To za nevinost sam čuo i ja, ali koliko sam ja čuo, treba da protekne mnogo duže od godinu dana, pa čak je i onda pitanje šta će se i da li će se desiti zarastanje. U svakom slučaju, ženi su rekli da svaku trudnicu malo zaseku kod drugog guranja, pa posle porođaja to zaraste i ulaz se malo suzi, ako se čeka malo duže na obnavljanje odnosa. E sad, tako smo čuli.
U svakom slučaju, trudim se maksimalno da pazim na nju, ali i na njeno zadovoljstvo.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

To za nevinost je nevidjena glupost!!

A za seks u trudnoci... Tesko onom ko ne sme, ali ako sme... :lol:

Meni su sve trudnoce bile "prebacene" tj, pregurali smo termin. Naopako da nismo imali seks: bila bih trudna godinama, usla bih u anale medicine. Svetske!! :o

Sa mladjim detetom smo imali seks noc uoci mog pucanja vodenjaka. Ujutru, sunce me ogrejalo kad sam shvatila da je konacno dosao i taj cas: posle 7 dana od isteka termina, konacno... Olaksanje. :)
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član

Post od jperica »

Navodno postoji medicinski zahvat kojim se "zašiva" himen. Ako je do toga došlo, a jeste, e onda... gotovo je sa nama.

Dakle, da ne idemo van teme, moje pitanje za Isidoru:

Da li ta Vaša opaska znači da bez seksa ne biste ni dočekali deveti mesec? Seks Vam je stimulisao razvoj deteta?
Odgovori